Tipuri de caracteristici de apă pentru piscină

Există atât de multe posibilități atunci când vine vorba de caracteristici de apă pentru piscină. Orice, de la cea mai simplă fântână până la cea mai elaborată cascadă, poate lega mediul dvs. interior sau exterior de peisajul înconjurător și îl poate face să se simtă cu adevărat ca acasă. Astăzi, vom trece în revistă o mulțime de opțiuni pe care le aveți pentru caracteristicile de apă și vă vom oferi câteva surse de inspirație pe care le puteți duce la constructorul piscinei dumneavoastră. Cereți-le și sugestiile lor!

Opțiuni pentru instalații de apă

Fântână. Acestea vin în toate formele și mărimile. Vă vom arăta câteva exemple mai jos.

Cădere de apă. Fie că este din faianță sau din piatră naturală (preferința mea personală), o cascadă poate adăuga ambianță și intimitate oricărei piscine.

Murfinity wall (perete de apă). De obicei cu vedere spre o priveliște minunată, marginile infinity sunt atunci când peretele piscinei este la aceeași înălțime cu nivelul apei, apa curgând într-un rezervor dedesubt. Se creează efectul că piscina nu se termină niciodată.

Bubblere. Cunoscute și sub numele de gushers, acestea sunt mini-fântâni plasate într-o parte foarte puțin adâncă a piscinei. De obicei, sunt însoțite de lumini subacvatice, astfel încât să strălucească cu adevărat pe timp de noapte.

Jectoare de punte. Cunoscute și sub numele de laminare, aceste fântâni minuscule sunt așezate pe marginea bazinului și aruncă un jet de apă îngust și arcuit deasupra bazinului.

Spillover. Acestea sunt foarte populare în cazul piscinelor care au spa-uri pe o suprafață ușor înălțată. Marginea spa-ului care dă spre piscina principală este la același nivel cu nivelul apei, creând un efect de revărsare.

Scupper. Un scupper este de obicei atașat de un perete sau de un piedestal la margine și aruncă o foaie subțire de apă în piscină.

Pond. O caracteristică naturală, iazurile sunt adesea un accent grozav pentru curțile din spate care au o mulțime de amenajări naturale în jurul lor.

Căderi de apă din piatră naturală

Utilizarea pietrei naturale este o modalitate excelentă de a se integra în peisajul înconjurător. Iată o piscină pe care am realizat-o unde am plasat o cascadă între bazinele superioare și inferioare ale structurii.

Cascadele pot fi, de asemenea, accente bune la marginea piscinei, în apropierea peisajului natural.

Pereți infinit

Apa peste acest perete infinit se scufundă într-o piscină inferioară aflată la aproximativ 3 metri mai jos. Cu vedere la o priveliște minunată a lacului din Reynolds, Georgia.

Această margine infinită este puțin mai subtilă și, de asemenea, arată grozav din curtea din stânga, cu un perete din piatră naturală.

Buruburi într-o piscină spa

Jetoanele mici din piscina spa de mică adâncime se aprind noaptea pentru a da zonei o senzație grozavă.

Iată o piscină din curtea din spate cu bule în zona de relaxare și jeturi de punte pe partea îndepărtată a piscinei.

Jeturi de punte care înconjoară piscina

Aceste jeturi de punte se află pe toate laturile piscinei, creând un efect foarte cool când se aprind noaptea. Felicitări celor de la Creative Masters din Lincoln Park, New Jersey pentru acest design.

Spillovers de la spa

Spillovers ca acesta de la spa la piscina principală pot fi un accent deosebit. Acesta este un design mai contemporan pe care l-am realizat recent.

Iată o altă revărsare de spa, de data aceasta cu mai multă piatră naturală.

Scuppers

O abordare modernă, mai elegantă a saboților, folosind niște piedestaluri din beton pe marginea piscinei. Creat de Bianchi Designs din Scottsdale, Arizona.

Acest jgheab se întinde pe întreaga suprafață a terasei, creând un zid de apă frumos în piscină. Mulțumim Creative Environments pentru această fotografie.

Alte idei?

Alte idei pe care le-am ratat? Anunțați-ne! Nu uitați să verificați și toate conceptele noastre preferate de design de piscină.

Aveți nevoie de un constructor de piscine?

Ne-am asociat cu HomeAdvisor pentru a vă ajuta să găsiți cei mai buni constructori de piscine din zona dvs. Comparați gratuit ofertele de la constructori de piscine complet verificați.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.