Masaj Happy Ending în Saigon | Fete Heavens

Fete de masaj în SaigonNu există nicio îndoială că Saigon este cel mai bun oraș din Vietnam pentru a cunoaște doamne locale sexy, iar saloanele de masaj sunt printre cele mai populare tipuri de locuri pentru a face acest lucru – indiferent dacă este ora 15:00 după-amiaza și nu prea știi ce să faci sau ora 22:00 noaptea, după câteva beri în barurile de pe strada Bui Vien.

Există multe motive pentru care masajele cu happy-end sunt atât de populare – sunt discrete, ceea ce înseamnă că alți oameni nu te văd în public ca și cum ai merge de mână cu o prostituată pe care tocmai ai întâlnit-o într-un bar, oferă o valoare excelentă, ceea ce înseamnă că poți obține o oră de relaxare, masaj și happy-end pentru aproximativ 30 USD, iar fetele care lucrează în aceste saloane sunt, fără îndoială, printre cele mai sexy și mai subțiri pe care ți le poți imagina.

Este pur și simplu grozav să ai opțiunea de a plăti o anumită sumă de bani și apoi să fii răsfățat cu o domnișoară vietnameză drăguță și tânără pentru o perioadă de timp, iar după aceea doar să părăsești locul și să îți continui ziua – fără toate dramele care apar adesea atunci când aduci o fată din viața de noapte în camera ta de hotel.

În acest ghid vă voi oferi o prezentare completă a masajelor cu final fericit din Saigon – există 3 tipuri diferite de locuri la care puteți merge:

Masaj la hotel

Masaj la hotel în Saigon

Probabil cel mai popular tip de masaj cu final fericit din Ho Chi Minh City. Hotelul Dai Nam (poza din stânga), de exemplu, are un spa la etajul 4 (trebuie doar să întrebați personalul hotelului și vă vor spune unde este liftul) și, odată ajunși în hol, puteți alege un serviciu din meniu – un „Hot Stone Massage”, de exemplu, costă 270k.

Apoi mergeți în vestiar, vă dați jos hainele și vă puneți un prosop în jurul corpului. Vă îndreptați spre zona de spa, unde puteți folosi sauna, camera de aburi și zona de relaxare. Totul este puțin îngust și mic (clădire tipică vietnameză), dar totuși suficient de bun pentru a te relaxa pentru o vreme înainte de a face un duș și de a urma personalul masculin în camera ta privată de masaj.

Un minut mai târziu intră doamna ta de masaj – acolo lucrează fete tinere, cu pielea albă, subțiri și în mare parte foarte atrăgătoare. Și chiar mai bine: Ele sunt bine instruite în efectuarea masajului. Toate masajele se termină cu o masturbare (cu excepția masajului picioarelor), iar după aceea ea îți va da o bucată de hârtie pe care vei scrie valoarea bacșișului – 300-400k este suma pe care o dau majoritatea oamenilor. Apoi faceți din nou un duș, vă îmbrăcați și plătiți nota de plată în hol.

  • Există alte câteva masaje similare în hoteluri care funcționează exact la fel, cum ar fi Boss Palace Hotel (poza din dreapta), Vien Dong Hotel și Hai Son Hotel. Consultați harta de mai jos pentru locațiile exacte.

Little Japan

Masaj cu final fericit în Saigon

În continuare sunt masajele din „Little Japan”, o zonă mică din Districtul 1, plină de restaurante japoneze, baruri pentru fete – și saloane de masaj obraznice. Spre deosebire de masajele de la hotel (vezi mai sus), unde de multe ori nici măcar nu ai ști că tinerele vietnameze le fac labagii băieților în călduri din interior – aici, în „Little Japan”, este mult mai evident:

Doamnele stau de fapt în picioare sau așezate în fața saloanelor, încercând să atragă clienți. Sunt destul de sexy. Așa că avantajul clar aici este că ai ocazia să le vezi pe fete înainte de a alege masajul. Cu toate acestea, în cazul în care doriți cu adevărat să alegeți o anumită fată, prețul este puțin mai scump – 400k în loc de 280k. Și, ca de obicei, va trebui să plătiți un bacșiș pentru happy-end (aproximativ 400-500k).

Există mai mult de o duzină de astfel de saloane de masaj în Mica Japonie și, de asemenea, câteva mai multe în afara acesteia, pe strada Le Thanh Ton (a se vedea harta de mai jos).

Saloane mici de masaj

Saigon Massage

Și mai sunt și saloanele mici de masaj răspândite de-a lungul străzii Bui Vien (poza din stânga) și a străzilor Thi Sach și Dong Du (poza din dreapta) din Districtul 1.

Aceste locuri sunt foarte orientate către turiști și nu le recomand cu adevărat. Ei pot oferi masaje ieftine (aproximativ 200k), dar apoi se dovedește adesea că nu au nicio idee despre cum să efectueze un masaj decent, iar după aproximativ 20 de minute încep să vă întrebe dacă doriți „servicii speciale” și încearcă să obțină cât mai mult bacșiș de la dvs.

Poate aveți noroc și găsiți o fată drăguță, dar locurile descrise mai sus oferă cu siguranță un raport calitate/preț mult mai bun pentru bani.

Harta masajelor Happy Ending din Saigon

Am marcat masajele din hoteluri cu acul albastru, masajele din Little Japan cu acul roz și magazinele mici de masaj cu acul galben.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.