Lamarcus Aldridge Bio, Vârstă, Familie, Înălțime, Contract, Soție, Valoare Netă, Salariu

Lamarcus Aldridge Biografie

LaMarcus Aldridge este un jucător profesionist american de baschet pentru San Antonio Spurs din National Basketball Association (NBA).

A jucat în baschetul universitar timp de două sezoane la Texas Longhorns. El a fost selectat pe locul al doilea în NBA în 2006. A semnat cu Spurs în 2015, după ce a petrecut nouă sezoane la Portland Trail Blazers. A fost selectat de cinci echipe All-NBA și este de șapte ori All-Star în NBA. El este cunoscut pentru o aruncare de săritură fadeaway a semnăturii sale.

Lamarcus Aldridge Educație

Aldridge a urmat cursurile liceului Seagoville High School, unde a devenit jucător al clasei 4A al doilea jucător al anului din echipa All-American și al Texas Basketball Coaches Association (TABC). Considerat de Rivals.com ca fiind un jucător de perspectivă de cinci stele, Aldridge a fost evaluat în 2004 ca fiind cel mai bun centru nr. 4 al națiunii și nr. 16 la nivel general.

Aldridge a urmat cursurile Universității Texas din Austin. El s-a declarat la draftul NBA pentru 2004, dar în cele din urmă și-a retras înscrierea. Potrivit unei surse, sfatul personal al lui Shaquille O’Neal, conform căruia ar trebui să meargă la facultate și apoi să-și determine perspectivele în NBA, a influențat decizia inițială a lui Aldridge de a merge la facultate în loc să intre în rândurile profesioniștilor direct din liceu. Cu toate acestea, Aldridge a dezvăluit în aprilie 2006, la sfârșitul celui de-al doilea an la Longhorns, că va părăsi facultatea pentru a se înscrie în draftul NBA pentru 2006.

Lamarcus Aldridge Raptors

LaMarcus Aldridge a fost „intrigat” de viziunea lui Masai Ujiri în această vară

În noul articol al lui Adrian Wojnarowski care detaliază modul în care Spurs l-au adus pe LaMarcus Aldridge în această vară, el împărtășește o anecdotă foarte amuzantă despre cum Masai Ujiri era la pândă în timp ce Aldridge și Gregg Popovich s-au întâlnit la prânz și chiar a primit o glumă de la Pop cu privire la semnarea lui DeMarre Carrollaway de la Hawks. Din articol:

La începutul lunii iulie, LaMarcus Aldridge a ieșit pe ușile holului Montage Beverly Hills și a găsit o față familiară într-un loc de odihnă foarte puțin probabil: busting chops de Gregg Popovich. Împăratul San Antonio Spurs l-a înțepat în mod jucăuș pe managerul general al lui Toronto, Masai Ujiri, în banda de parcare a hotelului pentru că a semnat un contract de agent liber de 60 de milioane de dolari cu DeMarre Carroll din Atlanta. Familia Spurs este familia Spurs, iar programul lui Ujiri din Atlanta a fost înțepat de un protejat.

Șaisprezece milioane de dolari pe an, a proclamat Popovich cu Aldridge apropiindu-se de ei. „Hei, Masai ar trebui să vă plătească 35 de milioane de dolari pe an!”

„Dacă ar putea, ar face-o.” Cu o glumă, a spus Aldridge, un nod de admirație pentru urmărirea neobosită a lui Ujiri. A existat o stânjeneală moștenită în acest moment, Popovich și Aldridge înțelegând de ce directorul executiv al lui Toronto a zăbovit în afara hotelului. De departe în urmă, Toronto încă urmărea cel mai mare agent liber disponibil pe piață, managerul general al lui Raptors iubindu-l pe Aldridge, vânzându-l pe agentul liber stelar pe o vizită care nu se va materializa niciodată.

Cu toate acestea, Ujiri s-a dat la o parte acum. Cursa sa scurtă și plină de viață se terminase, iar el știa asta.

