Planurile de Crăciun ale lui Kate Middleton și ale prințului William ar putea fi anulate din cauza noii crize COVID-19

Erin Hill

21 decembrie 2020 01:11 PM

Kate Middleton și Prințul Williamrsquo;s Christmas Plans Could Be Canceled Due to New COVID-19 Crisis

Kate Middleton și Prințul William ar putea fi nevoiți să își schimbe planurile de Crăciun după ce au fost instituite restricții stricte privind COVID-19 pentru o mare parte din Anglia din cauza unei noi tulpini infecțioase de coronavirus din SUA.K.

După ce s-a anunțat că regina Elisabeta a anulat sărbătoarea anuală de sărbători a familiei regale de la proprietatea sa Sandringham, s-a speculat că Kate, William și cei trei copii ai lor – Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani – vor suna de sărbători cu familia lui Kate în Bucklebury, Berkshire.

Dar Berkshire, unde locuiesc Mike și Carole Middleton, și Londra, unde locuiește sora lui Kate, Pippa Middleton, și soțul ei, James Matthews, au fost plasate acum în izolarea de nivel 4, care interzice tuturor gospodăriilor să se amestece și să înnopteze departe de casă. A fost introdusă, de asemenea, o interdicție de călătorie, fără ieșire sau intrare din regiunile din Tier 4.

RELATED: Vezi noua felicitare de Crăciun a lui Kate Middleton și a Prințului William (cu cel mai mare zâmbet din partea lui Louis!)

Ar fi fost pentru prima dată în ultimii ani când întreaga familie Middleton ar fi sărbătorit Crăciunul împreună, deoarece William și Kate au petrecut ultimele sărbători alături de familia regală.

Ducele și Ducesa de Cambridge și familia lor participă la o reprezentație specială de pantomimă pentru a mulțumi lucrătorilor cheie
Prințul William și Kate Middleton își duc copiii la teatru – Aaron Chown – WPA Pool/Getty
Prințul William și Kate Middleton își duc copiii la teatru Aaron Chown – WPA Pool/Getty

William, Kate și copiii au petrecut cea mai mare parte a pandaniei la casa lor de la țară, Amner Hall, în Norfolk, și se crede că vor rămâne acolo și de sărbători. Norfolk se află în Tier 2, ceea ce înseamnă că pot primi alte două gospodării, doar în ziua de Crăciun, dar acele persoane trebuie să locuiască, de asemenea, în regiunile din Tier 2.

La începutul acestei luni, William s-a destăinuit despre frustrările familiei sale cu privire la modul în care își vor petrece sărbătorile.

„Este atât de dificil. Încă încercăm să ne facem planuri”, a spus el. „Este dificil să știm ce să facem cel mai bine.”

Royals Windsor
Kate Middleton, Prințul William și Regina Elisabeta – GLYN KIRK/POOL/AFP via Getty
Kate Middleton, Prințul William și Regina Elisabeta GLYN KIRK/POOL/AFP via Getty

Nu vă puteți sătura de reportajul PEOPLE’s Royals? Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru gratuit Royals pentru a primi cele mai recente actualizări despre Kate Middleton, Meghan Markle și multe altele!

Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, și-a anulat călătoria obișnuită la Sandringham pentru Crăciun. În schimb, ea și soțul ei, Prințul Philip, 99 de ani, vor rămâne la Castelul Windsor, unde și-au petrecut o mare parte din timp în carantină din martie.

O sursă regală a declarat pentru PEOPLE: „Ei sunt norocoși să petreacă Crăciunul cu familia lor în fiecare an, dar înțeleg că familia lor va avea cereri concurente în perioada Crăciunului și sunt mulțumiți să aibă un sezon festiv liniștit în acest an.”

Toate subiectele din Royals

The Best of People

Obțineți știri despre celebrități și familia regală, plus povești de interes uman livrate direct în cutia dvs. poștală

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.