Marte Pătrat Neptun Sinastrie

În orice analiză astrologică, este ok să privim pozitiv fiecare aspect și fiecare planetă, chiar dacă acel tranzit aduce atâtea lucruri negative.

În ciuda provocărilor și a momentelor incomode, în fiecare aspect poți găsi partea pozitivă, dar în cele dificile acea parte mai grea poate trece și binele poate ieși din toată durerea.

Acest lucru este valabil în toate aspectele și, din moment ce poziția de cuadrat este foarte grea prin ea însăși, ar trebui să fii cât se poate de pozitiv dacă o ai.

Marte se află în poziție de cuadratură cu planeta Neptun și știm deja că Marte ne reprezintă forța, mobilitatea, angajarea și acțiunea.

Neptun este o planetă căreia îi place să fantezieze, să viseze și să trăiască o parte din viață numai de ea știută.

Cei doi știu să aducă multe lucruri frumoase și, în cel mai bun caz, cei doi îi vor da unei persoane o mare imaginație de pornire care poate fi folosită în viață mai târziu.

Caracteristici generale

În cazul lui Marte și Neptun în poziție de cuadratură, ei se află la intersecția dintre energiile, combativitatea, viteza și puterea lui Marte și dispersia, cețoșenia și abstractizarea care vine din partea lui Neptun.

Marte trebuie să ajungă cât mai repede și mai prompt la destinație, mișcându-se și spărgând toate obstacolele pe care le întâlnește.

Neptun se mișcă radical, se împrăștie în mai multe direcții ca o ceață sau un abur și în calea sa are capacitatea de a se rostogoli oriunde este posibil.

La modul general, atunci când Marte și Neptun se găsesc într-o combinație nu foarte norocoasă, se întâmplă adesea ca persoanele care au acest aspect să fie predispuse la fantezie, ceea ce nu este o mare problemă dacă se opresc aici (de obicei nu se opresc).

Problema apare atunci când încep să idealizeze pe cineva sau ceva, iar ei sunt cei care nu știu cum să se oprească, iar acest lucru este cel care creează probleme

Acesta este cel mai provocator aspect pe care îl pot face două planete atât de diferite și, deși ei pot ști undeva în adâncul minții lor că ceea ce văd nu este o imagine realistă, pătratul este prea puternic, iar ei continuă pe măsură ce trece timpul.

Apoi au tendința de a trece peste tot și peste toate, pentru că în orice posibilă propoziție sau vedere care le place, caută confirmarea fanteziei lor.

Dar, am promis că vom fi foarte pozitivi și, în acest sens, vom spune că acest lucru nu înseamnă totul rău, pentru că uneori fantezia, atunci când este corect ghidată, poate avea beneficii.

Câteva dintre persoanele celebre cu această poziție natală sunt Henric al VIII-lea al Angliei, Andy Warhol, George Moscone, Ian Charleson, John Wayne Bobbitt și William McKinley.

Tracte bune

Acest aspect are punctele sale bune și le permite oamenilor care au această poziție în hărțile lor natale să se scufunde în adâncurile propriului psihic și să vadă de fapt cât de puternic este, pentru că cine iese din acest aspect devine chiar mai puternic decât a fost, iar acest lucru este valabil pentru persoanele cu acest aspect.

Ei sunt cei care se luptă în permanență cu ființa lor interioară și partea bună este că întotdeauna vor găsi acel bine de care se vor agăța pentru că imaginația din astfel de evenimente le infuzează energia de idealizare.

Latura bună a cuadraturii este că ne sporește dorința și capacitatea de a ne apăra de pericole și, de asemenea, încurajează dezvoltarea conștiinței noastre prin care ne putem depăși natura animală.

Natura este cea care ne sperie, dar noi suntem capabili să o depășim.

Tratamente rele

Nu este deloc ușor să ieși din acel val de ceață care vine cu această poziție de cuadratură.

Câteodată poate fi nevoie de mai multe ori de dezamăgiri și suferințe serioase pentru a vedea unde este în cele din urmă problema, așa că într-un fel își prelungesc durerea și suferința.

De fapt, ei ar trebui să recunoască problema la timp și să o taie de la rădăcină înainte de conceperea ei.

Singurul mod de a face acest lucru este să fie conștienți de ei și să fie cei mai importanți pentru ei. În acest fel, ei vor putea să poată auzi și să vadă o mie de apeluri melodice mână nu veți răspunde la nici unul.

Iubirea contează

În Sinastrie, acesta este aspectul care este foarte interesant și, în primul rând, în nici o relație nu ar trebui ca vorbele iubitului să doară atât de mult, sau să obosească să vorbească cu acea persoană sau, eventual, să aibă nevoie să tacă pentru a menține contactul (și asta se întâmplă dacă această poziție de cuadrat se găsește în Sinastrie). Nu contează dacă este vorba de o relație cu un prieten sau cu un partener.

De asemenea, poate indica faptul că îndrăgostiții nu se simt învinși sau frânți, chiar și atunci când legătura amoroasă nu este bună și nu funcționează bine. Este un semnal de alarmă instantaneu că ceva nu este în regulă în relație și că trebuie să se pună capăt.

Când vine vorba de aceste persoane, un lucru este clar, iar conexiunile lor amoroase ar trebui să fie întotdeauna foarte susținătoare, deoarece, în momentele în care iubitul îi critică, ei ar trebui să simtă acea critică ca pe dorința lui sau a ei de a fi mai buni, nu ca pe o insultă. În acest fel, oamenii sunt capabili să creeze relații sănătoase și nu permit ca Marte și Neptun în cuadratură să împingă pe un teren alunecos.

