Pilot de balon cu aer cald

În 1783 un francez a încercat primul zbor cu balonul cu aer cald din lume. Astăzi, mii de oameni se bucură de aventura pașnică de a pluti pe cer în baloane cu aer cald. Imaginați-vă că sunteți la mila vânturilor într-un balon – senzația de plutire liniștită, o vedere de pasăre asupra tuturor lucrurilor și un sentiment de libertate. Ținuturi întinse, orașe întinse, deșerturi colorate, țărmuri accidentate sau munți magici – totul este acolo pentru a vă bucura într-un balon cu aer cald. Știați că oamenii își câștigă existența pilotând baloane cu aer cald?

Dacă ați văzut un balon cu aer cald plutind liniștit deasupra capului dumneavoastră, știți în ce constă. Practic, este un sac masiv, colorat, cu un coș mare sau o gondolă atașată dedesubt. Un încălzitor cu propan este folosit pentru a încălzi aerul din balon. Pe măsură ce aerul se încălzește, balonul se înalță pe cerul prietenos pentru o aventură cu adevărat liniștită.

Pilotul de baloane cu aer cald își duce clienții în excursie

Balonajul este o activitate care se desfășoară pe tot parcursul anului pentru turiștii entuziasmați, agenții de publicitate dornici și concurenții entuziaști. Singurul lucru de care are nevoie fiecare balon cu aer cald este un pilot de baloane cu aer cald calificat și certificat. Pentru a deveni pilot de baloane cu aer cald, trebuie să fii pasionat de zborul cu balonul. Majoritatea piloților de baloane cu aer cald încep prin a zbura în scop recreativ înainte de a se lansa în lumea baloanelor cu aer cald comerciale. Pentru a dobândi pregătirea necesară, cei mai mulți piloți urmează cursurile unei școli de pilotaj pentru baloane cu aer cald.

Pentru a îndeplini Standardul de testare a baloanelor mai mult decât în aer al Administrației Federale a Aviației, școlile de pilotaj explorează cunoștințele practice și instrucția de zbor. Subiectele abordate în cadrul școlii la sol includ meteorologie, pilotaj aerian, navigație, reguli de zbor, coduri de conduită, proceduri înainte și după zbor, operațiuni aeroportuare, manevre cu baloane, proceduri de urgență și reglementări FAA. Pentru a deveni pilot, trebuie să aveți 18 ani, să înregistrați 35 de ore de zbor ca pilot, 20 de ore de zbor în baloane, 6 ore de zbor cu un instructor, 2 zboruri solo, 2 zboruri de peste 1 oră și 1 zbor care se ridică la peste 5.000 de picioare pe verticală. Cei mai mulți aspiranți la statutul de pilot de baloane termină școala de zbor în aproximativ 3 luni. Apoi este timpul pentru un test de zbor cu un examinator FAA.

După ce FAA vă certifică ca pilot certificat de baloane cu aer cald, puteți zbura cu pasageri pentru bani. Puteți să operați pentru închiriere, să oferiți instruire sau să desfășurați alte activități comerciale. Ar putea fi înțelept să lucrați cu o companie stabilită pentru a învăța industria, înainte de a investi în propriile baloane pentru a vă începe propria afacere. Unii pasionați de baloane cu aer cald lucrează pentru a organiza festivaluri de baloane sau își găsesc locuri de muncă la producătorii de baloane, cum ar fi Cameron Balloons, Ultramagic sau Firefly Balloons.

Ca pilot certificat de baloane cu aer cald, veți zbura pe tot parcursul anului, sau cel puțin atunci când vremea este optimă. Ziua tipică pentru un pilot de baloane cu aer cald constă în verificări meteorologice, pregătirea baloanelor, decizii privind datele locale despre vânt cu baloane cu heliu, decizii privind combustibilul, zbor, aterizări și preluări. Ca în cazul oricărei meserii de pilot, siguranța este principala preocupare. Amintiți-vă întotdeauna să vă cunoașteți atât limitele dumneavoastră, cât și ale balonului.

Este greu de stabilit cu precizie salariul unui pilot de baloane cu aer cald. Majoritatea piloților de baloane cu aer cald sunt plătiți în funcție de numărul de clienți cu care zboară sau de numărul de zboruri pe care le înregistrează. Cei mai mulți piloți pot socoti că vor câștiga între 30.000 și 100.000 de dolari pe an.

Învățați mai multe despre industria baloanelor mergând la un festival al baloanelor sau plătind pentru un zbor pentru a vedea dacă vă place aventura plutitoare liniștită a unei plimbări cu balonul cu aer cald. Dacă da, poate că este timpul să cercetați școlile de zbor cu baloane cu aer cald și să obțineți licența de pilot comercial. Este un mod uimitor de a câștiga un cec de salariu.

Pilot de balon cu aer cald – fapte rapide

Titlu de muncă: Pilot de balon cu aer cald, balonist
Oficiu: Cerul prietenos
Descriere: Zburați cu baloane cu aer cald pentru tururi de vizitare a obiectivelor turistice, competiții sau publicitate
Certificații/educație: Pilot de baloane cu aer cald certificat de FAA
Abilități necesare: Cunoștințe de baloane, reguli de aviație
Potențiali angajatori: Școli de zbor cu baloane cu aer cald, companii de vizitare a obiectivelor turistice
Premieră: În funcție de numărul de pasageri sau de numărul de zboruri înregistrate

Legături utile de angajare a piloților de baloane cu aer cald:

  • Federal Aviation Administration
  • Balloon Federation of America
  • Hot Air Balloon Festivals
  • Balloon Flying Handbook

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.