Spălare cu presiune vs. spălare sub presiune: Care este diferența?

Știați că o mașină de spălat sub presiune și o mașină de spălat cu presiune nu sunt același lucru? Puțini sunt cei care știu. De fapt, una este mult mai puternică decât cealaltă și poate îndepărta orice, de la grăsime la ceară și până la gumă de mestecat. Dacă nu sunteți sigur care este diferența și de care dintre ele aveți nevoie, acest articol vă va ajuta să clarificați orice confuzie și vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege între spălarea cu presiune și cea cu putere pentru nevoile dumneavoastră de curățare.

Ce este spălarea cu putere?

Un aparat de spălare cu putere folosește un jet presurizat de apă foarte fierbinte pentru a îndepărta murdăria, murdăria și vopseaua desprinsă de pe suprafețe și structuri. În comparație cu un furtun obișnuit, mașinile de spălat cu putere pot produce rezultate rapide datorită unei alimentări constante și neîntrerupte de apă la presiune ridicată. Este opțiunea perfectă pentru situațiile în care aveți nevoie de puțină forță suplimentară pentru a îndepărta petele de pe terasa din spate, pentru a pregăti pereții laterali pentru vopsire sau pentru a îndepărta mizeria și mucegaiul de pe terasă sau alee. Cu toate acestea, din cauza căldurii și presiunii ridicate, nu este întotdeauna cea mai bună opțiune dacă nu știți ce faceți. Forța amestecată cu căldura mare are potențialul de a provoca deteriorarea suprafețelor și materialelor delicate.

Spălătoarele electrice vs. cele pe gaz

Spălătoarele electrice vin în general în două variante – electrice și pe gaz. Dacă sunteți în căutarea celei mai mari puteri dintre cele două, modelele alimentate cu gaz produc mai multă presiune a apei decât cele electronice, dar folosesc și mai multă apă. Dacă îndepărtați doar petele și nu încercați să curățați suprafețele în profunzime, o mașină de spălat electrică vă va oferi doar suficientă forță pentru a face treaba.

Cumpărarea unei mașini de spălat electrice

Căutarea unei mașini de spălat electrice este, de asemenea, relativ ușoară. Puteți găsi o mașină de spălat electrică de cumpărat la un mare magazin local, iar unele pot oferi chiar și închirieri.

Ce este spălarea cu presiune?

Spălarea cu presiune, pe de altă parte, utilizează apă la presiune ridicată de la o pompă special concepută și un furtun puternic. Acest tip de metodă de curățare aruncă literalmente lucrurile în aer, spălând murdăria și praful în doar câteva secunde, lăsând suprafața cu un aspect nou. Principalul beneficiu al folosirii spălării sub presiune este că se poate folosi apă rece, apă caldă și, de asemenea, abur pentru a îndepărta petele dificile, cum ar fi uleiul și grăsimea. Acest lucru este deosebit de util pentru suprafețele mai delicate, cum ar fi cărămida și piatra, care sunt mai sensibile la deteriorări.

Apa rece

Apa rece este ideală pentru curățarea murdăriei și a murdăriei lipite de pe alei, suprafețe și alte zone încăpățânate. Apa presurizată poate produce suficientă putere pentru a sparge murdăria și a o spăla. Deoarece apa rece costă mai puțin decât apa caldă, aceasta este o opțiune rentabilă.

Apă caldă

Apa caldă este mult mai eficientă la curățare decât apa rece. Mașinile de spălat cu presiune cu apă caldă au capacitatea de a îndepărta cu ușurință murdăria încrustată, substanțele uscate, guma de mestecat greu de îndepărtat și alte pete. În plus, poate îndepărta uleiul și grăsimea și alte substanțe pe care apa rece nu le poate îndepărta.

Vapoare

Pentru proiectele care au nevoie de mai multă căldură pentru a-și face treaba, spălarea cu presiune cu abur poate oferi o curățare mai profundă. Aburul poate fi introdus la temperaturi mai ridicate pentru a slăbi și spăla petele încăpățânate și pentru a crește eficiența substanțelor chimice de curățare. Acesta oferă un avantaj uriaș față de spălarea obișnuită, deoarece poate îndepărta complet reziduurile uleioase, precum și, steriliza și dezinfecta o zonă – lucru care nu este ușor de realizat cu apă obișnuită sub presiune. De asemenea, aburul utilizează mai puțină apă și produce mai puține stropiri și scurgeri, ceea ce poate fi un avantaj atunci când se curăță în interior. Este, de asemenea, o opțiune ideală atunci când se lucrează cu zone delicate, deoarece aburul creează mai puțină presiune, reducând astfel probabilitatea de deteriorare.

Spălătoare cu presiune combinate

Pentru aplicații comerciale și industriale, cea mai bună mașină de spălat cu presiune pe care o puteți avea este o combinație care produce atât căldură, cât și abur. Amestecul produce o curățare intensă care poate face totul, de la degresare, degazare, dizolvare, dezinfectare, precum și pregătirea suprafețelor pentru vopsire și restaurarea suprafețelor de zidărie.

Cumpărarea unuia

Când vine vorba de spălarea sub presiune, contează dimensiunea rezervorului și PSI-ul produs. Dacă doriți cea mai eficientă mașină de spălat cu presiune posibilă pentru a curăța petele de calitate comercială și industrială, nu o veți găsi în magazine. Aveți nevoie de servicii profesionale de spălare cu presiune care să vină la dumneavoastră.

Când aveți nevoie de o spălare puternică sau sub presiune temeinică, contactați-ne la H2GO Home, soluția dvs. de curățenie rezidențială. Putem aborda cu ușurință orice mizerie. Cu 4000 de galoane de apă portabilă la bord, care poate produce apă caldă și capacități de sablare cu abur, ajungând până la 1200 de picioare direct din camionul nostru, putem face treaba cu ușurință și în cel mai scurt timp. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe.

Echipa H2GO 29 mai 2020

Share:

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.