Sora lui Jason Aldean, Kasi Williams, a născut primul fiu cu soțul Chuck Wicks

În lumea muzicii country, toată lumea cunoaște pe toată lumea. În timp ce, uneori, aceste conexiuni pot fi o bătaie de cap, în alte ocazii, ele pot lucra împreună pentru a face să se întâmple ceva destul de magic.

Publicitate

Acesta a fost cu siguranță cazul surorii superstarului country Jason Aldean, Kasi Williams, și al soțului ei, colegul ei, Chuck Wicks.

Și pe 4 decembrie, Williams a dat naștere primului fiu al cuplului împreună, Tucker Elliot Wicks, după ce s-a luptat cu infertilitatea.

„Kasi și cu mine suntem alături de noi înșine”, a spus Wicks. „Procesul de fertilizare in vitro este unul extrem de emoționant și s-au vărsat atât de multe lacrimi de bucurie și iubire când Tucker a venit pe lume sănătos și perfect.”

Cine este Kasi Williams?

Citește mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Kasi Williams și noul pachet de bucurie al familiei sale.

Publicitate

Kasi Williams și Chuck Wicks s-au căsătorit în Mexic în 2019.

S-a căsătorit vara trecută cu Chuck Wicks și se pare că au avut cea mai excelentă zi, înconjurați de familie și prieteni.

Potrivit lui Wicks, întreaga ceremonie de nuntă și călătoria în sine au depășit cu mult așteptările cuplului.

Publicitate

„Atât eu cât și Kasi ne-am simțit ca și cum am fi fost într-un vis. Fiecare moment a fost absolut uluitor și cea mai bună parte este că am putut împărtăși asta cu familia și prietenii noștri cei mai apropiați! Acest moment va fi prețuit pentru tot restul vieții noastre”, a spus el într-un moment de vulnerabilitate, vorbind despre diferitele detalii care au stat la baza nunții sale de poveste.

Au avut o nuntă de basm.

Publicitate

Care detaliu al nunții pare desprins dintr-un basm, iar eu nici măcar nu sunt una dintre acele fete cărora le pasă de lucrurile legate de nuntă.

Williams lucrează o rochie fără spate proiectată de Galia Lahav și, bineînțeles, ce zi de nuntă este completă fără o pereche de Jimmy Choos.

Wicks, viitorul ei mire nu arăta nici el prea rău. El a purtat un costum care a fost creat la comandă pentru ziua cea mare de nimeni altul decât Tom James, o forță a modei masculine.

După ceremonie (într-o capelă simplă), invitații s-au adunat în jurul unui focar pentru a gusta cocktailuri gustoase în timp ce o trupă mariachi cânta.

Publicitate

Când, în sfârșit, recepția a început cu adevărat, mirele și mireasa au sărbătorit împărtășind primul lor dans pe coverul lui Kina Grannis al hitului lui Elvis, „Can’t Help Falling In Love.”

Au fost prezenți și copiii lui Williams.

Vreți să știți despre momentul exagerat care face ca totul să fie cu adevărat magic, după umila mea părere? Când Williams și Wicks s-au reunit pentru a tăia acel tort delicios, s-au aprins focuri de artificii. Ucideți-mă cu toată drăgălășenia, de ce nu?

După Wicks, „a fost o petrecere de la început până la sfârșit”. Și una mare, pe deasupra!

Publicitate

Cuplul a avut 103 membri ai familiei și prieteni prezenți, inclusiv fiicele lui Williams. Cea mai mică este micuța Avery, în vârstă de 10 ani, al cărei tată este fostul soț al lui Williams, Bill Morstad. Celelalte două fiice ale ei, Madison, de 20 de ani, și Makenzie, de 21 de ani, au fost, de asemenea, prezente la marele eveniment.

Fapt dulce-amărui: Williams și-a adoptat fetele mai mari în timpul primei sale căsnicii, când mama lor a murit după o luptă cu cancerul la sân.

Evenimentele care au precedat nunta au fost și ele destul de spectaculoase.

Ca majoritatea nunților de destinație, aceasta a prezentat mai mult decât activitățile obișnuite și tradiționale de dinaintea nunții.

Publicitate

Evenimentele care au precedat evenimentul principal în sine au inclus un brunch pentru doamne și o plimbare cu ATV-ul pentru toți bărbații condusă de Wicks însuși.

La cina de repetiție din noaptea de dinaintea nunții, cuplul a dezvăluit că au avut și mai multe surprize în mânecă, de data aceasta fiind vorba de ceva foarte special pentru doamnele din viețile lor respective.

Williams și Wicks le-au dăruit amândoi mamelor lor brățări de la Tiffany’s, și asta nu a fost tot. Wicks a prezentat brățări și fiicelor lui Williams, ca o recunoaștere emoționantă a faptului că acum toate fac parte dintr-o unitate familială mult mai mare.

