Nu doar bogat!

Share

Chris Wallace este un popular prezentator TV american și comentator politic care lucrează pentru Fox News Channel. El este gazda emisiunii Fox News Sunday. El lucrează pentru acest canal din 2003. Înainte de Fox, a lucrat ca moderator pentru emisiunea „Meet The Press” de pe NBC, iar mai târziu pentru ABC. Până în prezent, este singura persoană care a fost gazda mai multor talk-show-uri politice importante de duminică dimineața la televiziune. Wallace este laureat a 3 premii Emmy și a premiului Dupont-Columbia Silver Baton Awards.

Legătură sponsorizată

chris-wallace-pictures

Tabloul de materii

Începuturile și educația

Wallace s-a născut la 12 octombrie 1947 în Chicago, IllinoiS. Tatăl său a fost un prezentator TV popular, cunoscut pentru activitatea sa la emisiunea 60 Minutes de pe CBS, iar numele mamei sale este Norma Kaphan. Părinții săi au divorțat când el avea doar un an. Wallace a crescut în dragostea și grija mamei sale și a tatălui său vitreg, Bill Leonard (fostul președinte al CBS News). Abia la vârsta de 14 ani a intrat în legătură cu tatăl său biologic, după ce fratele său mai mare, Peter, a murit într-un accident de alpinism. Datorită lui Leonard, Wallace a dezvoltat un interes pentru jurnalism.

Wallace a studiat la The Hotchkiss School și la Harvard College. Primul său reportaj de știri a fost pentru un post de radio studențesc de la colegiul său, Harvard.

chris-wallace-tânăr

Ascensiunea în carieră

Tatăl său vitreg, Leonard, a fost cel care i-a oferit tânărului Wallace o slujbă în jurnalismul politic, oferindu-i un loc de muncă ca asistent al prezentatorului știrilor de seară de la CBS, Walter Cronkite, la Convenția Națională Republicană din 1964.

Wallace a continuat să lucreze cu The Boston Globe. La acea vreme, el a aflat că majoritatea reporterilor urmăreau la televizor lucrările convenției politice din 1972. A dat o audiție pentru a prezenta știri la televiziune și a obținut un post de prezentator la WBBM-TV, un post de televiziune din Chicago.

Wallace a primit o ofertă prestigioasă de a lucra pentru NBC în 1975, a fost solicitat să lucreze pentru WNBC-TV din New York. El s-a mutat apoi la biroul din Washington al canalului de știri. Până în 1982, a devenit co-prezentator al emisiunii „Today”. A devenit principalul corespondent la Casa Albă timp de șapte ani, din 1982 până în 1989. A fost moderator al emisiunii ‘Meet the Press’ din 1987 până în 1988. De asemenea, a obținut postul de prezentator pentru NBC Nightly News (ediția de duminică).

Wallace s-a alăturat postului ABC News în 1989, unde a devenit corespondent principal pentru ‘Primetime Thursday’ și, de asemenea, a prezentat ‘Nightline’. Cu 14 ani de experiență la ABC la activ, Wallace s-a alăturat Fox News Channel în 2003. El a început ‘Fox News Sunday’ în 2003, un program care este sinonim cu stilul său de gazdă.

La 20 octombrie, Chris Wallace a găzduit cea de-a treia dezbatere prezidențială din SUA, la Universitatea din Nevada, Las Vegas. A fost pentru prima dată, când un prezentator Fox News a fost chemat să modereze o dezbatere prezidențială. Stilul non-intruziv, dar atent calibrat, al lui Wallace de a pune întrebări i-a adus laude unanime ca fiind cel mai bun prezentator de dezbateri prezidențiale din SUA în 2016

Legătură sponsorizată

3-lea...presidential-debate-live-video-wive-video-with-chris-wallace

chris-wallace

chris-wallace-images

Chris Wallace – Soția și copiii

S-a căsătorit cu Elizabeth Farrell în 1973, de la care are patru copii, Peter, Megan, Catherine și Andrew. Prima căsătorie s-a soldat cu un divorț.

Wallace s-a căsătorit cu Lorraine Smothers în 1997. Ea este fosta soție a comediantului Dick Smothers. Loraine are doi copii din prima căsătorie cu Smothers. Lorraine Wallace a scris câteva cărți, cum ar fi Mr. Sunday’ Soups, Mr. Sunday’s Suppers și Mr. Sunday’s Saturday Night Chicken.

chris-wallace-cu-soția-lorraine-smothers-și-copii

chris-wallace-cu-soția-lorraine-smothers

Chris Wallace – Salariu și avere netă

Prezentatorul Fox News are o avere netă de 6 milioane de dolari. El primește un salariu de 1,7 milioane de dolari anual

Casa

Prezentatorul locuiește împreună cu familia sa într-un apartament luxos, care cuprinde trei dormitoare și cinci băi în Washington, DC.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.