Poate mânca pepene galben?

În timpul iernii, când afară este cărămiziu, o alimentație sănătoasă este deosebit de importantă. Vremea poate fi nebună de vânt, ploioasă sau înnorată. Prin urmare, păsările dvs. iubitoare de căldură au nevoie de îngrijire suplimentară. La fel ca și vara, alimentația lor trebuie să fie variată și sănătoasă. Este o bună practică să includeți în rația lor fructe și legume de sezon, de vară. Pot mânca cockatiels pepene verde? Este sigur, dar nu este hrana obișnuită a păsărilor. Ar fi un răsfăț delicios pentru păsările voastre dragi. Tu primești fructe și legume exotice pentru masa de Crăciun? Animalele dvs. prietenoase ar putea fi demne de luat în seamă în mod special. Încântați-le cu bunătățile lor preferate. Dar trebuie să serviți fructele în mod corespunzător. Știți cum să o faceți? Lăsați-mă să vă împrospătez memoria.

Ce fructe și legume pot mânca cacadușii?

În timpul iernii, s-ar putea să nu fie ușor să obțineți delicatesele preferate de vară. Producătorii de vreme caldă furnizează unele dintre ele din Africa de Sud sau din Asia. Bineînțeles, nu le veți cumpăra în bodega dvs. locală. Fructele de vară nu se află pe lista articolelor dvs. esențiale.

Atât păsările adulte, cât și puii de cockatiel au preferințe alimentare individuale. De exemplu, Sweetie și Loki adoră fructele cărnoase. Care sunt cele pe care le puteți obține iarna? Unele produse sigure și sănătoase ar putea fi disponibile într-un supermarket. Printre acestea se numără:

 • meri;
 • banane;
 • struguri;
 • kiwi;
 • pere.

Ați putea fi norocos să obțineți papaya sau mango. Anumite fructe de pădure ar putea fi pe rafturi. Fructele de iarnă vor fi mature și proaspete? M-aș îndoi de asta. Contaminarea cu pesticide este, de asemenea, probabilă. În plus, aceste produse sunt destul de scumpe.

Cea mai bună hrană pentru cacaduși este intuitivă de cumpărat. Amestecurile și amestecurile de marcă, de calitate superioară, includ fructe și legume uscate. Acestea conțin semințe, mei și pelete. Vitaminele și aminoacizii sunt esențiale. Îndrăgitele dvs. cacaduțe au nevoie de ele mai ales iarna sau atunci când își schimbă pielea.

Chiar acum informații interesante despre Cea mai bună hrană pentru cacaduțe!

Beneficiile și valoarea nutrițională a fructelor și legumelor

Sunteți un proprietar de păsări nou sau neexperimentat? S-ar putea să vă iubiți păsările prietenoase și sociabile. Să acordați mult timp cocostârcelor dumneavoastră dragi este esențial. Trebuie să le hrăniți nu mai puțin de 2-3 ori pe zi. Încercați să evitați greșelile alimentare comune. Nu riscați să vă înfometați drăgălașele cockatiels. Hrănirea excesivă nu este nici sănătoasă. Să facem un pas mai departe și să comparăm datele nutriționale ale fructelor de bază.

.

.

.

Fructe Calorii Vitamina A, % VD Vitamina C, % VD Calciu, % VD
Camelon 80 30 25 2
Măr 130 2 8 2
Banană 110 2 15 2
Frăguțe 50 0 160 2
Orange 80 2 130 6

Copilașii pot mânca căpșuni? Aceste bunătăți sunt delicioase, iar cacaducii mei le primesc de câteva ori pe lună. Sunt nebunește bogate în vitamina C. Este ciudat, dar cercetătorii în domeniul plantelor clasifică căpșunile ca fiind fructe. Procentul valorii zilnice arată că este un nutrient nebun. Așadar, haideți să ne gândim la mărimea porției fiecărui ingredient.

Pot mânca cacaduși legume?

Legumele și verdețurile ar putea fi mai accesibile decât fructele de pădure și fructele de vară. Cred că sunt mai accesibile, dar nu mai curate. Este salata sau conopida disponibilă în magazinul dvs. alimentar local? Eu cred că da. Oricum, legumele obișnuite, cum ar fi morcovii, dovleacul, dovleceii și sfecla trebuie să fie în ofertă.

