Uranus în Rac Semnul tău Uranus în Rac

Uranus în Rac

Uranus în Rac poate fi talentat ca medium, sau cel puțin sensibil la diferite energii. Au moduri unice de a se exprima, mai ales în ceea ce privește afacerile civice. Sunt foarte patrioți și pot face parte din mai multe organizații și campanii politice. Le place să se ocupe de îndatoririle casnice din jurul casei și al familiei. Pot ajunge să deschidă noi drumuri pe plan social fără să-și dea seama, ajungând să elibereze alte generații de tradiții sociale care ar fi putut fi limitative.

Pot avea probleme de indigestie, iar dacă nu este îngrijită, ar putea duce la probleme reale. Adesea nu se înțeleg cu familia, din cauza iritabilității și nerăbdării lor. Își doresc cu adevărat să se bucure de familia lor, dar nu se pot abține. Pot întâmpina provocări cu probleme juridice legate de casa sau terenul lor, ceea ce duce la probleme financiare și probleme medicale.

Uranus în Rac este un pic cam încordat și sunt foarte afectați de multe evenimente pe care alții pur și simplu le trec cu vederea. Această sensibilitate este cea care îi face să reacționeze cu nerăbdare și iritabilitate. Sunt neliniștiți și pot fi văzuți ca excentrici. Au nevoie să plece uneori singuri pentru a se reîncărca și a se reîmprospăta pentru propria sănătate mintală. Viața lor emoțională poate fi supărătoare pentru ei și poate sfârși prin a fi traumatizantă sau transformatoare, în funcție de modul în care reacționează la situație. Nesiguranțele din copilărie pot duce la probleme mai târziu în viață.

Uranus în Rac poate avea o problemă cu istericii, deoarece sunt foarte emotivi. Poate fi dificil pentru ei să se angajeze într-o relație uneori. Ei preferă să fugă decât să înfrunte provocarea. Dacă se angajează, nu este neobișnuit ca mai târziu să divorțeze. Se pot îndepărta de familie atunci când își încep propria viață pentru a scăpa de complicațiile pe care le creează familia. Pot fi provocați să se confrunte cu subconștientul și cu sentimentele lor, fie că vor sau nu.

Întoarcerea de la Uranus în Rac înapoi la Semnele lui Uranus

Sau

Semnele astrologice – Acasă

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.