Subscrieți-vă la buletinul nostru informativ.

Înscrieți-vă acum pentru a primi articolele în trend, sfaturile de top ale experților și horoscoapele personale de la YourTango, livrate direct în cutia poștală în fiecare dimineață.

Puteți să vă împăcați cu acești doi?

Publicitate

S-au logodit cu doar câteva luni înainte de nuntă.

Cuplul s-a logodit în martie 2019, în timpul unei călătorii în Canada. Pentru Wicks, întregul moment a fost pur și simplu perfect.

„Puteam să auzim un ac căzând în acea pădure. Nimic în afară de noi și de zăpada care cădea. A fost absolut perfect. Chiar dacă suportul de cameră pe care l-am luat doar pentru acest moment a avut unele probleme. Lol. Te-am așteptat o veșnicie și acum voi fi pentru totdeauna al tău #arewedreaming”, a spus el într-o postare emoționantă a cuplului proaspăt logodit pe care a împărtășit-o pe contul său de Instagram.

Publicitate

Desigur, în timp ce cererea în căsătorie ar fi putut fi perfectă, a fost nevoie de ceva timp și de o planificare serioasă pentru ca Wicks să se asigure că s-a întâmplat într-un mod la fel de magic ca și legătura sa cu Williams.

Cererea în căsătorie a fost epică.

Vezi, Wicks a visat dintotdeauna să o ceară în căsătorie pe Williams în timp ce călăreau împreună pe cal, și exact așa a început seara în care s-au logodit: pe cal!

Articolul continuă mai jos

Trending pe YourTango:

Din păcate, acesta a fost un cal care nu avea o dungă romantică. Dar a avut o dungă foarte gazoasă și a bubuit pe toată durata plimbării! Wicks și-a dat seama că va trebui să anuleze planurile pentru o cerere în căsătorie călare.

Publicitate

În timp ce cei doi se îndreptau înapoi spre hotelul lor, el și-a dat seama că soarele apunea chiar în fața hotelului, ceea ce îl făcea să fie locația perfectă pentru a o cere în căsătorie.

„Am făcut-o să creadă că vom face o poză, dar apoi m-am pus în genunchi și să spunem că am avut o strângere mortală pe acel inel. La un moment dat, mi-am pus capul pe burta ei pentru că încercam să nu plâng. Pur și simplu o iubesc atât de mult”, a împărtășit Wicks.

Williams și Wicks au anunțat sarcina ei în iunie.

Fericitul cuplu a intrat pe Instagram în iunie pentru a dezvălui că așteaptă un copil!

Cu toate acestea, cuplul s-a destăinuit cu privire la luptele pe care le-au avut în timp ce încercau să rămână însărcinată.

Publicitate

Încercau să aibă un copil de când s-au căsătorit, dar, din păcate, s-au lovit de probleme de fertilitate masculină.

Wicks a spus: „Este doar un miracol, o binecuvântare. Sunt recunoscătoare pentru doctorii uimitori, recunoscătoare pentru știință…. Ca bărbat, ultimul lucru pe care vrei să ți-l spună cineva este că nu poți face asta. Te face să te simți mic. Te face să te simți ca și cum nu ai fi bărbat.”

După ce au încercat multe lucruri diferite, cuplul a reușit în cele din urmă și se simt și mai recunoscători că pot avea un copil. Wicks a adăugat: „Faptul că a trebuit să mergem pe această cale ne face să realizăm și mai mult cât de special este să ai un copil.”

Williams a mai spus: „Am început să auzim o mulțime de povești foarte asemănătoare care au avut rezultate de succes, așa că cred că ne-a dat acea speranță că, bine, poate că acest lucru poate funcționa și pentru noi… Nu mi-aș putea imagina să nu am un copil cu el.”

Publicitate

Williams a născut un băiețel frumos pe 4 decembrie.

Kasi a mers pe Instagram pentru a împărtăși vestea minunată, scriind într-o legendă sinceră:

„Faceți cunoștință cu Tucker Elliott Wicks născut pe 4 decembrie, 8lb 13oz. Suntem îndrăgostiți. A fost o perioadă atât de nebună pentru a aduce pe lume un copil.

Dar nimic nu poate îndepărta cel mai uimitor sentiment de a aduce pe lume acest băiețel cu dragostea vieții mele. Mă simt binecuvântată și recunoscătoare dincolo de orice imaginație. Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și urări de bine. Înseamnă atât de mult pentru noi. Xo.”

Felicitări fericitului cuplu!

Publicitate

Rebecca Jane Stokes este o scriitoare care locuiește în Brooklyn, New York, cu pisicile ei, Batman și Margot. Este o generalistă cu experiență, pasionată de lifestyle, știri geek, cultură pop și crime adevărate.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.