Prețuri extrase din Amazon Product Advertising API pe:

Prețurile și disponibilitatea produselor sunt exacte la data/ora indicate și pot fi modificate. Orice informații despre preț și disponibilitate afișate pe la momentul cumpărării se vor aplica la achiziționarea acestui produs.

Puteți obține o mulțime de legume sănătoase. Cele mai multe dintre ele sunt sigure pentru preaiubiții voștri cacaduși. Le plac alimentele apoase, cum ar fi roșiile? Pot mânca cockatiels castraveți? Când lui Nigel îi este sete, ar consuma o bucățică din el. Păsările mele femele, Sweetie și Loki preferă fructele zaharoase. Le iau ca pe niște bunătăți, în foarte rare ocazii.

Dacă tot le dați fructe și legume adorabililor dvs. prieteni cu pene, faceți-le în siguranță. Asigurați-vă că, aceste bucăți de hrană sunt:

 • curate;
 • proaspete;
 • mici;
 • naturale.

Va trebui să decojiți castraveții înainte de a-i lăsa pe cacaduși să îi mănânce. Căpșunile se învinețesc ușor și se strică repede. Îndepărtați semințele înainte de a o servi. Cantitățile de bunătăți ar trebui să fie nebunește de mici. Proprietarii de animale de companie le pun în grame sau părți dintr-o lingură. Abundența nu este încă foarte sănătoasă.

Prețuri extrase din Amazon Product Advertising API pe:

Prețurile și disponibilitatea produselor sunt exacte la data/ora indicate și pot fi modificate. Orice informații despre preț și disponibilitate afișate pe la momentul cumpărării se vor aplica la cumpărarea acestui produs.

Pot mânca păsările pepene verde?

Cred că dragii tăi cacaduși adoră semințele grase, uneori pelete. Acest tip de hrană este artificială. Ea nu arată la fel de proaspătă și atractivă ca fructele. Dar peletele sunt nebunește nutritive, conținând aditivi sănătoși. Cantitatea potrivită de vitamine este greu de estimat. Mai bine m-aș baza pe profesioniști.

Cockatidele sunt păsări pretențioase. Nu mănâncă toate fructele și legumele: dar pepenele roșu este mâncarea lor preferată. Are un conținut ridicat de zahăr și apă, așa că hrăniți-l cu moderație. Pepenele roșu este nutritiv și delicios. Este un fruct sau o boabă? Este asemănător cu castravetele, pepenele galben și dovleacul.

În plus, consumul regulat de pepene galben poate schimba culoarea excrementelor cacaducilor. S-ar putea să le facă lichide și curgătoare. Dar este normal, nu este periculos. Ce fructe nu pot mânca cacadușii? În primul rând, evitați avocado. Semințele și sâmburii fructelor sunt toxice, în special de la:

 • pere;
 • mere;
 • cireșe;
 • prune;
 • ananas și piersici.

Pepenele roșu este pe listă. Nu uitați să îndepărtați semințele înainte de a-l da de mâncare cacaducilor. Eliminați accesul păsărilor la sare, ciocolată, cofeină și rubarbă. Verificați fiecare bucată de mâncare pe care le-o dați. Permite adorabilelor tale cacaduțe să fie vesele și sănătoase.

Bottom Line

Dieta cacaduțelor trebuie să fie variată. Este nebunește de importantă, mai ales iarna. Când adorabilele tale păsări se confruntă cu lipsa soarelui, au nevoie de sprijinul tău. Legumele și fructele proaspete și mature sunt în lipsă iarna. Dacă primești ceva exotic, cum ar fi pepenele roșu, este un caz rar. Puteți restabili echilibrul în timpul verii. Acum, păsările dvs. de companie au nevoie de căldură și de exerciții zilnice. Hrana diversă și echilibrată pentru ele este disponibilă pe tot parcursul anului. Alegeți un amestec alimentar adecvat de la un furnizor de încredere. Vă permite să evitați problemele legate de pregătirea hranei. Ingredientele disponibile sunt suficiente pentru a vă face păsările satisfăcute și fericite.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.