UPDATE: Excursionistul de 15 ani pierdut în comitatul Washington a fost găsit

UPDATE (11/28/2020 4:25 p.m.) Familia unui excursionist dispărut în vârstă de 15 ani a anunțat personalul ABC4 că băiatul a fost găsit. El este în viață și reacționează, însă nu se cunosc detalii suplimentare.

Într-un comunicat de presă emis de biroul șerifului din comitatul Washington, aceștia au declarat că sâmbătă, în jurul orei 14:00, voluntarii de la Washington County Search & Rescue au localizat amprente de pantofi care se potrivesc cu Britton.

„Ei au reușit să urmărească urmele până la un canion unde au reușit să-l localizeze pe Britton. În acel moment, Britton a reușit să comunice cu salvatorii”, a declarat WCSO. „Elicopterul Departamentului de siguranță din Utah a reușit să o recupereze pe Kelsey din canion cu ajutorul echipei de căutare & Rescue high angle. El a fost apoi transportat înapoi la capătul traseului, unde a fost tratat de personalul medical care îl aștepta.”

Deputatele au declarat că Britton a fost tratat pentru simptome de hipotermie.

În acest moment nu sunt disponibile alte informații.

WASHINGTON COUNTY, Utah (ABC4 News) – Biroul șerifului din comitatul Washington caută un excursionist adolescent care a dispărut vineri pe Red Mountain Trail.

Oficiali spun că Britton Kelsey, în vârstă de 15 ani, a dispărut pe Red Mountain Trail, în apropiere de marcajul 16 al milei SR-18, în jurul orei 13:30 vineri seara.

Raporturile inițiale au indicat că Brittan s-a despărțit de grupul său în timp ce făcea o drumeție pe traseul cu vedere. Grupul a fost inițial împărțit în două grupuri de drumeție, iar Brittan a rămas în urma primului grup și se crede că s-a întâlnit cu cel de-al doilea grup.

Familia și alți membri au anunțat apoi biroul șerifului atunci când eforturile lor de căutare nu au avut succes.

Adjuncții șerifului împreună cu voluntari de căutare & salvare au răspuns în zonă pentru a ajuta la căutarea lui Brittan.

Preocupări suplimentare au apărut din cauza temperaturilor din timpul nopții, prognozate a fi sub zero grade, astfel că au fost solicitate resurse suplimentare.

Sprijinul aerian a fost primit atât de la elicopterul Lifeflight al IHC, cât și de la elicopterul Departamentului de Siguranță Publică din Utah. Zona a fost cercetată cu ajutorul sistemului de vedere pe timp de noapte și FLIR.

La scurt timp după miezul nopții, eforturile de căutare au fost suspendate temporar, dar au fost reluate în jurul orei 7 a.m. sâmbătă.

Voluntari și prieteni ai familiei au început, de asemenea, o căutare independentă a zonei. Biroul șerifului cere ca toți voluntarii care ajută familia să poarte haine de culori strălucitoare pentru a fi clar identificați și pentru a nu complica eforturile de căutare aeriană.

Este descris ca fiind un bărbat alb, înalt de 1,70 m, cântărește 160 de kilograme și are părul închis la culoare de lungime medie. Poliția spune că a fost văzut ultima dată purtând un pulover albastru deschis și pantaloni scurți negri.

Oficiul șerifului din comitatul Washington a trimis o alertă vineri după-amiază, cerându-le rezidenților să verifice în jurul caselor și curților lor dacă există vreun semn de la el.

Dacă aveți informații despre locul unde se află, sunteți rugat să contactați dispeceratul comitatului Washington la 435-634-5730.

Click aici pentru a descărca aplicația ABC4 Utah News pentru primele alerte de pe telefonul dvs. Înscrieți-vă pentru știrile de ultimă oră ABC4 Utah și pentru buletinele de știri zilnice.

MAI MULTE ȘTIRI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.