Rakhi Sawant, soțul afaceristului Ritesh, dezvăluie cu ce se ocupă cu adevărat

Soțul concurentei Rakhi Sawant din Bigg Boss 14, Ritesh, spune că se poate face un film despre povestea lor de dragoste și căsătoria lor. De asemenea, el i-a criticat dur pe colegii de casă din sezonul 14, Nikki Tamboli și Manu Punjabi, pentru că au folosit un limbaj vulgar împotriva soției sale în emisiune.

Rakhi s-a căsătorit cu Ritesh, un om de afaceri, pe 28 iulie 2019, în Mumbai. Fotografiile lor de nuntă au devenit virale pe internet în scurt timp.

„Aș spune că este cea mai bună soție pentru că a fost atât de grijulie cu mine. M-am gândit că anunțarea căsătoriei noastre îmi va afecta afacerile, pentru că aveam două-trei proiecte de apărare și mai aveam un proiect în sectorul aerospațial, în care aveam legături cu guvernul”, a declarat Ritesh pentru IANS într-un interviu telefonic.

„Simt că mariajul nostru poate fi transformat într-un film. Se va descurca mai bine decât alte filme”, a declarat el.

Recordând povestea sa de dragoste cu Rakhi, Ritesh a spus: „A fost dragoste la prima vedere pentru noi, iar înainte de asta nu ne-am întâlnit. Vorbeam la telefon, iar apoi ne-am întâlnit și ne-am căsătorit în două-trei zile. I-am spus lui Rakhi că fotografiile noastre nu ar trebui să se scurgă nicăieri în mass-media sau în rețelele de socializare și, ca o soție ideală, a respectat acest lucru. Rakhi este ca un copil mic și, ca să fiu sinceră, tipul de dragoste și afecțiune pe care l-a revărsat asupra mea și a familiei mele, a câștigat inima familiei mele după căsătoria noastră. Ea este ca un înger pentru mine și nu cred că aș putea să-i plătesc datoria în următoarele șapte nașteri.”

Întrebat de ce a simțit nevoia să se destăinuie înainte de căsătorie în acest moment, el a spus: „Am decis să vorbesc cu presa pentru că vreau să o susțin. Cred că ea are potențialul de a câștiga emisiunea. Ea este prezentată greșit în emisiune și nu i se arată adevărata ei latură. Așadar, am vrut ca oamenii din India să îi cunoască povestea. Am făcut o ceremonie de căsătorie foarte formală și ea a fost alături de mine la bine și la rău.”

Ar intra în casa Bigg Boss pentru a fi alături de Rakhi? „Da, cu siguranță! Ea vrea să vin în fața camerei de filmat, așa că, dacă mi se va da ocazia să intru în casa Bigg Boss, cu siguranță voi merge acolo pentru a o susține”, a răspuns Ritesh.

Rakhi Sawant, care a intrat în casa Bigg Boss 14 în calitate de concurent, a acaparat lumina reflectoarelor cu isprăvile ei de până acum. Fanii au lăudat-o pentru că a ridicat coeficientul de divertisment în reality show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.