Mai important, Aldridge a fost intrigat de viziunea lui Ujiri:

Aldridge s-a întâlnit cu Toronto Raptors, al căror manager general, Masai Ujiri, l-a fermecat pe Aldridge. El s-a trezit intrigat de viziunea lui Ujiri de a avea în spate întreaga țară Canada, spunând pentru Yahoo: „A existat un spirit autentic la (Ujiri) care m-a făcut să fiu mai interesat de Toronto.”

Ujiri a stat la pândă pe holurile de la Montage în următoarele 48 de ore, elaborând cu grijă mesaje text pentru Aldridge, încercând cu disperare să-l urce într-un avion și să vină să viziteze orașul. Ujiri și l-a imaginat pe rapperul Drake, un fan al lui Raptors, convocând alți fani fervenți, împachetând Jurassic Park în fața Air Canada Center și fiind cumva dispus să fie supărat de un agent liber.

Așa că, hai să împachetăm Jurassic Park pentru Kevin Durant anul viitor, doar de dragul distracției.

Lamarcus Aldridge Vârsta

Lamarcus Aldridge s-a născut (LaMarcus Nurae Aldridge) la 19 iulie 1985, în Dallas, Texas Statele Unite ale Americii. Semnul său de naștere este Rac. El are 34 de ani din 2019. Își sărbătorește ziua de naștere pe 19 iulie în fiecare an. Aldridge este de naționalitate americană și aparține etniei afro-americane.

Lamarcus Aldridge Photo
Lamarcus Aldridge Photo

Lamarcus Aldridge Family

Părinți

Este fiul lui Georgia Aldridge (mama) și Marlvin Aldridge (tatăl). Are un frate cunoscut sub numele de LaVontage.

Lamarcus Aldridge Soția

S-a despărțit de fosta sa soție Chelsy McDaniel și nu mai este căsătorit.

Lamarcus Aldridge Copii

Am un fiu împreună cu fosta sa parteneră Chelsy McDaniel, cunoscut sub numele de Lea Aldridge, care s-a născut pe 23 aprilie 2009.

Măsuri de corp ale lui Lamarcus Aldridge

  • Înălțime: 2,11 m (6 ft 11 in)
  • Greutate: 260 lb (118 kg)
  • Mărimea pantofilor: 1,11 m (6 ft 11 in)
  • : Nu este disponibil
  • Forma corpului: Nu este disponibil
  • Culoarea părului: Nu este disponibil

Salariul lui LaMarcus Aldridge

Ca baschetbalist power forward, LaMarcus se bucură de un salariu ridicat ca un atlet vedetă și un power forward priceput. Ultimul său contract este în valoare de 80 de milioane de dolari cu San Antonio Spurs.

Loading…

Loading…

Lamarcus Aldridge Net Worth

Valoarea sa netă estimată este de 40 de milioane de dolari, la un salariu mediu de 14 milioane de dolari. LaMarcus Aldridge este, de asemenea, semnat pentru mai multe branduri americane în calitate de ambasador de marcă.

Lamarcus Aldridge Draft

A fost recrutat pe locul al doilea în NBA draft 2006 de către Chicago Bulls, dar drepturile sale au fost tranzacționate la Portland Trail Blazers pentru alegerea lor, Tyrus Thomas, și Viktor Khryapa, la scurt timp după aceea. Bulls a achiziționat selecția de la New York Knicks în schimbul lui Eddy Curry din 2005.

Statisticile lui Lamarcus Aldridge

Statisticile carierei

.

.

.

