Spălarea părului în cornete în loc de răsuciri

Spălarea părului în cornete
Îmi spăl părul în secțiuni atât de mari Foto Credit: Vissastudios.com

Este obișnuit să vezi femei care își spală părul în secțiuni mari răsucite , dar cum rămâne cu spălarea în cornete? Am încercat metoda răsucirii mari și floppy twist și pur și simplu nu funcționează pentru mine. Nu contează cât de strâns răsucesc, părul meu pare întotdeauna să se desfacă. Așa că, în schimb, mi-am răsucit părul în secțiuni mari și prefer cu siguranță această metodă. Știu că nu pot fi singura cu răsuciri care se descâlcesc în timpul spălărilor, așa că am vrut să împărtășesc acest sfat cu voi toate.

Acum nu recomand acest lucru dacă părul tău are extrem de multă nevoie de un șampon și are tone de acumulări de produse. Motivul este că, dacă aveți o cantitate substanțială de acumulări de care trebuie să vă ocupați, cu cornrows s-ar putea să nu reușiți să vă faceți secțiunile atât de bine pe cât este nevoie. Acest lucru este pentru zilele în care vă ocupați de reziduuri obișnuite sau medii.

Motivul pentru care îmi place această metodă este pentru că există mult mai puține încurcături pentru mine și odată ce părul meu s-a uscat, am un stil frumos ondulat pe care îl pot purta. Mă co-spăl mai mult decât orice, așa că îmi spăl părul cu balsam foarte bine, asigurându-mă că ajung cât mai bine la acele vârfuri.

După ce sunt la duș, mă asigur că apa intră bine în scalp și îmi masez părul cu vârfurile degetelor în mod viguros pentru a îndepărta orice acumulare pe care aș putea să o am. Trebuie să fac o mulțime de clătiri pentru a-mi elibera părul de sudori, iar la sfârșitul spălării îmi storc vârfurile părului pentru a scoate apa de acces.

În general, consider că această metodă este mai puțin deranjantă pentru mine, deoarece există mai puțină grijă ca împletiturile mele să se desprindă, iar descurcarea nu mai este această ședință lungă și groaznică.

Bine, aceasta este metoda mea pentru a-mi face spălările mai ușoare, vreunul dintre voi are o tehnică diferită pentru spălările voastre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.