Senatorul Robert P. Casey

Una dintre îndatoririle mele în calitate de senator al Statelor Unite ale Americii este de a răspunde direct nevoilor alegătorilor mei din Pennsylvania. De când m-am alăturat Senatului, am lucrat pentru a asigura finanțarea unor inițiative-cheie în întreaga Pennsylvania care promovează dezvoltarea economică și îmbunătățesc calitatea vieții alegătorilor mei. Trebuie să avansăm imediat pentru a crea locuri de muncă și a dezvolta economia, asigurându-ne că toți locuitorii Pennsylvaniei au acces și informații privind oportunitățile de subvenționare este o parte importantă a acestui proces.

Guvernul federal oferă oportunități de finanțare semnificative pentru multe tipuri diferite de proiecte, dar, adesea, informațiile privind aceste oportunități nu sunt disponibile cu ușurință. Mulți alegători m-au întrebat cum pot comunitățile, întreprinderile mici și organizațiile lor să obțină asistență federală. Acest manual de granturi este conceput pentru a face ca participarea la procesul de solicitare a granturilor federale să fie mai ușor de navigat.

Download Senator Casey’s Complete Grant Manual

Sper că veți găsi acest ghid util și informativ. Dacă decideți să mergeți mai departe cu aplicarea pentru o oportunitate de grant sau dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați unul dintre birourile mele enumerate mai jos pentru asistență.

Granturi și asistență internă federală

Ghid și resurse cheie pentru a ajuta solicitanții de granturi eligibile să găsească informații despre granturi federale, împrumuturi și asistență nefinanciară, precum și despre finanțarea privată.

Preparat de Congressional Research Service pentru Senatul SUA, actualizat în iulie 2019.

 • Cum să găsiți cel mai bine informații
 • Surse federale cheie de finanțare
 • Surse federale conexe
 • Finanțare privată și corporativă
 • .

Cum este cel mai bine să găsiți informații

TOP
 1. Aflați Cine este eligibil pentru un grant? Alte site-uri guvernamentale pot fi mai potrivite pentru nevoi personale, împrumuturi pentru studenți, asistență pentru întreprinderi mici sau alte oportunități de afaceri, cum ar fi contractele guvernamentale. Site-ul web Government Benefits, Grants, and Financial Aid (Beneficii guvernamentale, granturi și ajutor financiar) poate fi, de asemenea, de ajutor.
 2. Dacă sunteți eligibil, căutați programe la Liste de asistență. Include granturi, împrumuturi, ajutoare pentru afaceri și nefinanciare.
 3. Contactați biroul federal indicat în fiecare descriere a programului Assistance Listing.
 4. Accesați site-urile federale indicate în fiecare descriere a programului Assistance Listing pentru mai multe informații și pentru agențiile administratoare de stat responsabile de gestionarea acestor programe.
 5. Verificați oportunitățile actuale de granturi federale la Grants.gov, obțineți un număr Dun and Bradstreet (DUNS), înregistrați-vă la System for Award Management (SAM) și depuneți cererea online (link-uri și instrucțiuni indicate pe site). Anunțuri suplimentare apar la FedConnect.
 6. Căutați fundații pentru finanțarea proiectelor: utilizați site-ul web Foundation Center sau resursele Foundation Information Network din biblioteci pentru a identifica fundațiile naționale, de stat și comunitare.
 7. Învățați cum să scrieți propuneri de granturi: Urmați cursul online gratuit Foundation Center Proposal Writing Short Course, sau consultați alte sfaturi și exemple de propuneri pe site-ul Grantspace’s How Do I Write a Grant Proposal?

