Popular Bio

Biography

Nina Agdal este un celebru popor care este cel mai bine cunoscut ca un Model. Nina s-a născut pe 26 martie 1992 în Hillerod, Danemarca. Ea și vedeta de televiziune reality Kim Kardashian au apărut amândouă în reclame naționale Carl’s Jr. în timpul Super Bowl. Nina Agdal este membră a listei celebre Model. Model de modă danez recunoscut pentru munca sa cu branduri precum Victoria’s Secret, Billabong și Macy’s.

Pe Popular Bio, Nina este clasată în lista celor mai populare celebrități. De asemenea, s-a clasat pe lista cu acele persoane care s-au născut pe 26 martie. Are Poziția în rândul listei celor mai populare modele. Nina Agdal este 1 dintre celebritățile cu vârsta de 26 de ani.

.

Scurt profil
Primul nume Nina
Nume de familie Agdal
Profesie Model
Vârsta 26 de ani
Semnul nașterii Aries
Data nașterii Martie 26, 1992
Locul nașterii Hillerod, Danemarca
Orașul Hillerod
Țară Danemarca

Nina Agdal Valoare netă

Valoarea netă estimată a Ninei Agdal, salariu, venituri, mașini, stil de viață & multe alte detalii au fost actualizate mai jos. Să verificăm, Cât de bogată este Nina Agdal în 2019?

Potrivit Wikipedia, Forbes & Diverse resurse online, valoarea netă estimată a Ninei Agdal este în curs de revizuire. Puteți verifica valoarea netă din anii precedenți, salariul & mult mai mult de mai jos.

Valoarea netă estimată în 2019 $100K-$1M (Aprox.)
Valoarea netă din anul precedent (2018) În curs de revizuire
Salariu anual În curs de revizuire.
Sursa de venit Sursa principală de venit Model.

Notat, sursa principală de venit a Ninei este Model, În prezent, nu avem suficiente informații despre Mașini, Salariu lunar/anual etc. Vom actualiza în curând.

Nina Agdal : Vârstă, Înălțime & Greutate

Vârsta Nina Agdal 26 de ani (ca în 2019), înălțime Necunoscută & Greutate Nu este disponibilă. Rochie & Mărimea pantofilor & va fi adăugată în curând.

Nina Agdal moartă sau în viață?

Celebrul model Nina Agdal este încă în viață (conform Wikipedia, Ultima actualizare: decembrie, 2018).

Câteva fapte despre Nina Agdal

  1. Vârsta de 26 de ani a Ninei Agdal.
  2. A fost crescută în Hillerod, Danemarca. Ea s-a întâlnit cu modelul și agentul imobiliar Reid Heidenry în 2014. În 2017 a început să se întâlnească cu fiul lui Christie Brinkley, Jack Brinkley-Cook, la două luni după ce s-a despărțit de Leonardo DiCaprio, cu care s-a întâlnit timp de un an.
  3. Născută pe 26 martie și născută în 1992.
  4. Elite Model Management a început să o reprezinte când avea doar 15 ani.
  5. Semnul de naștere Berbec.
  6. Și-a făcut prima apariție în Sports Illustrated Swimsuit Issue în 2012, ceea ce a dus la numirea ei în Rookie of the Year de către revistă.

Încărcare…

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.