Oasis of the Seas Cruise and Shore Excursions Review

Sotul meu și cu mine nu am fost niciodată pe una dintre navele uriașe, așa că atunci când a venit ocazia să o încercăm la un preț relativ mic, am sărit pe ea. Această croazieră specială s-a oprit în Labadee, Haiti; Falmouth, Jamaica; și Cozumel, Mexic. Au fost trei zile pe mare în acest itinerar. În general, ne-am simțit extraordinar și suntem foarte mulțumiți de această croazieră.

Port Canaveral: În ceea ce privește porturile, este ușor de accesat și nu este prea departe de Orlando, cu toate acestea, nu părea foarte organizat. De fapt, în ziua plecării a fost o nebunie. Am închiriat o mașină de la Avis la aeroport și am returnat-o la locația lor din Port Canaveral. Companiile de închiriere de mașini toate peste navete către nave. Am ajuns acolo foarte devreme și am luat naveta. A trebuit să așteptăm o oră și jumătate în parcarea de la terminalul de croazieră, deoarece a fost atât de mult trafic și confuzie. Acest lucru nu este din partea companiei de închiriere de mașini și din cauza lipsei de organizare în port. Am auzit alți oaspeți spunând că această navă a fost mutată recent în Port Canaveral și că nu au rezolvat încă „problemele”. Deci, vă rugăm să vă acordați suficient timp pentru a evita orice stres în ziua plecării. La fel și în ziua în care vă întoarceți în port. Am așteptat la cozi foarte lungi pentru vama americană, dar acestea se desfășoară relativ repede.

Camera: Am ales o cabină de categoria B1 8723 care dădea spre Boardwalk. Am vrut să le mulțumesc celorlalți recenzenți care au postat planurile camerelor. Am ales o cameră cu patul lângă balcon și nu lângă dulap. Există o mulțime de depozitare, dar am rămas fără umerașe. Este posibil să doriți să aduceți niște figuranți dacă sunteți tipul care îi place să atârne toate hainele. Nu există plângeri cu privire la cameră, pat sau baie. Am fost foarte mulțumiți de această cabină. A existat o ofertă specială pentru rezervarea acelei categorii de cabină: pachet de băuturi răcoritoare gratuite pentru doi, prânz / cină gratuită la Johnny Rockets pentru până la patru și o sesiune gratuită de alpinism. Partea grozavă a camerei este că am avut o priveliște minunată a Teatrului Aqua și, de fapt, am urmărit spectacolul chiar de pe balconul nostru. Dacă nu stați până târziu, este posibil ca aceasta să nu fie locația potrivită pentru dumneavoastră, deoarece sunetul de la Aqua Theater poate fi destul de puternic. Zgomotul general de la Board Walk a fost neglijabil. Stewardul nostru de cameră, Dmytro, a fost uimitor. El va avea grijă de tine. Perioada. Intenționez să scriu o scrisoare către Royal Caribbean lăudându-l după ce am scris această recenzie.

Divertisment: În general, cel mai bun divertisment pe care l-am văzut pe o croazieră. Am fost doar pe 6, dar acest lucru le-a întrecut pe toate. Vă recomand să folosiți planificatorul de croazieră pentru a face rezervări la spectacole înainte de a pleca. Am reușit să ne asigurăm rezervări la spectacolul de comedie, Come Fly with Me, Frozen in Time și Cats înainte de a pleca. Cu toate acestea, am reușit să obțin doar un bilet pentru spectacolul de comedie. S-a „vândut” atât de repede. Acestea fiind spuse, în Compasul de croazieră din prima zi se spune să mergeți la Serviciul pentru oaspeți pentru a face rezervări pentru spectacol imediat ce vă urcați la bord, dar ceea ce nu v-au spus (și am aflat din întâmplare) a fost că puteți face rezervările chiar la televizorul din camera de stat. Am reușit cu ușurință să fac a doua rezervare pentru spectacolul de comedie la câteva minute după ce am ajuns în camera noastră. Familiarizați-vă cu opțiunile televizorului. Am găsit acest lucru util extrem de util. Am uitat să tipăresc calendarul nostru pentru a ține evidența rezervărilor noastre, dar am aflat rapid că calendarul și rezervările fiecărei persoane sunt disponibile pe televizor. O caracteristică grozavă!

