Mai puțin înseamnă mai mult: Cum să folosiți corectorul ca fond de ten

Pentru majoritatea dintre noi, lunile fierbinți de vară înseamnă un machiaj mai ușor. La Beautyblender, acestea înseamnă, de asemenea, să vă dezvăluim unul dintre trucurile noastre preferate de viață: concealerul ca fond de ten. De la găsirea nuanței potrivite până la a ști ce zone să tratezi, iată tot ce trebuie să știi pentru a stăpâni corectorul ca fond de ten.

Double Down on Shade

Cine a ascuns o imperfecțiune sau a conturat o față cunoaște regula cardinală a corectorului: este nevoie de 2 pentru a dansa tango. Corectorul pe care îl folosești pentru a ascunde un coș enervant nu este același pe care îl folosești pentru a ilumina cearcănele, și este deosebit de ambreiajul de a dubla atunci când îi ceri corectorului tău să facă o muncă dublă.

Pentru a folosi corectorul pe post de fond de ten, luați 2 nuanțe:

Una care este mai închisă la culoare și se potrivește cu fondul de ten.

Acesta este corectorul pe care îl veți folosi pentru a acoperi o imperfecțiune, petele întunecate și roșeața. Pentru cele mai multe persoane, cel mai simplu loc pentru a începe este de a alege unul care are aceeași nuanță care se potrivește cu fondul de ten, deși aceasta nu va fi o potrivire exactă pentru toată lumea.

Unul care este cu 1-2 nuanțe mai deschis decât fondul de ten/tonul pielii.

Acesta este corectorul pe care îl veți folosi pentru a ilumina și evidenția. Luați orice nuanță pe care ați folosi-o de obicei pentru sub ochi, dar asigurați-vă că nu mergeți cu mai mult de 2 nuanțe mai deschise pentru a evita ochii de raton. Pentru a vă determina nuanța de evidențiere, găsiți fondul de ten potrivit și începeți cu o nuanță mai deschisă.

Cu fiecare corector, asigurați-vă că luați unul care nu conține parabeni (conservanți) și ftalați (substanțe chimice care sunt – pe bune – folosite pentru a face plastic). Corectorul nostru Bounce Airbrush Liquid Whip Concealer este lipsit de ambele, fiind, de asemenea, hidratant și fără greutate, astfel încât vă hrănește pielea în timp ce o ascunde.

Prime & Plump

Lucrurile care se bazează pe corector ca fond de ten se bazează pe simplitate, iar dacă pielea dvs. nu este hidratată, corectorul nu va merge fără probleme. Începeți cu o față curată și hidratată pentru a nu fi nevoită să folosiți o tonă de produs și pentru ca tenul dvs. natural să strălucească.

Două dintre grundurile noastre preferate cu care să începem sunt:

– Selfie Shield Dry Oil Primer, care are SPF 38 pentru a proteja pielea de raze, precum și vitaminele C și E pentru a neutraliza poluanții și a ilumina pielea.

– The Leveler Pore Minimizing Primer, care este grozav pentru pielea grasă, vine în tonuri deschise și întunecate și vă poate determina să folosiți chiar mai puțin corector ca fond de ten.

Lighten Up First

Apărați corectorul mai deschis și atingeți următoarele zone:

– Sub ochi și colțurile ochilor
– Partea de sus a pomeților
– Puntea nasului
– Vârful bărbiei
– Arcul lui Cupidon (sub nas, deasupra buzei superioare)

Înainte de a începe să estompați cu Micro Mini BB, așteptați! Estomparea imediată a corectorului tău va face ca acesta să se estompeze mai mult decât îți dorești, iar tu ai nevoie ca acesta să se afunde atunci când folosești corectorul ca fond de ten. Așa că puneți puncte și așteptați un minut înainte de a estompa. Și mai bine: Tamponați și apoi faceți punctul 4 înainte de a vă întoarce pentru a estompa petele luminoase.

Vezi această postare pe Instagram

.

O postare partajată de beautyblender (@beautyblender) pe 13 feb, 2020 la ora 9:03am PST

Spot-treat Second

Pentru imperfecțiuni și pete întunecate, luați corectorul care se potrivește cu fondul de ten. Un aplicator cu două fețe este esențial aici, deoarece îl puteți folosi pentru a puncta, tampona și estompa. Dacă lucrați cu BOUNCE Airbrush Airbrush Liquid Whip Concealer, bagheta sa cu picior de doagă are deja un vârf ascuțit, suficient de precis pentru a acoperi chiar și cea mai mică pată.

Utilizați corectorul mai închis pe:

– Imperfecțiunile sau cicatricile de acnee
– Petele roșii
– Părțile laterale ale nasului, în jurul nărilor, unde roșeața și decolorarea sunt frecvente
– Partea inferioară a obrajilor, mai ales dacă aveți rozacee

Asigură-te că aplici corectorul direct pe petele mai mici, fără a-l tampona sau estompa, astfel încât să nu atragi atenția asupra zonelor cu probleme.

Flend, Baby, Blend!

Umuiați-vă Beautyblenderul și săriți, săriți, săriți, săriți!

Începeți prin a estompa mai întâi petele pe care le-ați punctat cu corectorul mai închis, astfel încât să nu evidențiați din greșeală imperfecțiunile.

După ce le-ați estompat pe acelea, clătiți blenderul și săriți petele mai deschise. Asigurați-vă că estompați corectorul mai deschis în sus pe pomeți, dincolo de ochi, pentru un impuls de evidențiere.

În cele din urmă, aruncați o privire la locurile în care ați folosit culoarea mai deschisă. Dacă vreunul pare nefiresc de deschis, atingeți un punct din corectorul mai închis – aka cel pe care îl folosiți pe restul feței – și estompați-l.

Acest ultim pas este cel care asigură un finisaj natural – și vă împiedică să arătați de parcă ați adormit purtând ochelari de soare 😎.

Pudră, bronz & Fard de obraz

Pentru a vă fixa look-ul, luați pensula BIG BOSS Powder Brush și aplicați pudra de pudră preferată. Dacă pielea dvs. de vară este mai închisă la culoare din cauza mai multor ore petrecute (în siguranță cu SPF!) afară, încercați să săriți peste pudră și treceți direct la bronzer pentru un look și mai lipsit de machiaj. Adăugați un fard de obraz rapid și un spray de Re-Dew Set & Refresh Spray și strălucirea dvs. naturală de vară este gata de plecare.

Mai multe lecturi de vară obligatorii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.