Rachel Lang

Pești (19 februarie – 20 martie):

Gândiți-vă la copacul de bambus. Se leagănă și se îndoaie în bătaia vântului. Rezistă la furtuni aspre datorită flexibilității sale. Aplicați această metaforă la viața voastră și deveniți mai mult ca bambusul. Ca semn mutabil, adaptabilitatea este unul dintre atuurile dvs. esențiale. Până pe 14 aprilie, vă bazați pe această abilitate specială. Lasă-te purtat de curent. După aceea, vei putea să privești înapoi și să câștigi perspectivă.

Cu Mercur în Pești până pe 10 aprilie, faceți-vă timp pentru ieșiri creative și hobby-uri, deoarece vă puteți dezvolta mai bine noi abilități sau le puteți îmbunătăți pe cele existente. Gândiți-vă la noi modalități de a genera venituri, mai ales în jurul datei de 3 aprilie. Chestiunile financiare vor fi în centrul atenției la începutul lunii, mai ales pe 7 aprilie, când Luna Plină pune în evidență atât provocările, cât și oportunitățile. Influența sa vă poate ajuta să rezolvați și eventualele probleme fiscale.

Pe 19 aprilie, Soarele intră în Taur și vă invită să vă conectați cu ceilalți, în special ca răspuns la distanțarea socială de luna trecută. În momentul Lunii Noi din 22 aprilie, ați putea întâlni pe cineva semnificativ prin activități de cartier sau prin implicarea în comunitate. Găsiți modalități de a vă implica – chiar și conexiunile virtuale contează.

Pe 4 aprilie, două planete puternice, Jupiter și Pluton, se unesc într-un eveniment astrologic semnificativ. Această influență ar putea inspira o nouă viziune pentru viitorul dvs. sau vă poate permite să vedeți mai clar un vis actual. Asumați-vă puterea, intrați în scopul dvs. și îmbrățișați chemarea sufletului dvs. Nu permiteți ca distragerile să vă descurajeze să vă îndepliniți munca vieții.

Înapoi la Horoscop…

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.