Legendă

GP

Jocuri jucate

GS

Jocuri începute

MPG

Minute pe meci

FG%

Procentul de reușită

3P%

3.point field goal percentage

FT%

Procentual de aruncări libere

RPG

Rebound per meci

APG

Assistări pe meci

SPG

Avansări pe meci

. BPG

Blocuri pe meci

PPG

Puncte pe meci

Puncte pe meci

Bold

Mai mult în carieră

Sezon regulat

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Anul

Echipa

GP

GP

GS

MPG

FG%

3P%

FT%

RPG

APG

SPG

BPG

PPG

2017-18

San Antonio

San Antonio

2016-17

San Antonio

2015-16

San Antonio

2014-15

Portland

2013-14

Portland

2012-13

Portland

Portland

2011-12

Portland

2010-11

Portland

2009-10

Portland

2008-09

Portland

2007-08

Portland

2006-07

Portland

Portland

Cariera

Toate-Star

Lamarcus Aldridge All-Star

În data de 31 ianuarie, 2019, NBA a anunțat că atacantul lui San Antonio Spurs, Aldridge, a fost selectat de antrenorii principali din Conferința de Vest ca rezervă în NBA All-Star Game 2019.
El urmează să facă a șaptea apariție în cariera sa în NBA All-Star și a treia ca membru al Silver and Black. El este unul dintre cei doar cinci jucători din NBA care au fost selecționați la șapte din ultimele opt NBA All-Star Games, alături de Kevin Durant, James Harden, LeBron James și Russell Westbrook.

Contractul lui Lamarcus Aldridge

La 16 octombrie 2017 a semnat un contract pe 4 ani / 84.072.030 dolari cu San Antonio Spurs, din care 84.072.030 dolari garantați, și un salariu mediu anual de 21.018.008 dolari. În 2018-19, Aldridge va câștiga un salariu de bază de 22.347.015 dolari, purtând în același timp un plafon de 22.347.015 dolari și o valoare limită de 22.347.015 dolari.

Lamarcus Aldridge Injury

Spurs All-Star forward LaMarcus Aldridge a suferit o entorsă la glezna dreaptă la 28 februarie 2018.

Întrebări frecvente despre Lamarcus Aldridge

Cine este Lamarcus Aldridge?

Aldridge este un jucător profesionist american de baschet pentru San Antonio Spurs din National Basketball Association (NBA).

Câți ani are Lamarcus Aldridge?

Aldridge are 34 de ani din 2019. El s-a născut pe 19 iulie 1985.

Cât de înalt este Lamarcus Aldridge?

Aldridge are o înălțime de 2,11 m (6 ft 11 in).

Este Lamarcus Aldridge căsătorit?

S-a despărțit de fosta sa soție Chelsy McDaniel și nu mai este căsătorit.

Cât valorează Lamarcus Aldridge?

Valoarea sa netă estimată este de 40 de milioane de dolari la un salariu mediu de 14 milioane de dolari. LaMarcus Aldridge este, de asemenea, semnat pentru mai multe branduri americane în calitate de ambasador de brand.

Cât câștigă Lamarcus Aldridge?

Ca baschetbalist power forward, LaMarcus se bucură de un salariu mare ca un atlet vedetă și un power forward priceput. Ultimul său contract este în valoare de 80 de milioane de dolari cu San Antonio Spurs.

Unde locuiește Lamarcus Aldridge?

Reședința sa este necunoscută.

Aldridge este mort sau viu?

Lamarcus este încă în viață și sănătos.

Unde se află acum Lamarcus Aldridge?

Aldridge este un jucător profesionist american de baschet pentru San Antonio Spurs.

Lamarcus Aldridge Facebook

Lamarcus Aldridge Twitter

Tweets by aldridge_12

DMCA.com Protection Status

Ne străduim să menținem conținutul nostru Adevărat, Precis, Corect, Original și Actualizat.

Dacă credeți că orice informație din acest articol este Incorectă, Incompletă, Plagiată, încalcă dreptul dumneavoastră de Copyright sau doriți să propuneți o actualizare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected] indicând modificările propuse și URL-ul conținutului. Furnizați cât mai multe informații și vă promitem să luăm măsuri corective în măsura posibilităților noastre.

Loading…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.