Repararea țevilor fără șanțuri – Ce este și cum funcționează?

Dacă o țeavă subterană se fisura, se spargea sau era deteriorată de pătrunderea rădăcinilor de copaci, exista o singură modalitate de a o repara – să săpăm.

Dar, săpatul nu este întotdeauna o opțiune. Țeava spartă ar putea fi localizată în apropierea unor pericole ascunse, subterane, sub o clădire sau în interiorul unei zone incluse în lista de patrimoniu. Din fericire, Tunnel Vision are o soluție rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru refacerea țevilor, care reduce riscurile potențiale și nu va duce la o perturbare majoră a mediului.

Ce este repararea țevilor fără șanț?

Repararea țevilor fără șanț este denumită în mod obișnuit „Cured-in-Place-Pipe” (CIPP), sau „Pull-in-Place” (PIP). Aceasta implică plasarea unei căptușeli în interiorul conductei existente și întărirea acesteia pentru a deveni efectiv o „țeavă în țeavă”. Cu ajutorul tehnologiei noastre de reparare a conductelor fără șanțuri, putem investiga, localiza și rezolva majoritatea problemelor de conducte, cu o întrerupere minimă a locuințelor, întreprinderilor sau bunurilor.

Căptușeala este fabricată din rășini epoxidice ecologice, testate științific. Aceste rășini epoxidice sunt infuzate într-o țesătură de căptușeală și plasate în interiorul peretelui interior al „conductei gazdă”. Odată ce căptușeala se întărește în interiorul pereților țevii gazdă, reparația a fost finalizată.

repararea țevilor ruginite repararea țevilor de azbociment
Figura 1: Înainte de Figura 2: Reparația țevilor de azbociment: După

Cum funcționează repararea țevilor fără șanțuri:

  1. Camerele de supraveghere CCTV pentru canalizare sunt utilizate pentru a determina problema în cauză și pentru a identifica orice probleme potențiale care ar putea apărea în viitor.
  2. Conducta existentă este degajată și curățată cu ajutorul unui jet de apă de înaltă presiune.
  3. Se introduce o căptușeală epoxidică în conductă printr-o deschidere de inspecție. Odată plasată, căptușeala este umflată cu ajutorul aerului comprimat și a unei bășici personalizate. Căptușeala este apoi lăsată să se întărească și să se muleze pe conducta existentă.
  4. După ce s-a întărit, vezica este îndepărtată. Țeava a fost acum reparată cu succes.

Beneficii ale reparării conductelor fără șanțuri:

Interupție externă minimă

În aceasta constă frumusețea reparării conductelor fără șanțuri. Optând pentru repararea țevilor fără șanțuri mai degrabă decât pentru o înlocuire completă a țevilor fisurate, casa, curtea sau locul de muncă pot rămâne neatinse. Tunnel Vision poate repara țevile fără a săpa nimic. Comoditatea reparării conductelor fără șanțuri este de neegalat.

Costisitor

Există economii uriașe care pot fi făcute prin utilizarea soluțiilor noastre de refacere a conductelor. Reparația țevilor fără șanțuri nu numai că vă economisește costurile de excavare a pământului, dar și costul noilor țevi și taxele de instalare. Soluțiile de refacere a țevilor permit cu ușurință modificări ale mărimii și direcției țevilor, ceea ce înseamnă că plătiți doar pentru un singur produs în loc de mai multe.

Este rapid!

Nu există nicio comparație între timpul necesar pentru a utiliza repararea țevilor fără șanțuri în comparație cu procesele sanitare tradiționale. Este implicată mai puțină muncă manuală, prin urmare, sunt necesari mai puțini tehnicieni și mai puține ore pentru a finaliza lucrarea.

De înaltă calitate & De lungă durată

Repararea țevilor fără șanțuri este cu siguranță mai convenabilă și mai ușoară pentru portofel în comparație cu procesele tradiționale de instalații sanitare. Cu toate acestea, asta nu înseamnă nimic dacă lucrarea nu durează! Nu vă temeți, soluțiile de retușare a țevilor de la Tunnel Vision nu fac compromisuri în ceea ce privește durabilitatea și rezistența. Repararea țevilor fără șanțuri este o reparație structurală, astfel încât conducta va fi la fel de rezistentă ca înainte de apariția fisurilor. Toate soluțiile noastre de refacere a țevilor sunt însoțite de o garanție de 50 de ani pentru produs și de o garanție de 10 ani pentru manoperă!

Repararea țevilor fără șanțuri utilizează tehnologia de refacere a țevilor pentru a permite înlocuirea și repararea țevilor fără daunele ecologice inutile care rezultă din săpături.

Unde este potrivită repararea țevilor fără șanțuri?

Repararea țevilor fără șanțuri poate fi folosită în orice proprietate, comercială sau rezidențială, care necesită reparații secționale ale țevilor sau reparații complete ale conductelor principale. Este potrivită pentru țevi cu un diametru de 40 mm până la peste 1500 mm și practic orice tip de material. Aceasta include PVC, fontă, beton, beton, țeavă cu canelură de rulare, țeavă galvanizată, cupru, HDPE, poliped și oțel ZINCALUME®. Tehnologia noastră de reparare a țevilor fără șanțuri poate fi folosită și pentru a reface joncțiunile și pentru a schimba direcția țevilor, și poate fi realizată la comandă pe lungime, de la 1m în sus.

Când vine vorba de eficiența reparării țevilor fără șanțuri, este evident că vechile metode de excavare a țevilor pentru întreținere și înlocuire au devenit depășite. Descoperirea noastră revoluționară, tehnologia de refacere a țevilor, poate oferi economii semnificative de costuri pentru casa sau afacerea medie din Perth care are nevoie de reparații de țevi.

Dacă casa sau afacerea dvs. s-a confruntat cu țevi sparte și necesită reparații de țevi, sunați echipa Tunnel Vision la 1800 631 799 sau contactați echipa Tunnel Vision astăzi!

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.