Se pare că o persoană specială a intrat în poza de familie Manzo de sărbători

Aceasta. Este. Major.

Credem că iubita lui Albie Manzo Manzo de la Manzo’d with Children s-ar putea să își fi făcut debutul în fotografia de Crăciun a familiei Manzo în acest sezon de sărbători. Absolventul Real Housewives of New Jersey, Caroline Manzo, a menționat pentru prima dată pe iubita lui Albie la BravoCon în noiembrie, când a aruncat bomba că fiul ei cel mare „s-ar putea să se logodească în curând”, iar apoi Albie ne-a tachinat cu o fotografie a frumoasei doamne pe care o bănuim a fi prietena lui pe Instagram. Dar aceasta este prima dată când am văzut-o pe cea despre care credem că este aceeași persoană cu întreaga familie – și se pare că se potrivește perfect.

Caroline a împărtășit că întreaga familie s-a îndreptat din New Jersey spre New York pentru a vedea bradul de Crăciun de la Rockefeller Center pe 11 decembrie. Și alături de Caroline, soțul ei, Al Manzo, copiii Albie, Chris Manzo și Lauren Manzo Scalia, precum și soțul lui Lauren, Vito Scalia, și fiica Marchesa „Markie” Scalia, au avut un nou venit: Interesul amoros al lui Albie, se pare!

Și poate că citim prea mult în asta, dar Caroline a legenda fotografia cu aproximativ un milion de inimioare, așa că se pare că dragostea este într-adevăr în aer în acest sezon de vacanță!

Vezi această postare pe Instagram

.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎄

A post shared by Caroline Manzo (@carolinemanzo) on Dec 11, 2019 la ora 3:15pm PST

Se pare că presupusa iubită a lui Albie se amestecă bine cu întreaga familie; toți verii păreau să fie alături de excursia festivă de sărbători și se pare că s-au distrat de minune.

Vezi această postare pe Instagram

.

Verișori ❤️🎄

A post shared by Caroline Manzo (@carolinemanzo) on Dec 11, 2019 la ora 4:38pm PST

Și toate acestea vin cu siguranță ca o surpriză, pentru că atunci când Albie și Chris au vizitat The Daily Dish la începutul acestui an, Albie a spus: „Sunt singur în acest moment. Doar unul dintre acele lucruri care, din nou, cum ar fi, concentrarea pe muncă este lucrul cel mai important. Tot ceea ce fac, vreau să iasă bine, și am investit mult timp și efort în asta și vreau să primesc înapoi ceea ce am investit, așa că până când se întâmplă asta, nu vreau să iau accentul de pe celelalte lucruri pe care le fac pentru că, sincer, e mult.”

Mai multe din același interviu în videoclipul de mai sus.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.