Texas DWI With Child in Car – Child Endangerment

Judecătorii și jurații din Texas pot fi puțin mai înțelegători cu presupușii infractori DWI atunci când există o absență de factori agravanți. Cu toate acestea, dacă sunteți acuzat de DWI cu un copil în vehicul, judecătorul și juriul pot fi foarte duri. Sunați-l pe avocatul nostru de DWI din Sugar Land la (281) 720-8551.

Închisoare pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice în pericol pentru copii?

Care acuzație de DWI implică insinuarea că ați pus alte persoane în pericol de moarte sau de vătămare gravă.

Dar aceste sentimente sunt mult mai intense atunci când se crede că ați fost atât de neglijent încât ați condus beat cu un copil în mașină. Această infracțiune este luată în serios în Texas. Vă veți confrunta cu acuzații de infracțiune pentru conducere sub influența alcoolului în stare de ebrietate cu un copil pasager, chiar dacă este prima infracțiune.

Codul penal 49.045 din Texas

Sec. 49.045. CONDUCERE ÎN STARE DE EBRIETATE CU COPIL PASAGER. (a) O persoană comite o infracțiune dacă:

(1) persoana este în stare de ebrietate în timp ce conduce un autovehicul într-un loc public; și

(2) vehiculul condus de persoana respectivă este ocupat de un pasager care are mai puțin de 15 ani.

(b) O infracțiune în temeiul acestei secțiuni este o infracțiune care se pedepsește cu închisoarea de stat.

Vezi și…Pedeapsa pentru DWI în Texas.

DWI With Child Passenger Charges

Voi fi acuzat de DWI conform Texas Penal Code 49.04 dacă ați fost în stare de ebrietate în timp ce conduceați un automobil într-o zonă publică. Intoxicat în conformitate cu legea statului înseamnă a avea o alcoolemie de 0,08% sau mai mult, SAU a nu avea utilizarea normală a facultăților fizice și mentale din cauza consumului de alcool.

Un DWI este de obicei o infracțiune de clasă B, cu excepția cazului în care alcoolemia a fost de 0,15% sau mai mult; în acest caz, este o infracțiune de clasă A. Dar dacă comiteți DWI cu un copil pasager, acest lucru este considerat o infracțiune de închisoare de stat în Texas. Alți factori agravanți ar putea duce, de asemenea, la alte pedepse. Dacă sunteți condamnat pentru o infracțiune de închisoare de stat, puteți fi pedepsit pentru o infracțiune de gradul trei dacă se dovedește oricare dintre următoarele:

  • Ați folosit o armă mortală în timpul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului
  • Ați fost condamnat anterior pentru o infracțiune
  • Ați fost condamnat pentru două infracțiuni grave la închisoarea de stat

Pedepse pentru conducere sub influența alcoolului cu copil pasager

Vă veți confrunta cu o pedeapsă minimă și maximă mai aspră și cu o amendă mai mare. Unele dintre pedepsele pe care le puteți primi pentru o infracțiune de închisoare de stat în Texas sunt:

  • Amenda maximă de 10.000 de dolari
  • Acel puțin șase luni și până la doi ani de închisoare
  • Suspendarea permisului de conducere timp de șase luni
  • Program de educație pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice pe cheltuiala dumneavoastră
  • Instalarea unui dispozitiv de blocare a aprinderii pe cheltuiala dumneavoastră

Aceste sancțiuni penale devin mai dure dacă vă confruntați cu alte acuzații de infracțiune. O infracțiune de gradul trei poate duce la o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare și o amendă de maximum 10.000 de dolari. O infracțiune de gradul al doilea poate duce la până la 20 de ani de închisoare și o amendă de maximum 10.000 de dolari. De asemenea, vi se poate ordona să efectuați 1.000 de ore de muncă în folosul comunității.

Test de respirație sau de sânge necesar în cazul unui accident de conducere sub influența alcoolului cu copil pasager

În conformitate cu statutul de consimțământ implicit din Texas, care se găsește în 724.011 din Codul transporturilor din Texas, sunteți obligat să consimțiți la un test de respirație sau de sânge dacă un ofițer de poliție din Texas vă cere acest lucru. Dacă refuzați, permisul dumneavoastră de conducere va fi suspendat în mod automat.

DWI Lawyer Sugar Land, TX (281) 720-8551

O acuzație de DWI cu copil pasager este foarte gravă în Texas. Este imperativ să vorbiți cu un avocat DWI cât mai curând posibil după arestarea dvs. pentru a obține cel mai bun rezultat posibil al cazului.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.