Subscribe to downloadExtra Victory Conditions

Ai dominat lumea prin cultură, tehnologie, diplomație și putere militară. Acum dominați-o prin influență religioasă și putere economică. Acest mod adaugă două condiții de victorie în joc, fiecare dintre ele având trei cerințe care trebuie îndeplinite simultan:
Victorie religioasă
Dispuneți-vă religia: Aveți 70% din orașele de pe hartă care vă urmează credința
Creșteți-vă adepții: Convingeți o anumită cantitate de populație globală să vă adopte religia (ținta de populație variază în funcție de mărimea hărții)
Proslăviți păgânii: Răspândiți-vă religia în orașele sfinte concurente și faceți ca toate acestea să vă urmeze credința simultan
Victorie economică
Amestecați bogăția: Acumulați peste 20.000 de aur (variază în funcție de dificultate)
Creșteți-vă veniturile: Mențineți 400 GPT pentru cel puțin 10 tururi consecutive până la sfârșitul jocului (se scalează în funcție de dificultate)
Corner the Market: Obțineți cel puțin una din fiecare resursă de lux prezentă pe hartă
Instalație: Faceți clic pe subscribe, iar Steam ar trebui să facă restul
Nu puteți descărca de pe Steam? Mergeți aici
Compatibilitate: Acest mod este numai pentru Brave New World. Ar trebui să fie compatibil cu majoritatea mod-urilor, însă există câteva excepții. A fost raportat faptul că victoria religioasă nu funcționează atunci când se folosește modul Vox Populi. Nu este compatibil cu niciun mod care modifică progresul victoriei sau ecranele de final de joc. Selectarea condițiilor de victorie nu va fi compatibilă cu modurile care modifică ecranul de configurare avansată. Dacă doriți să folosiți un mod care modifică ecranul de setare avansată împreună cu acest mod, consultați această postare pentru un fișier care va dezactiva opțiunea ecranului avansat al acestui mod.
Limbi acceptate: Engleză doar în acest moment
Credite:
Design, cod și text de către mine
Arta pictogramei Victoriei de către averysillyman
Cadrele pictogramei de lux de către Zyxpsilon
——

FAQ

După instalarea mod-ului, Civ5 nu va porni. Cum pot rezolva acest lucru?
Acest lucru se întâmplă în rare ocazii, dar ar trebui să aibă o rezolvare ușoară. De cele mai multe ori, dacă vi se întâmplă acest lucru, pur și simplu ștergeți folderul cache (locația implicită: Documents/My Games/Sid Meier’s Civilization 5/cache) și apoi reporniți jocul.
Victoria economică este prea grea/ușoară. Aveți de gând să o reechilibrați?
Dacă simțiți nevoia să faceți un comentariu cu privire la dificultatea acestei victorii, vă rog să-mi faceți o favoare și să includeți câteva informații pentru mine: cât de mult aur ați reușit să faceți pe tur și la ce dificultate. Acest lucru mă va ajuta să determin cât de dificilă/ușoară trebuie să fie victoria și cum/dacă trebuie reechilibrată.

——

Tutorial pentru modificarea condițiilor de victorie din acest mod

Acest scurt tutorial are rolul de a-i ghida pe cei care doresc să modifice parametrii condițiilor de victorie din acest mod. El enumeră modificările posibile, de la cele mai ușoare la cele mai greu de implementat. Ca întotdeauna, nu uitați să faceți o copie de siguranță a fișierelor înainte de a le edita:
Modificați pragurile de aur ale victoriei economice
În directorul mod-ului, navigați la Extra Victory Conditions (v 1)\Lua și deschideți fișierul „EconomicVictory.lua” folosind un editor de text (cum ar fi notepad). Căutați următoarele linii:
g_EVCGoldTarget = 20000;
g_EVCGPTTarget = 400;
Modificarea valorilor numerice de aici va schimba pragurile la care se declanșează condițiile de victorie în funcție de valoarea aurului. Rețineți că aceste valori sunt cele implicite, care sunt modificate pentru fiecare nivel de dificultate prin următoarele linii:
local iGPTModifier = (iHandicapID – 3)*50
g_EVCGoldTarget = g_EVCGoldTarget + (iHandicapID – 3)*5000;
Dacă doriți să modificați modificarea dificultății, editați valorile numerice finale din aceste linii. Variabila „iHandicapID” este determinată de dificultatea jocului, 0 fiind cea mai ușoară și 3 fiind dificultatea implicită, astfel că operatorul „-3” va modifica pragurile de aur fie negativ (dacă este mai ușoară decât cea implicită), fie pozitiv (dacă este mai dificilă). Editarea lui „50” sau „5000” va schimba scara modificării per nivel de dificultate, iar dacă nu doriți ca aceasta să scadă deloc, puteți înlocui pur și simplu aceste valori cu „0”.
Modificați cerința de „răspândire” a victoriei religioase
Dacă doriți să modificați procentul de orașe necesar pentru victoria religioasă, navigați în folderul Lua din directorul mod-ului și deschideți fișierul „ReligiousVictory.lua” folosind un editor de text (cum ar fi notepad). Căutați următoarea linie:
if ((g_EVCReligiousSpread >= 70) and (g_EVCReligiousFollowers >= g_EVCMaxFollowers) and (g_EVCReligiousHolyCities == g_EVCMaxHolyCities))) then
Schimbați „70” în orice valoare procentuală doriți (de la 0-100).
Modificați pragul de resurse pentru victoria economică
Dacă doriți să reduceți procentul de tipuri de resurse de lux deținute necesare pentru victorie, deschideți fișierul „EconomicVictory.lua” folosind un editor de text și navigați până la definiția funcției GetMapResources(). În definiția funcției, înainte de „end” final, adăugați următoarea linie:
iTargetLuxResources = iTargetLuxResources*0.5;
Aceasta va schimba astfel încât să aveți nevoie doar de una din jumătate din fiecare resursă de lux. Modificați 0,5 după cum doriți pentru a schimba procentul de resurse de lux necesare.
Modificați cerința de „adepți” a victoriei religioase
Pentru a schimba numărul minim de adepți necesar pentru a obține victoria religioasă, deschideți fișierul „ReligiousVictory.lua” folosind un editor de text și găsiți următoarea linie:
g_EVCMaxFollowers = round(worldSize.EstimatedNumCities*6*0.7) + 20;
Această formulă determină numărul de adepți necesar luând numărul estimat de orașe de pe o hartă (pe baza dimensiunii hărții), înmulțind acest număr cu 6 (presupunând că toate orașele trebuie să aibă o dimensiune medie de 6), înmulțind din nou cu 0,7 (presupunând că orașul mediu este convertit în proporție de 70%), rotunjind rezultatul și apoi adăugând 20 pentru o măsură bună. Modificați formula după cum credeți de cuviință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.