Reddit – ASOUE – Ordinea de naștere a tripleților Quagmire?

Ok, din anumite motive mi s-a părut că am citit undeva că Quigley a fost cel mai mare, urmat de Isadora și Duncan. Dar se pare că am căutat pe internet și mulți oameni cred că Duncan este cel mai mare, în timp ce Quigley este cel mai mic.

Vizionând serialul TV, teoria mea inițială privind ordinea lor de naștere mi s-a părut că are mai mult sens, deoarece Duncan este întotdeauna portretizat ca fiind fratele serviabil (mult mai entuziast decât oricare dintre frații săi, de exemplu „Pentru ce sunt prietenii”) și sensibil (Contele Olaf se referă la el că plânge tot timpul când au fost răpiți). El menționează, de asemenea, că nu se poate abține să nu fie entuziasmat când îi imită pe Baudelaires, chiar dacă este ceva serios, ceea ce îmi amintește de un copil mai mic răutăcios.

De asemenea, Duncan pare a fi mult mai copilăros în timp ce Quigley pare a fi mai matur și mai independent. La urma urmei, Quigley este tot timpul pe cont propriu, descoperind secretele lui V.F.D.. Dar acest lucru se vede și în cazul îndrăgostirilor lor de Violet; în timp ce Duncan zâmbește dulce (ca un înger) și scrie chestii când se gândește la Violet (DQ+VB), Quigley pare mai matur în abordarea sa, flirtează deschis (mult mai evident în cărți) și face o mișcare pentru a o săruta pe Violet după un compliment destul de bine plasat.

Toate aceste mici nuanțe în diferențele dintre acțiunile lui Duncan și Quigley indică o dinamică de frate în care Duncan este cel mai tânăr și Quigley este cel mai în vârstă. Felul în care Quigley pare să nu stea niciodată cu Duncan și Isadora înainte de incendiu (când părinții lor s-au întors, doar Duncan și Isadora stau împreună, care apoi se grăbesc să-și îmbrățișeze părinții ca niște frați mai mici, în timp ce Quigley nu se grăbește și se apropie încet de tatăl său, întrebându-l mai întâi despre piciorul său) și felul în care Duncan și Isadora stau din nou împreună când sunt arătați în Moara mizerabilă partea 2 cu jurnalele și cărțile lor, în timp ce Quigley studiază singur un glob pământesc. Și mă refer chiar și în timpul incendiului, Quigley se duce să bea un pahar în bucătărie nu cu niciunul dintre frații săi, ci cu mama sa.

Luând în considerare toate acestea, se pare că Duncan și Isadora erau mult mai apropiați decât Quigley de oricare dintre ei, ceea ce ar avea sens dacă Duncan ar fi fost fratele mai mic, sensibil și timid, de care Isadora ar încerca să aibă grijă ca sora lui mai mare (fie fratele mijlociu sau chiar fratele mai mare posibil). Între timp, Quigley a fost întotdeauna mai independent și obișnuit să fie singur, indicând fie pozițiile sale de copil mai mare, fie poate chiar de copil mijlociu.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.