După cum au declarat și alții, spectacolul Oasis of Dreams de la Aqua Theater este frecvent anulat din cauza vremii. (Este un spectacol grozav și merită). În prima noapte a fost anulat pentru că ploua și era vânt când am plecat din Port Canaveral. A fost reprogramat și a fost trimis un mesaj (prin intermediul camerei dvs. de stat „e-mail” de pe televizor) care indică zilele / orele în care a fost reprogramat. Come Fly with Me a fost anulat, de asemenea, din cauza unor dificultăți tehnice. Deși am fost dezamăgiți, spectacolul de înlocuire (un număr cu Ronn Lucas, renumit ventriloc) a fost al naibii de amuzant! Frozen in Time a fost SPECTACULOS și la fel și Cats. Actorii sunt extrem de talentați. Actrița care a interpretat-o pe Grizabella are o voce care te va face literalmente să plângi. Ea este atât de bună. Comedy Show a fost și el hilar. Recomandăm cu căldură aceste spectacole! De menționat că, dacă nu reușiți să faceți o rezervare, personalul deschide localul pentru oaspeții în așteptare cu 5 minute înainte de spectacol. Așadar, pentru cei cu rezervări, trebuie să fiți acolo cu cel puțin 15 minute mai devreme, iar pentru cei fără rezervări, locurile în așteptare sunt deschise pentru cei care sunt acolo, primul venit, primul servit.

Celelalte numere mai mici au fost și ele uimitoare. În special, Sweet Sounds Duo. Dacă vă place muzica clasică (și chiar dacă nu vă place, probabil că vă va face plăcere să-i ascultați), cu siguranță vă vor impresiona. Cântă foarte des în Central Park și, din întâmplare, ne-am programat o rezervare la Giovanni’s când cântau ei. Dacă intenționați să luați masa în restaurantele de specialitate, căutați să vedeți dacă ei cântă și încercați să vă programați rezervările în acel moment. O experiență minunată! Nu pot vorbi despre alte locuri, cum ar fi cluburile, barurile, etc. Noi nu am intrat în acele locuri, dar am văzut pe alții care se distrau de minune când am trecut pe acolo.

Cină: Nu am făcut niciodată Specialty Dining pe o croazieră, dar am fost curioși despre asta, așa că ne-am oprit să ne uităm la meniu în prima zi a croazierei. Ei au avut o specială în curs de desfășurare și vă recomand să vă opriți în prima zi pentru a verifica orice specialități. Cea pe care am cumpărat-o a fost de trei vizite la oricare dintre restaurantele de specialitate pentru 85 $ pe persoană. O afacere GREATă atunci când te uiți la ceea ce costă pentru o singură persoană. Am ajuns să mergem o dată la Giovanni’s și de două ori la Chops Grille. Am fost foarte mulțumiți de mâncare și servicii. Alocați două ore pentru cină la aceste restaurante. Ei nu vă grăbesc și vor să se asigure că vă bucurați de timpul petrecut acolo.

În celelalte nopți, am mâncat în sala de mese principală în sala Grande Dining de pe puntea 4. De asemenea, o altă mulțumire pentru recenzorii de aici, am trimis un e-mail la RC dining înainte de croazieră și am solicitat din nou o masă pentru 2. De fiecare dată când am făcut acest lucru, am primit masa noastră solicitată. Dacă sunteți mai extrovertit, probabil că v-ar plăcea să luați cina cu alții, dar avem tendința de a păstra pentru noi înșine. Un alt avantaj este că nu trebuie să așteptați ca alte 6-8 persoane să decidă ce vor să mănânce. Mâncarea din restaurantul principal a fost foarte bună, iar serviciul a fost, de asemenea, excelent. Pentru micul dejun am mâncat la Wind Jammer și mâncarea a fost decentă. Este un mic dejun tipic în stil bufet. Se oferă o varietate bună de alimente. Există destul de multe locuri în care puteți mânca. Am frecventat aceste locuri și, de asemenea, Sorrento’s. Iubesc funcția de pizza la cerere. 🙂

Sporturi: Nava este dotată cu un teren de sport (cel mai bun pe care l-am văzut), un teren de mini golf (eh), cinci mese de ping-pong (în stare bună cu palete noi), piscine sportive, două pereți de stâncă, două Flow Riders, o tiroliană (trece peste Board Walk) și alte lucruri. Motivul pentru care am dat un „eh” terenului de mini gold este că mingile de golf nu erau reale (spumă tare), iar crosele erau pentru cineva care avea 1,80 m înălțime. Nu au oferit crose de dimensiuni diferite. Acest lucru nu este o mare problemă, dar atunci când ești super competitiv cum suntem noi, intră în ecuație atunci când unul dintre noi îl bate pe celălalt. LOL Nu am mers în piscine sau jacuzzi, dar vom spune că există o mulțime de ele în jur.

