Trinitonian

Alumni faimoși ai Universității Trinity

Sara Marchionda|Noiembrie 10, 2012

4.+Bob+West

4. Bob West

Ai visat vreodată la o viață de faimă și avere după ce ai absolvit cu prestigioasa ta diplomă de la Trinity? Sau v-ați întrebat dacă această școală are cu adevărat marile conexiuni pe care le pretinde? În spiritul weekendului absolvenților, iată o listă a câtorva dintre absolvenții Trinity care au realizat lucruri uimitoare. De la domeniile artelor și divertismentului la atletism sau afaceri, absolvenții Trinity au făcut istorie. Iată câteva persoane impresionante:

1) Sardar Biglari
(B.S. Business Administration, ’99)

Biglari este președintele și directorul general al Biglari Holdings, în vârstă de 34 de ani, o companie despre care Forbes a spus că are „un potențial asemănător cu Berkshire Hathaway”, cu o valoare de piață de aproximativ 500 de milioane de dolari. Fostă companie Steak n’ Shake, Biglari a transformat lanțul de fast-food. The Steak n’ Shake Company și Western Sizzlin’ Corporation sunt acum filiale ale Biglari Holdings.

2) Davey Johnson
(B.S. Matematică, ’64)

Johnson este managerul echipei de baseball din Liga Majoră, Washington Nationals și are o istorie impresionantă, atât ca jucător, cât și ca manager. El a fost jucătorul de bază al echipei Baltimore Orioles când aceasta a câștigat patru titluri de campion al Ligii Americane și două campionate World Series.

3) Uma Pemmaraju
(B.A. Științe Politice, ’80)

Pemmaraju prezintă America’s News Headquarters la rețeaua de cablu Fox News Channel din Washington, D.Hr.C. În 1996 și 1997 a fost numită „Cea mai bună prezentatoare din Boston” de către Boston Magazine și a primit numeroase premii Emmy pentru munca sa, printre multe alte onoruri.

4) Bob West
(B.A. Art, ’78)

Nu ați auzit niciodată numele lui? Pun pariu că i-ați auzit vocea. West a fost vocea lui Barney, marele dinozaur purpuriu din emisiunea de succes pentru copii de la PBS, din 1988 până în 2001.

5) Christopher „Kit” Goldsbury
(B.A. Științe Politice ’66)

Goldsbury este un antreprenor care și-a croit drum în lumea afacerilor și a ajuns pe lista Forbes 400, prin intermediul industriei salsa. În prezent este CEO pentru firma sa de capital privat, Silver Ventures. În 2007, a donat 35 de milioane de dolari Institutului Culinar din America, recrutându-i pentru a deschide o școală de gătit la fosta fabrică de bere Pearl Brewery, pe care Silver Ventures a cumpărat-o în 2001. El a donat, de asemenea, 20 de milioane de dolari pentru a crea un fond de burse și, anul trecut, a deschis Pearl Park.

6) Jerheme Urban
(B.A. engleză și istorie, ’03)

Urban a fost wide receiver în NFL pentru Seattle Seahawks (2003″”2006), Dallas Cowboys (2006″”2007), Arizona Cardinals (2007″”2009) și Kansas City Chiefs (2010-2011). El este în prezent agent liber. Urban este primul atlet din istoria Southern Collegiate Athletic Conference care a câștigat de patru ori premiul de Atlet al Anului SCAC.

7) Pedro Herrera III
(B.S. Business Administration Marketing, „˜01)

Cunoscut mai bine sub numele său de scenă „Chingo Bling”, Herrera este un rapper și producător de înregistrări din Houston, TX. Discul său din 2004, The Tamale Kingpin, a ajuns pe locul 25 în topul american Heatseekers Album Chart. În 2006, a atras atenția mai multor case de discuri importante și în cele din urmă a semnat un contract de distribuție cu Asylum Records.

8) Chuck McKinley
(B.S. Mathematics, ’64)

McKinley a fost un jucător de tenis extraordinar. A fost campion la simplu masculin la Wimbledon în 1963 și a ocupat locul 1 în lume la simplu masculin. De asemenea, a câștigat trei titluri la dublu la Campionatul Național al Statelor Unite în anii 1960. În 1986, a fost inclus în International Tennis Hall of Fame.
9) „Gibby” Haynes (B.S. Business Administration, „˜81) și Paul Leary (B.A. Art, „˜80)

În timp ce se aflau la Trinity, Haynes (cu câine), solistul, și Leary (cămașă în carouri), chitaristul, au creat trupa rock „Butthole Surfers”.” La lansarea albumului „Electriclarryland” din 1996, single-ul „Pepper” al trupei a ajuns pe primul loc în topul Billboard „Modern Rock Tracks” din acel an.

10) Jaclyn Smith
(B.A. Speech and Drama, ’65)

După Trinity, Smith (sus, în dreapta) s-a mutat la New York City și a început în industria de divertisment. Smith este cunoscută mai ales pentru rolul principal Kelly Garrett din serialul de televiziune „Charlie’s Angels” (1976-81), alături de colegele Kate Jackson și Farrah Fawcett. Mai recent, ea a avut un cameo în filmul din 2003, „Charlie’s Angels: Full Throttle”, și a avut roluri de invitată în popularele seriale polițiste, „Law & Order: Special Victims Unit” și „CSI: Crime Scene Investigation”.”

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.