Key Federal Funding Sources

TOP
 • Listări de asistență la beta.SAM.gov
 • Grants.gov
 • State Single Points of Contact

Liste de asistență la beta.SAM.gov (General Services Administration)
Descrierile oficiale a peste 2.200 de programe federale de asistență (inclusiv granturi, împrumuturi și alte tipuri de asistență financiară și nefinanciară) pot fi găsite pe beta.SAM.gov. Site-ul, realizat de General Services Administration (GSA), se află în prezent în versiune beta și găzduiește listele de asistență federală care se găseau anterior în Catalog of Federal Domestic Assistance (CFDA), în prezent retras. Fiecare program de asistență federală are un număr de program CFDA corespunzător; aceste numere CFDA sunt încă utilizate ca identificatori numerici ai programului. Programele pot fi căutate în domeniul „Assistance Listings” de pe beta.SAM.gov; descrierile sunt actualizate de către departamente și agenții și acoperă legislația de autorizare, obiectivele și cerințele de eligibilitate și de conformitate. Site-ul va fi redenumit în cele din urmă beta.SAM.gov. Pentru anunțuri actuale de disponibilitate a fondurilor, consultați Grants.gov sau FedConnect.

Grants.gov (prin intermediul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane)
Site web federal de granturi care permite solicitanților de granturi eligibile (a se vedea Cine este eligibil pentru un grant?) să găsească și să aplice pentru oportunități actuale de granturi competitive de la TOATE agențiile federale. Solicitanții de granturi pot verifica anunțurile de disponibilitate a finanțării (NOFA) postate în ultimele 7 zile; pot accesa fluxurile RSS ale oportunităților de granturi; și pot aplica pentru granturi federale printr-un proces unificat prin descărcarea cererii și trimiterea online. Site-ul web ghidează solicitanții de granturi în obținerea unui număr Dun and Bradstreet (DUNS), înregistrarea în System for Award Management (SAM) și înregistrarea în Grants.gov pentru a aplica și pentru a urmări cererile. Consultați, de asemenea, site-ul web FedConnect pentru oportunități suplimentare de granturi și contracte.

State Single Points of Contact (Office of Management and Budget)
În conformitate cu Ordinul executiv 12372, unele state solicită solicitanților de granturi federale să prezinte o copie a cererii lor pentru a fi examinată și comentată la nivelul guvernului de stat. Birourile de stat enumerate aici coordonează asistența financiară federală și pot direcționa dezvoltarea federală. Pentru ajutor în identificarea granturilor la nivel de stat, alte site-uri web ale agențiilor guvernamentale de stat pot fi găsite la State and Local Agencies.

Related Federal Resources

 • A-Z Index Departments & Agencies
 • Energy Efficiency and Renewable Energy
 • Homeland Security Grants
 • USA.gov for Business
 • Student Aid on the Web
 • Benefits.gov
 • FTC Consumer Alert
 • OMB Circulars

Indexul A-Z al departamentelor și agențiilor din SUA (Administrația Generală a Serviciilor)
Pentru a elabora mai bine o propunere de grant, căutați pe pagina principală a unui departament sau a unei agenții pentru a afla mai multe despre programele și obiectivele sale. Site-ul USA.gov are, de asemenea, linkuri către Beneficii guvernamentale, Granturi și Împrumuturi.

Finanțare pentru eficiență energetică și energie regenerabilă (Departamentul Energiei)
Granturile sunt principalul vehicul de finanțare al EERE pentru întreprinderi, industrii, universități și altele. Cele mai multe granturi EERE sunt acordate în funcție de merit, pe bază de competiție. A se vedea, de asemenea, EERE Financial Opportunities și listele de pe Grants.gov sau FedConnect. Pentru informații pentru fiecare stat în parte despre stimulentele de stat, locale, de utilități și federale care promovează energia regenerabilă și eficiența energetică, căutați DSIRE (Database of State Incentives for Renewables and Efficiency).

Asistența financiară a Departamentului de Securitate Internă (Department of Homeland Security)
Majoritatea programelor de granturi de la Homeland Security care nu sunt destinate dezastrelor sunt desemnate pentru guvernele de stat și locale și entități specifice, cum ar fi colegii, etc. Cererile nesolicitate de la persoane fizice nu sunt, în general, acceptate. Include Urban Area Security Initiative, Citizens Corps, Medical Response System, Operation Stonegarden (securitatea frontierelor), Infrastructure Protection. Contactați birourile de stat pentru securitate internă. Programele pentru pompieri pot fi găsite la Assistance to Firefighters (Asistență pentru pompieri).

