O mai bună programare a întâlnirilor în sistemul de sănătate

7 sfaturi uimitoare pentru o mai bună programare a întâlnirilor în sistemul de sănătate

O mai bună programare a întâlnirilor în sistemul de sănătate

Capacitatea de programare neutilizată vă costă mai mulți bani decât credeți.

De fapt, începând cu 2017, costul pentru profesioniștii din domeniul medical a fost de 120 de miliarde de dolari anual. De la anulări neașteptate la reprogramări, există multe intervale de timp neutilizate. Aceste intervale de timp nefolosite costă în medie 200 de dolari la fiecare 60 de minute.

Nu numai că vă costă organizația de asistență medicală o mulțime de bani, dar provoacă, de asemenea, timpi de așteptare mai lungi și inutile pentru alți pacienți.

Prin automatizarea gestionării programului pacienților puteți scurta timpii de așteptare a pacienților cu 24 de zile.

Cu populația în creștere a Statelor Unite, acest lucru înseamnă că vom avea o populație îmbătrânită mai mare care va avea nevoie de un volum mai mare de programări. Biroul de recensământ al Statelor Unite estimează că, până în 2030, unul din cinci americani va avea 65 de ani sau mai mult.

Este imperativ ca programarea programărilor în domeniul sănătății să devină mai accesibilă pentru pacienți și mai eficientă.

Managementul și programarea întâlnirilor în asistența medicală

Timpurile dvs. sunt valoroase în calitate de profesionist din domeniul sănătății. Cu populații în creștere și cereri de personalizare, gestionarea manuală a programărilor nu mai este de ajuns.

Cum milenialii reprezintă 25% din populația țării noastre, este timpul să începem să ne aventurăm în era digitală cu programarea programărilor, la fel cum am făcut-o cu asistența medicală.

Ca oricine altcineva, Millennials vor doar o experiență mai bună pentru clienți. Asta înseamnă 75 de milioane de motive pentru a investi în sisteme autonome de acces al pacienților.

Consiliile de programare a consultațiilor

Oferirea unei experiențe mai bune pentru pacienți vă va oferi oportunitatea de a crea o relație mai bună cu aceștia și de a-i face să revină.

Să recunoaștem, nimănui nu-i place să meargă la medic. Făcând ca programarea pacientului dvs. la o întâlnire să fie nedureroasă, îi va ajuta să nu le displacă puțin mai puțin.

Iată câteva sfaturi grozave pentru programarea programărilor pacienților, pentru a vă ajuta să vă întoarceți la lucrurile cu adevărat importante.

Oferiți programarea automatizată a pacienților

Cu un apel telefonic mediu pentru programarea unei întâlniri care durează peste opt minute, oferind pacienților mai multe modalități de a se programa și de a-și gestiona întâlnirile vă va economisi timp, atât pe dumneavoastră, cât și pe pacientul dumneavoastră.

Ce este programarea automatizată a pacienților?

Programarea automatizată a pacienților ajută la gestionarea timpului dintre momentul în care o întâlnire este rezervată și momentul în care pacientul vine pentru vizita sa. Prin monitorizarea programului dvs. 24 de ore din 24, 7 zile din 7, identifică zonele cu capacitate de programare neutilizată.

Soluțiile de programare automatizată nu necesită implicarea personalului, ceea ce ajută automat la îmbunătățirea accesului pacienților. În cazul în care apare o anulare, sistemul se va uita la pacienții care au programări rezervate în viitor, analizând cine este cel mai eligibil pentru timpul alocat.

Apoi va trimite mesaje automate către acei pacienți care sunt cei mai eligibili. Primul pacient care răspunde atunci revendică intervalul de timp. Programarea inițială este apoi transferată din intervalul orar inițial, iar pacientului i se trimite o confirmare.

Oferiți ore mai convenabile

Oferirea de ore prelungite seara și în weekend-uri este o modalitate excelentă de a oferi servicii excelente pentru pacienți.

Cu o populație în creștere, lucrul la orele standard de birou nu le oferă medicilor posibilitatea de a ajunge la fiecare pacient. Împreună cu o populație în creștere, americanii lucrează mai multe ore.

Peste 38 de milioane de americani lucrează mai mult de 40 de ore pe săptămână. Acest lucru face destul de dificil să ajungi la cabinetul medicului.

O soluție simplă ar putea fi decalarea orei de începere a activității personalului dumneavoastră.

Câteva ore în plus în fiecare săptămână vor face o diferență uriașă pentru pacienții dumneavoastră. Le oferă un acces mai ușor la asistență medicală și îi asigură că vor continua să vină la cabinetul dumneavoastră.

Asigurați-vă că aveți, de asemenea, pe cineva disponibil în timpul orei de prânz pentru a răspunde la apelurile telefonice. Acest lucru le permite clienților dvs. să știe că apreciați faptul că sunteți disponibil pentru a ajuta.

Grupați pacienții cu afecțiuni similare

Gruparea programărilor pentru pacienții cu afecțiuni similare în aceeași zi va ajuta personalul medical să intre într-un ritm, permițându-le să lucreze mai eficient.

Dacă medicii sunt capabili să rămână concentrați și să rămână în aceeași mentalitate medicală, le va permite să pună un diagnostic mai rapid și va permite programări mai rapide.

Os programări mai rapide înseamnă pacienți mai fericiți.

Trimiteți pacienților memento-uri pentru programări

Să recunoaștem, suntem cu toții ocupați. Încercăm să echilibrăm toate cerințele vieții și, uneori, unele lucruri ne scapă printre degete. Lucruri precum o programare la doctor.