Cartiere: Există șapte cartiere diferite pe această navă. Central Park a fost de departe preferatul meu. Am petrecut cât de mult timp acolo cât am putut. Nu-mi vine să cred că se află pe o navă de croazieră! Sfatul meu este să explorați și să verificați fiecare dintre ele. Categoric îngrijit și diferit de orice altă navă pe care am fost.

Nu am rezervat servicii de spa, așa că nu pot vorbi despre asta de data aceasta. Cumpărăturile au fost bune pe navă. Există câteva magazine de vârf pe navă (în special pentru genți de mână pentru femei), dar și bunuri la prețuri decente, de asemenea. Am cumpărat tricouri de suveniruri pentru 10 $. Asigurați-vă că vă verificați marfa pentru orice defecte. Am cumpărat un tricou și nu am observat că avea o gaură până când nu am dat jos etichetele. Nu am avut probleme în a schimba cu un alt tricou.

Excursii la țărm: Am rezervat două în Labadee și ne-am bucurat foarte mult de această oprire. Am rezervat Snorkel Safari (cod de excursie QLB2) și Jet Skis (cod de excursie ZL03). La Snorkel Safari, vă duc cu o barcă la un recif și aveți aproximativ o oră pentru a explora. Reciful era frumos și era plin de toate tipurile diferite de corali. Erau pești și alte viețuitoare marine, dar nu în abundență ca în Coco Cay, Bahamas. (Zona este suprasolicitată.) Totuși, este foarte frumos și un loc minunat pentru a face snorkeling. Ghizii au fost grozavi și ar indica diferite viețuitoare marine și, dacă erau sigure pentru a le manipula (atât pentru noi, cât și pentru viața marină), le ridicau ușor și ni le arătau. Echipamentul de snorkel a fost și el de bună calitate. Nu există probleme acolo. Amândoi conducem propriile noastre Jet Skis după și dacă nu ați făcut niciodată acest lucru și nu vă este frică de viteză, TREBUIE să faceți acest lucru. Am fost radiind ca un copil mic. Am început în spate, dar am fost rapid mutat în față la prima oprire. (Oamenii care merg mai repede sunt în față, iar cei mai lenți sunt puși în spate pentru a nu reține pe nimeni). Atât de distractiv!!!! Singura parte care nu mi-a plăcut este că la una dintre opriri, localnicii au venit cu caiacul la noi și au încercat să ne vândă lucruri (în timp ce eram pe Jet Skis). Asta nu făcea parte din tur, ci ceva ce au făcut pentru a încerca să ajute localnicii.

Că veni vorba de localnici, în afara zonei turistice, aceasta este o zonă foarte săracă. Comercianții din magazinul principal nu sunt insistenți, dar de îndată ce ieșiți din magazinul principal spre liniile de magazine, localnicii pot fi foarte insistenți pentru a vă face să intrați în magazinele lor și să vă uitați la bunurile lor. Partea bună a lucrurilor este că puteți face un troc foarte bun pe articole, dacă puteți face față insistențelor. Noi am cumpărat atât de la magazinul principal, cât și de la localnici pentru a ajuta la susținerea zonei.

Falmouth Jamaica: Am făcut turul Dunns River Falls și turul Jamaican Bobsled cod FY25). LOVED it! Notă pentru cei care merg în acest tur: purtați un costum de baie sau alte haine de baie și transportați doar ceea ce aveți nevoie la Falls. Lăsați orice altceva în autobuz sau într-un dulap. Nu vă pot spune câte ochelari de soare, telefoane, etc. au căzut în curent în timp ce am fost acolo. Dacă luați un aparat foto sau un telefon, asigurați-vă că este rezistent la apă și că are o curea. Urcați pe cascade și vă veți uda. De asemenea, cumpărați pantofi de apă cu o bandă de rulare decentă pentru asta. Aceștia sunt o necesitate. Un videograf merge cu fiecare grup de turiști și puteți achiziționa înregistrarea video și fotografiile pe care le face (toate pe un CD) pentru 40 de dolari (numai în numerar). Dacă doriți acest lucru, vă rugăm să aduceți banii cu dvs. Noi nu am știut acest lucru și nu am adus suficienți bani la cascade pentru a cumpăra CD-ul. De asemenea, de menționat că videograful a observat că nu am completat talonul pentru video și ne-a abordat separat. El a încercat să negocieze prețul și a fost dispus să ni-l dea pentru mult mai puțin, așa că țineți cont de acest lucru atunci când îl cumpărați. Noi nu l-am cumpărat pentru că am vrut să ne asigurăm că șoferul și ghidul turistic au primit un bacșiș bun. Ghidul turistic de la Dunns River Falls se va aștepta și el la un bacșiș. Noi am avut-o pe Tammy și a meritat. Alte grupuri de turiști au continuat să se uite la al nostru pentru că ne distram atât de mult. După ce am făcut acest lucru, ne-am dus la Mystic Mountain pentru porțiunea de bob. Lifturile erau stricate, așa că autobuzul ne-a condus până în vârf printr-un drum de acces privat. Aveți opțiunea de a vă alătura unei alte sănii sau de a coborî individual, după cum vă convine. Există semne care indică faptul că dacă mergi prea repede te pune în pericol pe tine și pe cel din fața ta. Nu vă faceți griji, se lasă spațiu suficient între dumneavoastră și săniile care merg înaintea și după dumneavoastră. L-am întrebat pe însoțitor dacă pot merge „la maxim”, iar el a spus „desigur….conduceți-o ca și cum ați fi furat-o”. Și așa că soțul meu am făcut exact asta. Am mers individual și amândoi am avut săniile larg deschise tot timpul. Rapid, un pic sacadat și dur, dar distractiv ca naiba! Zâmbeam de la o ureche la alta după acea plimbare!

