Rosedale Center anunță experiențe virtuale de vacanță

×

Rosedale Center

Curtesy of Rosedale Center

Rosedale Center

În condițiile în care cazurile COVID-19 cresc în fiecare zi, cumpărăturile de sărbători ar putea arăta puțin diferit în acest an. Din fericire, Rosedale Center a venit cu o varietate de moduri nou imaginate de a face cumpărături, menținându-i pe cumpărători în siguranță și încă în spiritul sărbătorilor.

Pentru a satisface nivelul de confort al tuturor cumpărătorilor, Rosedale Center va oferi un joc video de realitate augmentată cu distanțare socială în care pot fi câștigate premii reale, două evenimente de cumpărături virtuale pentru Black Friday și, pentru a completa totul, ați putea prinde un card cadou dintr-o dronă.

Centrul comercial a reimaginat, de asemenea, fotografiile cu Moș Crăciun, ducându-i în schimb pe copii la un test drive captivant cu sania lui Moș Crăciun. Experiența de realitate augmentată le va permite participanților să vadă traseul lui Moș Crăciun din Ajunul Crăciunului și să admire minunile lumii din „perspectiva saniei”.

„Rosedale Center este acum cunoscut pentru că sparge tiparele, este inventiv și împinge limitele. Sărbătorim acest lucru cu mai multe activări în timpul sărbătorilor care vin în întâmpinarea consumatorilor acolo unde se simt cel mai bine”, a declarat Sarah Fossen, director de marketing și experiență la Rosedale Center. „Din confortul casei tale, cu copiii tăi la mall sau la cumpărături în forță pentru lista ta de cadouri – avem ceva pentru tine. Ne-am ascultat cumpărătorii și am lucrat în ultimii doi ani la modalități de a aduce cumpărăturile cu amănuntul și experiența la următorul nivel.”

Biletele pentru E.L.F.S. Test Drive Santa’s Sleigh se pun în vânzare pe 16 noiembrie. Prețul de intrare este de 10 dolari de copil. Experiența se va desfășura din 27 noiembrie până pe 24 decembrie, în timpul orelor de funcționare a mall-ului.

>.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.