Spray Park

Din moment ce ajungerea la capătul traseului implică un drum semnificativ pe un drum cu pietriș, această drumeție vede mai puține cizme decât traseele care pleacă din Paradise și Sunrise. Cascada Spray Falls poate fi atinsă de majoritatea drumeților de o zi, dar câștigul până la Spray Park este un bun test pentru nivelul de pregătire fizică! Răsplata dvs. într-o zi senină va fi priveliștea, priveliștea, priveliștea de la Echo Rock, Observation Rock și Mount Rainier.
Vă veți repera punctul de plecare al traseului chiar în stânga cabanei de la locul de campare Mowich Lake walk-in. Pe primele trei zecimi de milă, veți face o drumeție pe Wonderland Trail, traseul de 93 de mile care înconjoară Muntele Rainier. Din fericire, drumeția de astăzi este considerabil mai scurtă. Țineți stânga la prima intersecție semnalizată, în timp ce traseul ondulat continuă prin pădurea densă. Ajungeți la o scurtă coborâre laterală până la un punct de belvedere la Eagle Cliff și la prima dvs. priveliște completă a Muntelui Rainier spre sud-est. Întorcându-vă pe traseul principal, veți trece pe lângă Eagle’s Roost Camp și un pârâu și o cascadă minunată care servește ca sursă de apă pentru cei care stau în tabără.
După puțin peste trei kilometri de drumeție, veți ajunge la o joncțiune unde traseul Spray Park Trail face un viraj abrupt de-a lungul Grant Creek. Este timpul să luați o decizie! Cei cu genunchi care scârțâie sau cu copii mici ar putea dori să facă o scurtă excursie laterală până la Spray Falls, apoi să se oprească pentru o zi. Dar cel mai bun peisaj se află la capătul acelor serpentine, așa că luați o gustare rapidă și o băutură și începeți să urcați.
Răsplata începe pe măsură ce Grant Creek iese din raza de acțiune și ajungeți la pajiști deschise după pajiști deschise, înconjurate de păduri care se subțiază pe măsură ce urcați mai sus. Începeți să vă uitați în stânga după alpiniștii care escaladează Hessong Rock și Fay Peak. Acum priviți la dreapta – Rainier intră în vizor și face ca toate acele viraje să merite! Observați mai multe trasee sociale blocate, unde drumeții au călcat prin urzici în căutarea unor priveliști marginal mai bune. Puteți da un exemplu mai bun rămânând pe traseul principal și mergând și luând prânzul pe stâncă ori de câte ori aceasta este disponibilă.
La aproximativ trei kilometri de la intersecția cu Spray Falls Trail, Echo Rock și Observation Rock intră în vizor, cu Tahoma (numele nativilor americani pentru Rainier) mare în fundal. Sunteți aproape de punctul de întoarcere. În loc să urcați spre Seattle Park, căutați în stânga o potecă spre un punct de belvedere care coboară spre Mist Park – unul dintre „locurile fericite” ale autorului. Realimentați-vă și întoarceți-vă pe unde ați venit.
Dacă sunteți un drumeț mai experimentat și sunteți pregătit pentru o provocare, este posibil să alcătuiți o drumeție în buclă care să includă traseul Spray Park Trail. Numită uneori „Around Mother Mountain” (verificați harta și veți vedea de ce), această drumeție începe și se termină la Mowich Lake. Veți porni spre nord de la lac, mergând în mare parte la nivel pe Wonderland Trail, coborând abrupt de la Ipsut Pass, din nou la nivel de-a lungul râului Carbon, traversând Carbonul pe o bară de nisip cu pasarele din bușteni, apoi din nou pe un pod suspendat, apoi în sus în sus pe Spray Park Trail prin Seattle Park și Spray Park. Este un traseu de 16 mile, cu 4.400 de metri de înălțime, care vă va lăsa cu un zâmbet de la o ureche la alta.
Consiliu profesionist WTA: Luați în considerare posibilitatea de a împacheta o ladă frigorifică în mașină pentru a savura prânzul la una dintre numeroasele mese de picnic de la Mowich Lake walk-in campground. Fiți atenți, totuși, și curățați bine după aceea. După cum o dovedesc stâlpii pentru urși și dulapurile cu mâncare, locul de campare este frecventat de animale sălbatice în căutare de hrană pentru oameni.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.