Redirecționarea DNS

Direcționarea DNS vă permite să redirecționați cererile de la un server DNS local către un server DNS recursiv din afara rețelei corporative. Această configurație este necesară pentru implementarea ETP. Prin direcționarea traficului DNS extern al întreprinderii dvs. către ETP, domeniile solicitate sunt verificate în funcție de informațiile despre amenințări ale ETP.

În funcție de topologia rețelei dvs. și de modul în care serverele DNS comunică în cadrul rețelei organizației dvs., este posibil să fie nevoie să configurați doar serverele DNS primare pentru a redirecționa solicitările către ETP.

Acest tabel enumeră instrucțiunile pentru produsele comune de servere DNS. Consultați instrucțiunile pentru produsul serverului DNS al organizației dumneavoastră.

Notă: Enterprise Threat Protector oferă un nivel de serviciu cu un timp de funcționare de 100%, așa cum este definit în Acordul de nivel de servicii corespunzător. Dacă organizația dvs. este preocupată de conectivitatea dintre serverul dvs. de nume DNS de redirecționare și Akamai, puteți configura serverul de nume DNS pentru a rezolva domenii. În cele mai multe cazuri, acest lucru se face permițând serverului dvs. de nume DNS să utilizeze indicii root pentru rezoluție.

.

.

.

Produs Procedură
Microsoft Windows Server 2008 R2

Microsoft Windows Server 2016

Configurați expeditorii DNS pe Microsoft Windows Server 2008 R2 și 2016
BIND Configurați expedierea DNS pe BIND
Blue Coat Proxy SG Configurați redirecționarea DNS pe Blue Coat ProxySG
Palo Alto Networks Configurați un proxy DNS pe un firewall Palo Alto Networks
Citrix NetScaler Configurați recursivitatea DNS pe Citrix NetScaler
Infoblox Configurați redirecționari DNS pe Infoblox
Router-uri Cisco Configurați split-.DNS forwarding pe routerele Cisco
Unbound Configurați DNS forwarding pe Unbound

Înainte de a începe, asigurați-vă că ați notat adresele IP primare și secundare ale serverelor dvs. recurente ETP. Pentru a vizualiza aceste informații în ETP, consultați Vizualizare informații despre serverul DNS.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.