South Beach Bingo

South Beach Bingo este un favorit al internetului care oferă peste 300 de modele de bingo & multe camere de bingo online. În afară de bingo, există o gamă de alte jocuri de cazino, cum ar fi Video Poker, jocuri de sloturi, Keno și Pull Tabs. Jucătorii de la South Beach Bingo pot obține un jackpot în oricare dintre camerele actuale, inclusiv Desperate Housewives, Fair and Square, Quarter, Nickels, Crazy, Dollar, și chiar să-și exerseze abilitățile de joc în camera lor gratuită.

South Beach Bingo Promoții

Free Bingo: de la 7 AM la 6 PM EST în fiecare zi

Fusion Room: 9am-11am în fiecare dimineață și 8pm-11pm seara EST. Până la $5000 la două jocuri coverall pe oră pentru primele 50 de apeluri. Câștigă între 250$ și 500$ în premii de dans. De asemenea, premii high low între $75-$150.

Mid Day Specials: $500 în premii fixe în camera lor Dollar Room de la 12pm-2pm EST. 100$ în premii fixe în camera Quarter Room de la 2pm-3pm.

Turneu All stars: Turnee 3 zile pe săptămână. Până la $5000 în numerar luni, $1,500 în numerar miercuri și vineri.

Bonusuri

Bonus de înscriere gratuită: $70 bonus exclusiv prin Casino Encyclopedia.

Bonus de depunere pentru începători: 2016% bonus de bun venit la primele 3 depozite – 500% la prima depunere, 600% la a doua depunere și 816% bonus la a treia depunere.

Minimum de depunere: 25,00 $; suma minimă de depunere poate varia în funcție de metoda de plată sau de monedă.

Exigențe de pariere: Trebuie să joace până la 3x suma bonusului și a depozitului.

Bonus de aniversare: Disponibil – în funcție de nivelul VIP, jucătorii pot câștiga de la un bonus gratuit de 25$ până la 500$. De asemenea, orice depunere în ziua ta de naștere, îți aduce un bonus de finanțare de 300%.

Program de recomandare: Disponibil – jucătorii pot câștiga 25% din suma depusă de prietenul lor recomandat.

South Beach Bingo VIP Program: Disponibil – 11 niveluri VIP care variază de la Basic la Master, cu avantaje în creștere la fiecare nivel.

Depozite și retrageri

Metode de depunere: VISA/ MasterCard, Cec, Transferuri bănești, Neteller, EcoPay, Transfer bancar și Skrill (Moneybookers).

Minimum de retragere: 50 $; poate varia în funcție de metoda de plată utilizată.

Limita maximă de retragere: Limita variază pentru fiecare nivel de loialitate. Maximul este de 1500 $ la fiecare 2 săptămâni.

Prețurile biletelor: 5 cenți și până la $1 și $3

Jocuri disponibile

75 Ball: Da

90 Ball: Nu

Jocuri disponibile: Jocuri live, poker, blackjack, ruletă și baccarat. Sloturi video- cum ar fi Pinocchio, 7 Monkeys, Good Girl Bad Girl, Alkemor’s Tower și Wild Sevens. Video Poker- cum ar fi Joker Poker, Deuces Wild, All American și Deuces Wild. De asemenea, sunt disponibile Keno și Pull Tabs.

Tranzacții de jocuri de noroc în: Dolari americani ($)

Software: Parlay Entertainment, BetSoft, Rival și Pragmatic Play. Unele site-uri surori Southbeach Bingo pe aceeași platformă software includ; Vics Bingo și Bingo Hall

Download: Nu, flash este disponibil

Departamentul de servicii pentru clienți: Suport 24/7 disponibil prin e-mail (). Live Chat atunci când vă conectați la contul dumneavoastră.

Licențe : Reglementat de comisarul de jocuri de noroc din Curacao

Deținută de: Digital Entertainment Services Ltd.

Jucătorii pot ateriza bonusuri & oferte pe South Beach Bingo în fiecare zi, cu noi promoții aliniate pentru fiecare zi a săptămânii. Bonusurile de depozit variază de la 250% până la 800% pentru depozite de până la 100$ și mai mult, în funcție de ziua săptămânii. Ca parte a unei promoții zilnice, colectați un bilet de tombolă pentru fiecare depunere efectuată în timpul unui anumit interval orar și aveți șansa de a câștiga un bonus de 1000 de dolari. Veți găsi promoții zilnice pe South Beach Bingo este oferta Lucky 5, disponibilă în Dollar Room, cu jocuri de viteză cu premii fixe în valoare de 1000 $ la fiecare al cincilea apel și un premiu garantat în valoare de 100 $ pus la bătaie. Camera Supernova de pe South Beach Bingo rulează un jackpot în fiecare zi cu premii cuprinse între 300 și 600 de dolari, și un Coverall pe oră în fiecare noapte, cu un mare premiu de 7.500 de dolari.

SouthBeach Bingo Bonusuri

Apoi există promoții săptămânale care se întâmplă în camerele South Beach Bingo (SouthBeachBingo.ag) care vă vor face fericiți toată săptămâna. Sala de petreceri Million Dollar Party Room este deschisă în fiecare sâmbătă cu premii garantate de 1000 de dolari și sesiuni de pre & după joc cu premii fixe gratuite puse la bătaie. În fiecare marți, miercuri și joi, în timpul prânzului, jucătorii se pot bucura de jocuri Mid Day Special în Sala Dollar Room cu premii fixe de 500$. Vinerea, premiile în bani pot fi câștigate în Dollar Room în cadrul turneului Fusion Fridays.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.