Marte în trigon cu Neptun Natal și de tranzit: Timpul pentru aventură

 • Când se află în harta natală, trigonul Marte Neptun face ca individul să fie mai sensibil și mai atent la detalii.
 • Pe măsură ce are loc tranzitul Marte trigon Neptun, puteți profita de o energie mai bună pentru a călători sau pentru a încerca noi experiențe.
 • Planeta Marte este responsabilă cu modul în care ne punem în practică energia și dorințele, cu impulsurile și agresivitatea interioară.
 • Aspectul de trigon înseamnă că energiile planetare ale celor două corpuri guvernatoare curg fără probleme și se formează o conexiune benefică.
 • Planeta Neptun este responsabilă cu lumea viselor și a spiritualității, cu stările alterate ale inconștientului și cu dorința noastră de a evada din realitate.
 • Celebritățile: Michelle Pfeiffer, Russell Brand, Louisa May Alcott, regele Ludovic al XVII-lea al Franței, Nancy Pelosi, Jimmy Page, Paul Keating, John Belushi, Thomas Mann, Angelina Jolie.
 • Date de tranzit: 31 mai 2021, 29 noiembrie 2021, 15 mai 2023, 17 noiembrie 2023, 28 octombrie 2024, 12 ianuarie 2025.

Continuați lectura pentru semnificația natală a acestui aspect sau treceți la interpretarea tranzitului.

Marte trigon Neptun Natal

Persoanele născute în timpul aspectului Marte trigon Neptun sunt senzuale, pasionale, imaginative și mai combative atunci când trebuie să lupte pentru cauze importante. Ei sunt capabili să motiveze oamenii într-un mod eficient, fără să forțeze pe nimeni sau să fie autoritari.

Această metodă a lor le conferă un caracter neamenințător, un bun magnetism și onoare.

Energia acestui trigon trebuie să le permită să fie idealiști, în timp ce conexiunile personale și abilitățile diplomatice se exprimă prin experiențele lor de viață. Marte le va da multă putere, iar Neptun le va trimite direcțiile pe care trebuie să le aleagă atunci când trebuie să se exprime.

Acest lucru îi va face mai sensibili la problemele celorlalți, fie pe cont propriu, fie în colectiv, ca să nu mai spunem că se vor simți motivați să împartă totul dacă li se cere să fie mai responsabili. Cel mai probabil, toate obiectivele lor personale vor fi atinse păstrându-și propriile strategii de lucru, prin urmare, vor fi mai interesați de munca socială, de voluntariat la fel de bine, de medicină și terapii.

În acest fel, vor fi suficient de buni pentru a-și împărtăși energiile, fiind solidari cu cei care se luptă, poate cu boala, sărăcia și alte probleme. Simpatia este ceva în sângele lor, deoarece abordarea lor este plină de compasiune și vor dori adesea să vorbească despre diferite probleme cu ceilalți.

Ar trebui uneori să se curețe pur și simplu de toate suferințele pe care le-au acumulat din toată împărtășirea dureroasă. În caz contrar, s-ar putea ca nivelul lor de energie să scadă sub poverile cu care aleg să se confrunte.

Sunt plini de viață, buni clarvăzători și această energie a lor este bună pentru orice tip de serviciu, mai ales când vine vorba de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși.

Acești nativi sunt capabili să vadă orice pericol, dar știu și cum să fugă de el, acest lucru însemnând că sunt întotdeauna victorioși. Energia și utilitatea lor psihică nu au, de obicei, efecte secundare, deoarece propria karmă funcționează ca un gardian.

Nativii născuți în timpul trigonului lui Marte cu Neptun sunt foarte sensibili și emoționali, acest lucru permițându-le să își cunoască actul atunci când alții sunt neserioși.

Idealurile lor sunt practice și, prin urmare, susținute de propriile vise, chiar dacă acțiunile lor pot fi secrete și decisive, mai ales atunci când încearcă să evite orice interferență venită din partea unui alt individ.

Au o receptare psihologică acută, regimuri sănătoase, control când vine vorba de emoții și multă energie.

Persoanele născute în perioada Marte trigon cu Neptun, sunt interesate de arte și de exprimarea creativității lor prin intermediul fizicului, dar numai dacă există chimie cu partenerul lor, deoarece sunt atrase de științele organice și de lucrul cu lichidele.

Toate acestea înseamnă că sunt masochiști în pat. Întotdeauna caută ceea ce este mai bun la ceilalți oameni, dar le este foarte greu să țină pasul cu propriile standarde înalte.

Aceste persoane au nevoie să își reîncarce uneori bateriile și să rămână ascunse. Sunt posibile și situații ciudate acasă, cu partenerul lor.

Pasionați de impulsurile lor și de propria imaginație când vine vorba de o profesie în domeniul artelor și de alte cerințe fizice, cum ar fi baletul, sculptura și modul în care își pot exprima pe deplin ritmul și finețea.

Au o tendință sălbatică de a deveni outsideri, ceea ce înseamnă că opiniile lor politice și mintea orientată spre activism ar fi ceea ce îi ajută să reușească. Spiritualitatea și moralitatea lor le cer să slujească dezinteresat îi face să fie mai caritabili și mai blânzi.

Va fi o tendință naturală pentru ei să se implice în comunități foarte mari și să împărtășească viziuni spirituale și, prin urmare, altruiste. Credința lor este extremă, dar nu sunt neapărat religioși.

Se vor potrivi pentru unele practici mai mult sau mai puțin importante, de la Tarot la vegetarianism. Deși sunt puternici în spirit, agresivitatea lor fizică li s-ar părea de prost gust.

Cu toate acestea, nu ar da niciodată înapoi de la o parte cuiva, fie că este vorba de una pentru unul dintre cei dragi sau chiar de cauze în care cred. Este foarte probabil să devină învingători în orice bătălie psihică prin bunătate.

