Tabăra SPCA Kindness Camp 2020

Rucsacuri pentru acasă; unele experiențe interactive, virtuale.
Ca și în cazul experiențelor cu rucsac de mai sus, fiecare dintre aceste rucsacuri va include activități zilnice la domiciliu, activități practice care pot avea loc în curtea sau chiar în casa ta… dar aceste experiențe de tabără merg și „fără lesă”! Vom avea interacțiuni virtuale, în direct, cu oameni și animale, videoclipuri la cerere și fișe de activități suplimentare, care pot fi descărcate! În fiecare zi, participanții la tabără se vor întâlni virtual cu diferite animale, vor participa la jocuri și activități interactive și vor învăța o mulțime de lucruri noi! Sesiunile live vor avea loc în fiecare zi la ora 10 a.m. și vor dura între 30 și 60 de minute.

Iată un exemplu de program al unei sesiuni live fără lesă:

10 a.m. – 10:15 a.m. Joc distractiv de adunare și paradă a animalelor de companie

10:15 a.m. – 10:25 a.m. Lecție interactivă (exemplu de lecție: „Învață cum să dresezi un pui!”)

10:25 a.m. – 10:40 a.m. Artizanat/Activitate (exemplu de activitate: „Fă o mască de pisică!”)

10:40 a.m. – 10:50 a.m. Întâlnire cu animalele de la SPCA

10:50 a.m. – 11:00 p.m. Concluzie

Nu puteți ajunge la sesiunea live? Nu vă faceți griji! Va exista o reluare virtuală disponibilă pentru persoanele înscrise după finalizarea versiunii live! În acest fel, participanții se pot bucura de tabără în ritmul lor propriu! Participanții la tabără vor primi în continuare TOATE videoclipurile, activitățile și provocările pentru camperi, chiar dacă pierd componenta întâlnirii live.

Care rucsac din Rucsacuri: Experiența Off-Leash! va include:

-Suplimente pentru activități &-Craft &;
-O carte adecvată vârstei;
-Revista Kind News;
-SPCA „swag”, cum ar fi o sticlă de apă, o geantă cu cordon, o brățară și un creion;
-Acces la un PDF exclusiv al clasei Bitmoji trimis pe e-mailul fiecărui camper, care include videoclipuri în ritm propriu, jocuri virtuale și activități și meșteșuguri DIY!

Alegeți o tabără, sau alegeți-le pe toate! Pot exista unele suprapuneri, dar fiecare săptămână va avea o nouă temă! Nu uitați că, pentru a participa la componenta virtuală „fără lesă” a acestor experiențe de tabără, participanții la tabără vor avea nevoie de acces la un dispozitiv care se conectează la internet și care are capacități vizuale și audio de conferință Zoom.

Sănătatea și siguranța participanților noștri sunt preocupările noastre primare, așa că toate materialele din rucsac au fost dezinfectate și manipulate de membri sănătoși ai personalului care poartă măști și mănuși.

Materialele din rucsac vor fi disponibile prin ridicarea de la marginea trotuarului sau pot fi livrate în interiorul comitatului Erie la un cost suplimentar. Rucsacurile pot fi, de asemenea, expediate.

CURBSIDE PICKUP
Curbside PICKUP
Curbside pickup va fi disponibil la adăpostul SPCA’s 300 Harlem Rd., West Seneca, de luni până sâmbătă, între orele 13:00 și 16:00.

DELIVERY
Livrarea este oferită doar pentru locațiile din Erie County, NY. Dacă ați ales opțiunea de livrare a ghiozdanului, trebuie să vă înregistrați pentru ghiozdanul copilului dvs. până în ziua de joi înainte de data de începere a livrării ghiozdanului pentru ca articolul dvs. să fie livrat la timp.

EXPEDIȚIE
Dacă locuiți în interiorul sau în afara comitatului Erie, NY, și nu puteți să vă ridicați ghiozdanul de la SPCA, este posibil să doriți ca ghiozdanul să vă fie expediat la dvs. Rucsacurile sunt expediate la o taxă suplimentară care urmează să fie stabilită. Vă rugăm să rețineți, livrarea pachetului nu este garantată până la începutul datei de începere a ghiozdanului.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.