Piața ambalajelor terțiare

Piața ambalajelor terțiare: Prezentare generală

Ambalajul terțiar este un tip de ambalaj care protejează produsele fabricate. Ambalajul terțiar este utilizat pentru a netezi progresul transportului și manipularea în siguranță a mărfurilor sau a ambalajelor grupate. Transportul și protecția mărfurilor sunt principalele scopuri ale ambalajului terțiar. Ambalajul terțiar previne daunele fizice apărute în timpul transportului și manipularea defectuoasă. Ambalajul terțiar al mărfurilor se modifică în funcție de tipul de produs, de modul de transport și de serviciile de depozitare.

Cunoscut și sub denumirea de Ambalaj exterior, acesta include foi volante, paleți, etichete de înfășurare și de legare utilizate pentru expedierea și distribuirea mărfurilor. Ambalajul de tranzit sau de transport sunt celelalte denumiri sub care este cunoscut. Ambalajul terțiar este foarte rar văzut de către consumatorul final, deoarece este îndepărtat de către comercianții cu amănuntul. Distribuitorii, depozitele și companiile de transport sunt utilizatorii frecvenți ai materialelor de ambalare terțiară. În plus, companiile de export sunt unul dintre principalii utilizatori de ambalaje terțiare. Unele dintre ambalajele terțiare sunt de unică folosință, în timp ce altele pot fi refolosite. Cartonul ondulat maro este unul dintre cele mai utilizate ambalaje terțiare.

Piața ambalajelor terțiare: Factorii determinanți

Piața ambalajelor terțiare a fost determinată de diverși factori, cum ar fi cererea în creștere din partea activităților de logistică și depozitare, creșterea exporturilor din China și alte țări din Asia și creșterea activităților comerciale. Se preconizează că cererea tot mai mare de ambalaje terțiare din partea diverșilor utilizatori finali, cum ar fi industria farmaceutică, aparatele de uz casnic, îngrijirea personală și produsele alimentare și băuturile, va impulsiona piața globală în anii următori. În industria farmaceutică, ambalajul terțiar este utilizat pentru transportul în vrac al produselor farmaceutice.

Containerele și butoaiele sunt utilizate ca ambalaj terțiar în industria farmaceutică. Consumatorii se concentrează mai mult asupra problemelor de mediu, cum ar fi reducerea materialelor, greutatea redusă și economisirea spațiului. Se preconizează că cererea tot mai mare de materiale de ambalare terțiară ușoare și durabile va oferi o oportunitate uriașă pentru producătorii de ambalaje terțiare. În domeniul depozitării și logisticii, paleții sunt utilizați ca ambalaj terțiar. Învelitoarele întinse care sunt utilizate pentru a unifica încărcăturile de paleți sunt, de asemenea, un tip de ambalaj terțiar. Problemele de mediu și de reciclare a materialelor de ambalare terțiară sunt de așteptat să împiedice creșterea pieței în perioada de prognoză.

Piața ambalajelor terțiare: Region-wise Outlook

Se anticipează că Asia-Pacific va fi piața cu cea mai rapidă creștere pentru ambalajele terțiare în următorii ani. Creșterea cererii de ambalaje terțiare din partea activităților de logistică și depozitare în țările în curs de dezvoltare, cum ar fi India, Malaezia, Indonezia și Thailanda. China este considerată printre principalii consumatori de ambalaje terțiare din regiunea Asia-Pacific. Asia Pacific a fost urmată de Europa. Cererea tot mai mare de ambalaje ecologice și cu costuri reduse stimulează cererea de ambalaje terțiare în această regiune.

Europa de Vest va fi probabil principalul consumator de ambalaje terțiare, cu toate acestea, se preconizează că Rusia și Europa Centrală vor înregistra o cerere mai mare de ambalaje terțiare în viitorul apropiat. America de Nord a avut a treia cea mai mare cerere de ambalaje terțiare în 2013. Statele Unite au dominat cererea de ambalaje terțiare în regiunea Americii de Nord. Creșterea cererii din partea bunurilor de consum, a industriei de îngrijire personală și a industriei alimentare a impulsionat cererea de ambalaje terțiare în această regiune.

Mexicul și Canada sunt susceptibile de a prezenta o cerere mai mare datorită creșterii activităților logistice. Restul lumii a avut cea mai mică cotă pe piața ambalajelor terțiare. Cu toate acestea, se preconizează că scenariul se va schimba în perioada de prognoză datorită creșterii activităților de depozitare și logistică în această regiune. Țări precum Argentina, Brazilia, Arabia Saudită, Egipt și Africa de Sud înregistrează o creștere rapidă pe piața ambalajelor terțiare din ultimii ani. Se așteaptă ca piața să înregistreze o creștere semnificativă în această regiune.

Câțiva dintre principalii producători de pe piața ambalajelor terțiare sunt WRAP, Deufol SE, Huhtamaki Group și Rexam PLC, printre alții.

Acest studiu realizat de TMR este un cadru atotcuprinzător al dinamicii pieței. Acesta cuprinde, în principal, o evaluare critică a parcursului consumatorilor sau al clienților, a căilor actuale și emergente, precum și un cadru strategic care să permită CXO-urilor să ia decizii eficiente.