În trimițând pacienților memento-uri de programare, vă puteți asigura că aceștia nu vor uita programarea, lăsând cabinetul dvs. cu o capacitate de programare nefolosită. Acest lucru va ajuta, de asemenea, să vă asigurați că pacientul dvs. ajunge la timp, menținând programul zilelor pe drumul cel bun.

După cum știți foarte bine, faptul că un pacient nu se prezintă la o programare este costisitor și, sincer, incomod pentru dumneavoastră și pentru personalul cabinetului dumneavoastră. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți o listă de așteptare lungă.

Când un pacient nu se prezintă, dumneavoastră, în calitate de furnizor, nu sunteți singurul care pierdeți. Ceilalți pacienți ai dumneavoastră pierd și ei.

Considerați posibilitatea de a investi în automatizare pentru reamintirile dumneavoastră. Având un sistem automatizat care trimite memento-uri prin SMS și telefonic, veți economisi timp pentru dvs. și pentru personalul cabinetului dvs.

Planificați în funcție de anotimpuri

Cu orice serviciu excelent pentru clienți vine cu necesitatea de a vă cunoaște clienții.

Cunoscându-vă pacienții, și nevoile lor sezoniere vă va ajuta să anticipați nevoile de programare.

Un exemplu excelent este ceva ce practicile pediatrice văd an de an. Se tinde să existe o creștere a programărilor necesare la începutul anului școlar, sau chiar înainte.

Practica dvs. particulară poate observa o creștere a programărilor necesare în funcție de momentul în care au fost îndeplinite franșizele. De obicei, acest lucru se va întâmpla spre sfârșitul anului.

Analizând programările dumneavoastră, în timp veți putea să vă maximizați programul pentru a crea acces la cei care au cea mai mare nevoie. Acest lucru va permite ca biroul dumneavoastră să funcționeze fără probleme și eficient.

Dați ore de sosire devreme

Menținerea programului dvs. pe drumul cel bun începe la începutul zilei. Dacă aveți primul pacient programat la ora 8:00 a.m., asigurați-vă că începeți la timp.

Este important să vă amintiți activitatea de dinaintea vizitei pentru fiecare pacient. A începe cu întârziere, chiar dacă este vorba de 10 minute, poate avea un efect de bulgăre de zăpadă până la sfârșitul zilei.

De asemenea, este important să vă amintiți că, odată ajuns în cabinet, pacientul dvs. va trebui să treacă prin admiterea clinică, fiind posibil să trebuiască să completeze documentele necesare. Contabilizarea acestui timp vă va permite o șansă mai bună de a menține programul pe drumul cel bun.

O modalitate excelentă de a contabiliza acest timp este de a da pacientului dvs. o oră de sosire timpurie. Dacă stabiliți ora de sosire a pacientului dvs. undeva între 10 și 30 de minute înainte de programare, în funcție de cât de complex este procesul de primire a pacientului dvs., acest lucru va menține programul în curs de desfășurare.

Rețineți că este important ca, dacă pacienții își folosesc timpul pentru a se prezenta mai devreme, programările trebuie să rămână la timp. Nimic nu îndepărtează mai repede un pacient decât să nu le prețuiești timpul.

Amendați pacienților memento-uri cu privire la întâlnirile regulate necesare

Toți trebuie să ne programăm întâlniri regulate cu furnizorul nostru de îngrijire primară. Cu toate acestea, suntem o națiune ocupată, uitând adesea să ne ocupăm de astfel de lucruri.

În trimiterea de memento-uri pacienților dvs. nu numai că vă va ajuta să vă asigurați că programul dvs. este plin, dar se va asigura și că pacienții dvs. sunt sănătoși. Faptul că pacienții vin în mod regulat înseamnă că există o șansă mai mare de a prinde lucruri grave mai devreme.

Cu tehnologia de astăzi, aceasta este o modalitate de a face diligențele necesare și de a vă ține pacienții informați. Aceasta este, de asemenea, o altă modalitate de a crea mai mult acces pentru pacienții dvs.

Considerați posibilitatea de a investi într-un sistem automatizat care vă va permite să le reamintiți pacienților de programările regulate de îngrijire. Un sistem automatizat vă va permite să le reamintiți pur și simplu prin trimiterea unui apel vocal sau a unui text de reamintire.

Programarea care funcționează pentru dvs. și pentru pacienții dvs.

Programarea întâlnirilor în domeniul asistenței medicale poate ocupa o cantitate mare de timp pentru furnizori și personalul acestora.

Investind în tehnologia automatizată de programare, puteți găsi o programare care funcționează pentru dumneavoastră și pentru pacienții dumneavoastră. Pacienții doresc mai mult acces atunci când vine vorba de programarea programărilor lor.

Lucrul cu un sistem automatizat, care funcționează fără implicarea personalului, va economisi timp și bani pentru cabinetul dumneavoastră. Prin diminuarea capacității de programare neutilizate în cadrul programului dumneavoastră, atât dumneavoastră, cât și pacienții dumneavoastră câștigați.

Lucrul cu un sistem automatizat vă va permite, de asemenea, să vă informați pacienții. Cu ajutorul memento-urilor și alertelor, pacienții dvs. vor rata mai puține programări. Automatizarea va permite, de asemenea, o reprogramare mai ușoară atunci când o programare este anulată.

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de programare mai bun, ne-ar face plăcere să vă ajutăm. Credeți că este prea frumos pentru a fi adevărat? Programați o demonstrație astăzi și vedeți cu ochii voștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.