Taylor Swift: Evermore review – a songwriter for the ages

Este o dovadă a strângerii acestor două „albume surori” faptul că titlul primului album al lui Taylor Swift din 2020 – Folklore – apare ca versuri nu pe albumul cu același nume, ci pe Gold Rush, o piesă de pe cel de-al doilea album surpriză al lui Swift din 2020, Evermore. Gold Rush o găsește pe Swift scriind din punctul de vedere al unei fan-girl îndrăgostită, care se ferește să se îndrăgostească de cineva pe care toată lumea îl dorește. Scăpată de aranjamentul său atmosferic, care continuă înclinația texturată pe care Taylor a încercat-o pe Folklore, Gold Rush nu s-ar fi simțit nelalocul ei pe cele două albume mai orientate spre pop ale lui Swift: impresionistă și rezonantă din punct de vedere emoțional, dar bogată în detalii și în glume ingenioase.

Swift este o compozitoare pentru toate vârstele, „mai puternică decât un trend al anilor ’90”, așa cum cântă ea pe Willow. Dar ea este încă puțin înăbușită pe Evermore, așa cum a fost și pe Folklore, de muzica pastelată care îi murdărește cu vaselină lentilele ei altfel ascuțite. Din fericire, această pleiadă de studii de caracter se scutură adesea de politețea muzicii. Ea îmbină nuanța cu incisivitatea în Tolerate It și Closure, două scufundări profunde în relații dezechilibrate. Pe country noir No Body, No Crime, ea face echipă cu Haim pentru a executa crima perfectă.

Veziți videoclipul piesei Willow de Taylor Swift.
{{#ticker}}

{{{topLeft}}

{{bottomLeft}}

{{topRight}}

{{bottomRight}}

.

{{#goalExceededMarkerPercentage}}

{{/goalExceededMarkerPercentage}}

{{/ticker}}

{{heading}}

{{#paragraphs}}

{{.}}}

{{{/paragrafe}}{{{highlightedText}}

{{#cta}}{{text}}{{/cta}}
Amintiți-mi în mai

Metode de plată acceptate: Visa, Mastercard, American Express și PayPal

Vom ține legătura pentru a vă reaminti să contribuiți. Așteptați un mesaj în căsuța dvs. poștală în mai 2021. Dacă aveți întrebări despre contribuție, vă rugăm să ne contactați.

  • Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share via Email
  • Share on LinkedIn
  • Share on Pinterest
  • Share on WhatsApp
  • Share on Messenger

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.