Sublinierea noastră cheie este Cadrul cu 4 cadrane EIRS care oferă o vizualizare detaliată a patru elemente:

  • Customer Experience Maps
  • Insights and Tools based on data-driven research
  • Actionable Results to meet all the business professionals
  • Strategic Frameworks to boost the growth journey

Studiul se străduiește să evalueze perspectivele de creștere actuale și viitoare, căile neexploatate, factorii care le modelează potențialul de venituri, precum și modelele de cerere și de consum de pe piața globală, împărțind-o în evaluări pe regiuni.

Sunt acoperite în mod cuprinzător următoarele segmente regionale:

  • America de Nord
  • Asia Pacific
  • Europa
  • America Latină
  • Orientul Mijlociu și Africa

Cadranul EIRS quadrant din raport rezumă spectrul nostru larg de cercetare bazată pe date și consultanță pentru CXO-uri pentru a-i ajuta să ia decizii mai bune pentru afacerile lor și să rămână lideri.

Mai jos este un instantaneu al acestor cadrane.

1. Harta experienței clienților

Studiul oferă o evaluare aprofundată a diferitelor călătorii ale clienților relevante pentru piață și segmentele acesteia. Acesta oferă diverse impresii ale clienților cu privire la utilizarea produselor și serviciilor. Analiza aruncă o privire mai atentă asupra punctelor de durere și temerilor acestora în diverse puncte de contact ale clienților. Consultanța și soluțiile de business intelligence vor ajuta părțile interesate, inclusiv CXO-urile, să definească hărți ale experienței clienților adaptate nevoilor lor. Acest lucru îi va ajuta să urmărească stimularea angajamentului clienților față de mărcile lor.

2. Perspective și instrumente

Diferitele perspective din studiu se bazează pe cicluri elaborate de cercetare primară și secundară la care analiștii se angajează pe parcursul cercetării. Analiștii și consilierii experți de la TMR adoptă instrumente cantitative de cunoaștere a clienților din întreaga industrie și metodologii de proiecție a pieței pentru a ajunge la rezultate, ceea ce le face fiabile. Studiul nu oferă doar estimări și proiecții, ci și o evaluare neclară a acestor cifre privind dinamica pieței. Aceste perspective îmbină cadrul de cercetare bazat pe date cu consultări calitative pentru proprietarii de afaceri, CXO, factorii de decizie politică și investitori. Perspectivele îi vor ajuta, de asemenea, pe clienții lor să își depășească temerile.

3. Rezultate acționabile

Constatările prezentate în acest studiu realizat de TMR reprezintă un ghid indispensabil pentru întâlnirea cu toți profesioniștii din domeniul afacerilor, inclusiv cu cei care au o misiune critică. Rezultatele, atunci când au fost puse în aplicare, au arătat beneficii tangibile pentru părțile interesate din mediul de afaceri și entitățile din industrie, în vederea creșterii performanței acestora. Rezultatele sunt adaptate pentru a se potrivi cadrului strategic individual. Studiul ilustrează, de asemenea, unele dintre studiile de caz recente privind rezolvarea diferitelor probleme de către companiile cu care s-au confruntat în călătoria lor de consolidare.

4. Cadre strategice

Studiul echipează întreprinderile și orice persoană interesată de piață pentru a elabora cadre strategice ample. Acest lucru a devenit mai important ca niciodată, având în vedere incertitudinea actuală datorată COVID-19. Studiul deliberează cu privire la consultări pentru a depăși diverse astfel de perturbări din trecut și prevede altele noi pentru a spori gradul de pregătire. Cadrele ajută întreprinderile să își planifice alinierile strategice pentru a se redresa în urma unor astfel de tendințe perturbatoare. Mai mult, analiștii de la TMR vă ajută să descompuneți scenariul complex și să aduceți reziliență în vremuri nesigure.

Raportul face lumină asupra diferitelor aspecte și răspunde la întrebări pertinente privind piața. Unele dintre cele importante sunt:

1. Care pot fi cele mai bune alegeri de investiții pentru a se aventura în noi linii de produse și servicii?

2. Ce propuneri de valoare ar trebui să vizeze întreprinderile în timp ce fac noi finanțări pentru cercetare și dezvoltare?

3. Ce reglementări vor fi cele mai utile pentru ca părțile interesate să își stimuleze rețeaua lanțului de aprovizionare?

4. Ce regiuni ar putea vedea maturizarea cererii în anumite segmente în viitorul apropiat?

5. Care sunt unele dintre cele mai bune strategii de optimizare a costurilor cu furnizorii, cu care unii jucători bine ancorați au obținut succes?

6. Care sunt perspectivele cheie pe care C-suite le valorifică pentru a muta afacerile pe o nouă traiectorie de creștere?

7. Ce reglementări guvernamentale ar putea pune în discuție statutul principalelor piețe regionale?

8. Cum va afecta scenariul politic și economic emergent oportunitățile din zonele cheie de creștere?

9. Care sunt unele dintre oportunitățile de preluare a valorii în diverse segmente?

10. Care va fi bariera de intrare pe piață pentru noii jucători?

Nota: Deși s-a avut grijă să se mențină cele mai înalte niveluri de acuratețe în rapoartele TMR, schimbările recente specifice pieței/vânzătorilor pot lua timp pentru a se reflecta în analiză.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.