Senzualitatea lor îi face să fie senzuali și foarte atrăgători, așa că nu ar trebui să aibă probleme în a atrage orice partener. Trebuie să fie sinceri și plini de compasiune; sunt cu adevărat mistici sau poate eterici atunci când vine vorba de a face dragoste.

Tranzit Marte trigon Neptun

Chiar dacă nu este deloc un tranzit de energii înalte, ar trebui să aibă suficientă motivație pentru a-și exprima creativitatea și ritmul prin dans, cântec, sculptură, precum și alte ieșiri fizice menite să le dezvolte imaginația.

Ar putea la fel de bine să aibă o nevoie de a se implica în dezvoltarea religioasă și spirituală, dacă stau cu multă lume. Este o perioadă excelentă pentru ei pentru a învăța multe despre modul în care influențele astrologice afectează viața lor și a celorlalți. Mulți sunt mai conectați cu subtilitățile și vibrațiile venite dinspre stele.

Tranzitul lui Marte cu Neptun este o influență favorabilă, similară sextilului, dar care lucrează cu propriile lor sentimente și cu echilibrul lor interior.

Acest tranzit este excelent pentru călătorii și pentru a pleca în aventuri, de asemenea pentru hazard, speculații financiare, emigrare și tot felul de proiecte comune în care trebuie inițiate noi domenii, în timp ce alte aspecte ar trebui să fie luate în considerare, de asemenea.

Mai multă vigoare corporală îi înconjoară pentru a fi ajutați în planurile lor, precum și multe idei și planuri care vor fi în fața lor și în mintea lor.

Există un singur dezavantaj în toate acestea și același tranzit al lui Marte și Neptun, personalitatea lor este suficient de bună pentru a fi în avantajul lor și împotriva unei abordări personale.

În consecință, există o tendință pentru mulți de a compune eseuri și de a scrie mult, fiind perfect sinceri. Chiar dacă nu înțeleg acest lucru, potențialul lor de a-i influența pe alții este puternic. Ei trebuie să înțeleagă acest lucru și să îl folosească pentru binele general.

Cei dintre ei care sunt deprimați ar trebui să găsească ceva de făcut și poate să se pregătească pentru a deveni actori.

Dacă unii dintre ei aspiră să devină animatori, anul următor va fi plin de agresivitate, iar perseverența lor îi va scoate pe ușă.

Abilitățile lor dramatice îi vor scoate să joace pentru diferite producții locale, în cazul în care Hollywood-ul este la distanță pentru ei. Dacă le-ar plăcea să dea o mână de ajutor, ar trebui să-și ia ceva timp și să lucreze ca voluntari pentru diferite organizații.

Vor ști mai multe despre nevoile celorlalți, iar abilitățile lor de negociatori îi vor ajuta să aibă multe garanții. Indiferent de direcția pe care ar putea decide să o ia în viață, vor ajunge să aibă succes până la următoarea lor zi de naștere.

Să facă orice fără să aibă o agendă îi poate ajuta să treacă ziua și, în cele din urmă, vor ajunge acolo unde trebuie să ajungă. În timp ce traseul lor poate fi complicat, călătoria lor este foarte distractivă, în funcție de ceea ce pot întâlni.

Din moment ce le este ușor să acționeze deschis și cu bunătate, pentru ei, să ajute oamenii le vine ușor. Fanteziile și intuiția lor îi pot face să se îndrepte în direcția potrivită, pot obține ceea ce își doresc renunțând la orice speranță și așteptare.

Acest tip de energie nu este deloc agresivă, dar oamenii își pot lua curajul și spiritul de luptători, apărându-i pe cei dragi.

Pot câștiga orice bătălie în zilele noastre, mai mult prin bunătate decât prin atacarea altor persoane. Aceste persoane ar trebui să se simtă încurajate să stea alături de cei defavorizați și de cei considerați interziși de către societate.

Acest tranzit este excelent este îi face activi și implicați în acțiuni caritabile pentru cauze legate de drepturile omului și cele ale grupurilor.

Nivelul de energie al acestor persoane nu este niciodată prea mare și nu sunt foarte ambițioase, ca să nu mai vorbim nici de motivație. Ei apreciază aspectele interioare și spirituale atunci când vine vorba de viață și au o nevoie mai mare de a fi împliniți în munca lor.

În această perioadă, oamenii îi pot ajuta pe alții, sprijinindu-i și încurajându-i, sau făcând donații în scopuri caritabile.

Ei pot la fel de bine să primească tot ajutorul și simpatia celorlalți. Orgoliile multor oameni vor fi sănătoase, dar nu au tendința de a se dovedi pe ei înșiși și de a cere prea multă atenție, precum și de a se mulțumi să dea o mână de ajutor celorlalți, precum și de a-și aduce contribuția la un bine mai mare.

Ei pot inspira pe mulți prin fanteziile lor, cum ar fi actoria și comercializarea produselor. Din acest motiv, pot fi mari vânzători, dar trebuie să aibă la inimă interesele lor.

Ar putea să vă placă și

 • Luna în conjuncție cu Venus
 • Mercur în cuadratură cu Neptun

  .

 • Venus în opoziție cu Uranus
 • Lună în trigon cu Neptun
 • Venus Conjunct cu Neptun
 • Uranus Conjunct Neptun
 • Marte Pătrat Pluton
 • .
  Soare în Pătrat Uranus
Joy Carter

Joy Carter

Atractiv de la o vârstă fragedă pentru astrologie, Joy Carter este mult mai mult decât pare la prima vedere. Ea este un practician experimentat care își propune să pună munca sa la dispoziția cât mai multor persoane.Instagram, Twitter sau Facebook

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.