The Cornerstone For Teachers

Învățați cum să creați și să implementați jocuri de matematică rapid și ieftin! Pe această pagină, veți găsi fotografii de jocuri de matematică și instrucțiuni gratuite și imprimabile pentru câteva dintre ele. Puteți vedea cum să depozitați și să organizați aceste jocuri cu parteneri de matematică și cum să le prezentați clasei dvs. pe pagina Începutul rutinelor de jocuri de matematică.

Jocuri de matematică create de profesori pentru clasele 2-4

Amintiți-vă că, chiar dacă nu folosiți jocuri cu parteneri de matematică, puteți folosi activitățile de mai jos ca centre, în grupuri mici sau ca jocuri pentru întreaga clasă! Faceți clic pe orice imagine pentru a o mări și a citi instrucțiunile.

Memoria diviziunii

Facto: Exersarea faptelor matematice de bază

Pass Out (exersarea înmulțirii)

Speed (exersarea faptelor de bază, orice operație pe care elevii o cunosc)

Three In A Row (un joc de logică și strategie)

Battle (exersarea faptelor de bază, orice operații)

Add ‘Em Up (fapte de înmulțire/diviziune)

Dice 1000 (adunare cu 3 cifre și înmulțire cu 3 cifre)

mathtubdivisiongofishdirections

.

Division Go Fish (exersarea faptelor de împărțire)

Timed 5 Card Operations (toate operațiile matematice pe care elevii le cunosc/ familii de fapte)
Există și o versiune netimbrată.

Jocuri de matematică cu parteneri imprimabile pentru Common Core

Sunt în curs de a crea instrucțiuni imprimabile pentru jocurile de mai sus și pentru multe, multe altele! Dacă nu aveți timp și energie pentru a vă face propriile centre, pur și simplu achiziționați-le și imprimați-le – sunt gata de utilizare!

Până acum, am făcut jocuri de matematică pentru fiecare domeniu Common Core pentru clasele 1-5 (Operații și gândire algebrică, Număr și operații în baza zece, Fracții și Geometrie), cu excepția Măsurării și datelor. Informații despre fiecare sunt mai jos.

După numeroase cereri, am făcut în sfârșit un set imprimabil de KIT-uri de înmulțire și KIT-uri de adunare! Fiecare descărcare are 171 de pagini în total și este disponibilă pentru 4,50$. Acestea includ foile de înregistrare cu instrucțiuni pentru fiecare KIT, instrucțiuni pentru realizarea KIT-urilor, planșe de joc și cărți de joc și multe altele. Puteți descărca o previzualizare gratuită pentru a vedea tot ceea ce este inclus înainte de a cumpăra. Apreciez foarte mult sprijinul vostru!

Jocuri cumpărate din comerț

Mai jos sunt jocuri cumpărate din comerț care au necesitat foarte puțin timp pentru a fi transformate în activități de matematică în cadă/jocuri cu parteneri.

Clever Catch Ball: Elevii aruncă ușor această minge de plajă înainte și înapoi; orice problemă de matematică pe care aterizează degetul mare stâng, ei trebuie să o rezolve. Am câte una pentru fiecare dintre cele patru operații matematice. Puteți, de asemenea, să cumpărați mingi de plajă simple de la magazinul de dolari și să scrieți voi înșivă pe ele cu marker permanent. Puteți programa bilele cu părți de vorbire, țări/capitale, cuvinte de vocabular, cuvinte de ortografie (citiți cuvântul cu voce tare partenerului și el trebuie să-l scrie corect)… posibilitățile sunt infinite! Asigurați-vă că puneți elevii să modeleze cum să arunce și cum să nu arunce mingea și nu vă fie teamă să puneți deoparte această activitate dacă elevii se dezlănțuie prea mult cu ea.

Mulți profesori au jocuri de bingo la matematică, fie că sunt cumpărate din magazin sau făcute manual. Scoateți câteva cartonașe de bingo din dotare, împreună cu jetoane/ suporturi de loc suplimentare și fotocopii ale cartonașelor cu probleme de fapt și sunteți gata de plecare! Elevii pun cartonașele cu probleme de fapt într-un teanc cu fața în jos și le întorc pe rând, acoperind numerele de pe planșeta lor pe măsură ce sunt prezentate problemele matematice corespunzătoare. Primul care are planșa complet plină câștigă.

Transformați o fișă de lucru într-un joc practic!

Chiar și fișele de lucru pot fi centre excelente și căzi de matematică! Singura problemă este că trebuie să păstrați o rezervă de fotocopii. Aproximativ o dată pe lună, puneți un ajutor de centru însărcinat cu verificarea centrelor de fișe de lucru și a cuvelor de matematică pentru a vă asigura că au suficiente copii. Elevul poate să scoată o copie a foilor care se termină și să o plaseze în dosarul sau coșul de hârtii pentru a o duce la fotocopiator. De asemenea, unele fișe de lucru sunt suficient de simple pentru ca elevii mai mari să poată copia organizatorul grafic sau cadrul pe propria lor hârtie. Această fișă de lucru este un exemplu de fișă suficient de simplă pentru ca unii elevi să o poată realiza singuri, mai ales dacă nu le-ați cerut să copieze imaginile matriței.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.