USA.gov for Businesses and Nonprofits (GSA)
Include contracte cu guvernul federal, comerț internațional și exporturi, și întreprinderi mici. A se vedea, de asemenea, linkurile de asistență financiară de pe site-ul Small Business Administration.

FBO.gov (GSA)
Site-ul oficial care postează oportunități de afaceri, contractare și achiziții cu guvernul federal. Informații utile pentru vânzători, inclusiv videoclipuri demonstrative FBO și întrebări frecvente, apar în fila Getting Started. Opțiunile de căutare includ un formular de căutare avansată pentru o filtrare mai precisă a oportunităților actuale.

Student Aid on the Web (Department of Education)
Ajutorul financiar pentru educația de după liceu este, în general, „bazat pe nevoi” și include adesea împrumuturi și muncă-studiu, în plus față de unele granturi. Cererile de înscriere, site-urile web și broșurile colegiilor și universităților includ, de obicei, informații privind ajutorul financiar pentru viitorii și viitorii studenți.

https://www.benefits.gov/ (prin intermediul Departamentului Muncii)
Subvențiile guvernamentale nu reprezintă asistență directă pentru persoane fizice, dar finanțează programe de stat și locale care oferă ajutor celor aflați în nevoie. Acest site de depistare online poate fi folosit pentru a identifica beneficiile guvernamentale de stat și locale și modul de aplicare. Acoperă plăți directe, împrumuturi, asigurări, formare sau alte servicii.

FTC Consumer Alert (Comisia Federală pentru Comerț)
FTC avertizează consumatorii să se ferească de plata unor „taxe de procesare” pentru informații care sunt disponibile gratuit pentru public. Anunțurile care pretind că sunt disponibile subvenții federale pentru reparații la domiciliu, afaceri la domiciliu, facturi neplătite sau alte cheltuieli personale sunt adesea o înșelătorie.

OMB Grants Management Web Site (Office of Management and Budget)
OMB stabilește politici și orientări de gestionare a subvențiilor la nivel guvernamental prin circulare și reguli comune. Circularele OMB sunt citate în beta.SAM.gov Lista de asistență Descrieri de programe și pot fi tipărite în text integral.

Surse de finanțare private și corporatiste

TOP

Spațiul candidat pentru granturi
Gata de acces la informații despre sursele de finanțare private, procesul de căutare de granturi, ghiduri pentru scrierea unei propuneri de granturi, adrese ale bibliotecilor de stat cu colecții de referință pentru granturi și linkuri către alte site-uri internet utile. Centrul menține o bază de date cuprinzătoare Foundation Directory Online privind fundațiile; produce directoare și ghiduri tipărite și electronice; efectuează cercetări și publică studii în domeniu; și oferă o varietate de seminarii de formare și educaționale.

 • Cum găsesc granturi pentru organizația mea non-profit?
 • Curs scurt de redactare a propunerilor (și în spaniolă, franceză și alte limbi)
 • Rețeaua de informare a fundațiilor (pe state) Verificați locațiile la Grants Space, Find Us. Informații gratuite despre finanțare disponibile în biblioteci, fundații comunitare și alte centre nonprofit din întreaga țară.

Grants Resources by State (Grantsmanship Center)
Click pe harta statului pentru a găsi link-uri către informații despre fundațiile unui stat, fundații comunitare, programe de donații corporative și pagina de pornire a statului.

Fundații comunitare Există peste 750 de fundații comunitare în SUA, care sunt organizații caritabile publice care acordă granturi, dedicate îmbunătățirii vieții oamenilor dintr-o zonă geografică locală definită. The Council on Foundations are o listă a fundațiilor comunitare în funcție de stat.

&nbsp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.