Cozumel, Mexic: Am făcut Jeep-ul la Punta Sur Eco-Park (cod tur CZ4P). Acesta este, sincer, singurul lucru de care nu am fost mulțumiți în întreaga excursie. Descrierea acestuia sună exact așa: „Faceți snorkeling la o rezervație ecologică, vizitați o ruină mayașă, urcați pe un far și relaxați-vă pe o plajă. Explorați o lume subacvatică vibrantă, plină de o mare varietate de viață marină (toate echipamentele sunt incluse). Relaxați-vă sau jucați-vă pe plaja Explora; o plajă îndepărtată, cu nisip alb, una dintre cele mai bune plaje din țară.” Acum, faptele. Majoritatea jeep-urilor sunt cu transmisie manuală. Acest lucru nu a fost o problemă pentru noi, dar pentru alții, ar putea fi. Nu primești propriul tău Jeep (cu excepția cazului în care ești un grup de 4 persoane). Am rezervat-o gândindu-ne că eu și soțul meu vom avea propriul nostru Jeep. WRONG. Ei te pun patru la un Jeep și când ne-am plâns pentru că în mod clar nu este menționat în descriere, ghidul turistic a răspuns cu „așa facem noi”. Ne-am oferit propriul nostru Jeep dacă am plătit mai mult. Am refuzat. Am fost puși cu un alt cuplu care, din fericire, a fost o plăcere să fie cu noi. Dacă vă blocați cu niște idioți sau cu cei care nu vor să împartă conducerea, sunteți sincer SOL. De asemenea, capacele erau pe jeep-uri. Ce rost are să conduci un Jeep dacă plafonul rămâne pe el? Și asta a fost dezamăgitor și, din păcate, dezamăgirea nu s-a oprit aici. Echipamentul de snorkel nu a fost același echipament de calitate care a fost folosit la Snorkel Safari în Labadee, Acest echipament a fost groaznic și mulți s-au plâns că măștile lor s-au scurs, snorkelurile nu funcționau corect, etc. Lucrul meu favorit de a face este snorkel și am citit recenzii despre acest lucru și mulți au spus că acesta a fost un loc minunat pentru a face snorkel. Acest lucru m-a avut foarte confuz atunci când am făcut snorkeling chiar lângă plajă și tot ce a trebuit să ne uităm a fost iarba de mare și bucățile ocazionale de corali și pești. Nu a existat aproape nici un coral sau pește și cu siguranță nici un recif. Acest lucru mă face să cred că nu am fost aduși la oamenii recifului discutat în alte recenzii. (Recenzenții au declarat că locația durează ceva timp pentru a înota până la și ghidul nostru ne-a ținut literalmente chiar lângă țărm). Voi spune că plaja și farul au fost minunate, dar abia ți se oferă timp să te bucuri de ele. Ruina mayașă este aproximativ de mărimea șopronului și o dezamăgire dacă ați fost la alte situri de ruine. Operatorul de turism a fost Explora Caribe și, sincer, nu am fost impresionați. Voi scrie o scrisoare către RC pentru a mă plânge de această excursie la țărm. Considerați-vă avertizați dacă vă gândiți la această excursie.

În afară de această experiență, ne-am simțit foarte bine și am recomanda această croazieră. Sperăm că această recenzie este utilă pentru cei care iau în considerare această croazieră.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.