TRANSFORMĂ-ȚI MANAGEMENTUL TIMPULUI ÎN DOAR 3 ZILE

Am mai scris despre editorii mei de text preferați și, deși încă folosesc Byword și Scrivener pentru punctele lor forte, există o aplicație pe care o folosesc și care este de departe cea mai indispensabilă.
Și acea aplicație este Drafts by Agile Tortoise pentru iPhone și iPad.

Astăzi aplicația a văzut o altă actualizare grozavă, și chiar și înainte de asta era aplicația mea preferată pentru toate capturile mele inițiale. Acesta este scopul principal pentru care folosesc Drafts: să-mi capturez rapid ideile și să am un mijloc de a le duce acolo unde trebuie într-un mod cât mai lipsit de fricțiune. Drafts îmi permite să fac asta….și mult mai mult.

Drafts înlocuiește atât de multe alte aplicații de pe dispozitivele mele iOS, atât de mult încât chiar nu este amuzant. Face previzualizare Markdown, trimite chestii către OmniFocus (împreună cu Things, The Hit List și Clear), trimite postări către Byword (printre alte editoare de text), trimite citate către Quotebook și efectuează acțiuni de e-mail (și acum URL) care îmi accelerează procesele ca nimic altceva. Și asta doar pentru început.

De fapt, Drafts face atât de multe încât îmi amintește foarte mult de OmniFocus și Evernote. Poate fi folosit pentru atât de puțin dacă vrei, dar poate fi folosit și pentru mult mai mult dacă ai nevoie. Este uluitor de puternic, iar dacă aveți un dispozitiv iOS1 și doriți să reușiți să scrieți – și multe altele – într-un mod mai eficient și mai eficace pe termen lung, atunci petreceți ceva timp cu Drafts. Merită fiecare minut pe care îl petreceți cu el… și fiecare bănuț pe care îl costă (care este de numai 2,99 dolari).

Voi avea grijă să mă scufund mai adânc în Drafts în postările viitoare, cum ar fi modul în care îl folosesc eu și unde se potrivește în diverse fluxuri de lucru. Deocamdată, o să vă spun doar un lucru: am scris ideea pentru această postare în Drafts, am trimis-o la Byword din Drafts și apoi am trimis-o la Poster prin clipboard pentru a o putea posta aici. Și aș fi putut să scriu această postare în Drafts și să o trimit la Poster2 la fel de ușor.

Drafts este pur și simplu cea mai versatilă aplicație de pe iPad-ul meu (de unde scriu foarte mult) și de pe iPhone-ul meu (unde stochez multe dintre lucrurile capturate), ceea ce o face să fie și una dintre cele mai puternice.

1 Noua actualizare funcționează chiar și pe iPad-ul original. Ireal.
2 Aceasta este prima aplicație iOS în care chiar pot avea încredere cu postările mele de pe blog. Încă le salvez doar în ciorne acolo, dar mă apropii de a apăsa pe trăgaciul „publică”.

Doriți idei, perspective și informații despre cum să vă meșterești timpul în doar un e-mail săptămânal?

Atunci vreți să vi se trimită ATTN:.

ATTN: este un compendiu săptămânal de la Productivityist care livrează conținut în valoare de o săptămână într-un pachețel drăguț direct în căsuța dvs. de e-mail. Trebuie doar să introduceți e-mailul dvs. pentru a vă abona.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.