Menu

  • 55
    Părți

Tranzitul lui Venus în conjuncție cu Mijlocul CeruluiVenus în conjuncție cu Mijlocul Cerului natal te face să fii iubit de mulți și este un semn de popularitate. Vă înțelegeți cu aproape oricine și vă simțiți confortabil să vă arătați deschis dragostea și afecțiunea. Acest lucru se datorează faptului că în inima ta știi că ești o persoană onestă și iubitoare. Te iubești pe tine însuți și ai încrederea și siguranța de sine pentru a fi tu însuți. Important este că acest lucru vă permite să faceți ceea ce vă place să faceți. A face ceea ce iubești în viață este una dintre binecuvântările lui Venus în conjuncție cu Mijlocul Cerului, numit și Venus Culminant.

Popularitatea socială de care te bucuri îți aduce multe beneficii în viață care sunt bine meritate. Puteți lumina o încăpere cu prezența dvs. Farmecul și grația dvs. îi pun pe oameni în largul lor și sunteți un stimulator natural datorită bunului dvs. simț al corectitudinii și al dreptății. Vă iubiți casa și familia și ar trebui să aveți relații bune cu părinții, cu figurile de autoritate și cu publicul.

Acest aspect norocos oferă, de asemenea, talente artistice și creative. Ar putea fi vocea sau abilitatea dvs. muzicală care aduce bucurie și frumusețe, sau operele dvs. de artă sau poezia. Practic, sunteți un promotor al iubirii, frumuseții, păcii și armoniei.

O carieră în domeniul artelor și al divertismentului vi s-ar putea potrivi. Afacerile, finanțele sau vânzările s-ar potrivi, de asemenea, talentelor tale, deoarece relaționezi atât de bine cu ceilalți. Dar și îngrijirea celorlalți sau lucrul în industria frumuseții sau a modei ar fi la fel. Oricare ar fi cariera sau vocația ta, cel mai probabil îți va aduce plăcere și satisfacție.

Există șanse foarte mari să ai succes în cariera ta și să duci o viață confortabilă, dacă nu chiar bogată. Ați putea să vă întâlniți partenerul de căsnicie prin intermediul carierei sau să ajungeți să lucrați împreună sau să conduceți împreună o afacere comună.

Tranzitul lui Venus în conjuncție cu Mijlocul Cerului

Tranzitul lui Venus în conjuncție cu Mijlocul Cerului aduce chestiunile legate de dragoste, frumusețe și afecțiune în centrul atenției în viața dumneavoastră. Acest tranzit durează doar o zi sau două, așa că nu vreți să ratați această ocazie de a spune cuiva că îl iubiți. Oricum, ar trebui să ai chef să o strigi de pe acoperișuri. Acesta este unul dintre cele mai bune tranzite pe termen scurt din astrologie, deoarece te face să te simți bine în pielea ta. Dacă te iubești pe tine însuți, îți este mai ușor să îi iubești pe ceilalți și să te simți bine.

Este un moment excelent pentru multe lucruri. Vă veți bucura de relații bune cu aproape toată lumea. Creșterea atractivității publice și a popularității poate fi folosită în avantajul dvs. dacă doriți, fără a vă îngrijora de vinovăție sau de karma negativă. Acesta este un moment bun pentru a cere o favoare sau pentru un împrumut de la bancă. Organizarea unei petreceri ar fi plăcută și de succes. Puteți repara o relație ruptă sau puteți găsi o rezolvare pașnică a disputelor.

Este un moment deosebit de bun pentru a începe o relație sau pentru a începe să vă întâlniți, iar acesta este unul dintre cele mai bune tranzite pentru logodnă sau căsătorie. Începerea unui parteneriat de afaceri este, de asemenea, un lucru bun de planificat astăzi. În carieră, acesta este un moment bun pentru a-l impresiona pe șef, pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a face o prezentare. Ai putea face mai multe vânzări sau ai putea aduce oameni împreună pentru afaceri. Munca artistică și creativă este favorizată, așa că ocupați-vă și nu fiți leneși.

Venus în conjuncție cu Mijlocul Cerului Celebrități

Jack London 0°03′, Bobby Fischer 0°14′, James K. Polk 0°24′, Nathan Lane 0°37′, Frederick Lemaitre 0°42′, Nicholas Culpeper 0°52′, Susan Sarandon 1°07′, Brooke Shields 1°08′, Azaria Chamberlain 1°08′, Willie Nelson 1°14′, Elizabeth Prentiss 1°14′, Sarah, Ducesă de York 1°19′, Oscar Pistorius 1°28′, David Bowie 1°37′, Evel Knievel 1°39′, Jack Nicholson 1°45′, Christopher Lee 1°53′, Tom Hanks 2°09′, Whoopi Goldberg 2°39′.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.