Cel mai bun sfat pentru noi toți, dacă ne aflăm vreodată într-o astfel de poziție, în Sinastrie, este să ne urmăm întotdeauna propriile senzații și sentimente interioare, iar uneori raportul nu este necesar.

Nu coborâți și nu vă schimbați de dragul unei alte persoane pentru a păstra legătura. Una este să fii sensibil și să te gândești la ceea ce spune cealaltă parte și să vezi dacă este corect și alta este să te contrazici pe tine însuți de dragul menținerii relațiilor.

Aspectul de cuadratură dintre Marte și Neptun în simbolistica astrologică este o provocare pentru planetele care se regăsesc în această relație de a se trata unul pe celălalt cu atenție și într-un mod care variază într-o oarecare măsură de la natura lor primară.

Lucrul contează

Aspectul de cuadratură simbolizează intrarea energiei în mișcare rapidă din partea acestor două planete și este exact ca o intersecție în care două vehicule care merg în direcții diferite și cu viteză mare se întâlnesc în aceeași intersecție în care drumurile lor se intersectează.

Aceasta este o situație periculoasă în care două vehicule se pot ciocni cu ușurință, dar, uneori, din această lovitură, poate rezulta atât de multă energie de ciocnire încât poate produce ceva bun.

Când depășești acest nivel inferior al pătratului, urci la unul superior, unde imaginația ta face totul și te ajută în mod creativ. Visează, dar nu visa. Imaginați-vă, dar nu idealizați. Iubiți, dar nu vă supuneți cu orice preț – dacă reușesc să găsească un echilibru sunt capabili să facă tot ceea ce își doresc cu talentul lor.

Noi numim acest aspect provocator pentru că, pe de o parte, provoacă o persoană să acționeze, o acțiune instantanee – și după cum știți, acest lucru ar putea fi un lucru bun, mai ales în lumea afacerilor.

Ceea ce ne lipsește cel mai adesea în aspectul pătrat este să acționăm în mod chibzuit și, în acest sens, este o idee bună ca persoanele din acest aspect să lucreze ceva creativ, cum ar fi arta.

Când au o lovitură de creativitate, ar trebui să o vadă ca pe un semnal de alarmă și să nu aibă timp să se gândească, ci să reacționeze instinctiv – sau să contracareze ceea ce aparent punem în pericol sau fugim.

De aceea, aspectul de pătrat în practică la noi provoacă o reacție de furie sau de teamă și ne determină să reacționăm brusc și instinctiv, și acesta este motivul pentru care nu le recomandăm acestor persoane să aibă vreo slujbă riscantă, în care cineva va depinde de ele.

Consiliere

Majoritatea oamenilor simt o aversiune față de natura acestui aspect de cuadratură, pentru că știm din viața de zi cu zi că tocmai cuadraturile din horoscopul nostru natal ne-au sugrumat și încă ne provoacă destul de multe dificultăți în domeniile pe care le acoperă.

Dar, imediat vă asigurăm că orice cuadratură este bună pentru că ne conduce la acțiune în sensul depășirii și schimbării stării nedorite, iar același caz este și în cazul acestui format între Marte și Neptun.

Este momentul în care fiecare dintre noi ar trebui să fie capabil să sesizeze imediat și să evalueze situația în care se află. Cu cât suntem mai conștienți, cu cât conștiința noastră este mai alertă, cu atât mai repede gândim și cu atât mai ușor putem găsi cele mai bune căi de rezolvare a situației.

În acest fel, vom putea cel puțin să atenuăm potențiala victimă, dacă am fost capabili în acel moment să evaluăm că nu am putut-o evita.

Dacă reacționăm inconștient și instinctiv, sunt șanse mai mari ca consecințele să fie mai grave, pentru că în acest caz suntem cuprinși de teamă și nu vedem clar situația în care ne aflăm.

Partea care este îngrijorătoare în această poziție de cuadratură este cea în care ne aflăm brusc într-o ceață densă în care vizibilitatea noastră este destul de limitată.

Acest lucru ne pune imediat într-o situație periculoasă în care suntem confuzi și dezorientați, iar aceasta este partea înfricoșătoare a acestei poziții de cuadratură și se poate întâmpla chiar ca simțurile noastre să fie amorțite și slăbite.

Iluziile care vin din partea planetei Neptun nu ne permit să vedem clar, nu putem evalua clar direcția din care auzim anumite sunete, altele decât cele imediate, și chiar și atunci când suntem atinși totul devine un pericol.

Dacă suntem grăbiți și agitați, se poate întâmpla cu ușurință să dăm de ceața a ceva ce nu vedem, să întâlnim un pavaj alunecos, să ne rătăcim și să nu ne mai găsim niciodată adevăratul drum.

Ceea ce provoacă cel mai adesea acest gen de situație la noi este nervozitatea și anxietatea emoțională. Vrem să ne regăsim cât mai repede orientarea și să ne liniștim, dar ceața se îngroașă și nu avem cum să ieșim din ea.

Cadrul dintre Marte și Neptun nu face decât să provoace o anxietate emoțională excesivă, aproape insuportabilă, urmată de dezorientare și de o scădere a pragului de trezire a conștiinței, iar omul obișnuit caută ceva care să reducă panica pe care o simte.

Și cum fiecare cuadratură cere celor două planete să își amestece sensurile, în cazul unui pătrat care deține două elemente complet diferite în același recipient, acest lucru duce fie la neutralizarea resurselor acestor componente, fie la o reacție distructivă.

Acum, în cele din urmă, unul îl poate ajuta pe celălalt să dea ce e mai bun din el și să-l suprime pe cel negativ.

Ezoicreportați acest anunț

Loading…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.