#66 Al Unser voittaa vuoden 1987 Indy 500 -kilpailun hotellin aulan esittelyautolla

Tarina vuoden 1987 Indianapolis 500 -kilpailusta on kuin Burt Reynoldsin elokuvasta. Se alkoi siitä, että Penske-kuljettaja Danny Ongais kaatui harjoituksissa ja sai vakavan aivotärähdyksen, joka vei hänet kilpailusta sivuun. Tiimin omistaja Roger Penske, joka etsi kiireesti kuljettajaa, pyysi Al Unseria, joka oli ajanut hänen kuljettajanaan neljänä edellisenä vuonna ja voittanut kolme Indy 500 -kilpailua, tuuraajaksi. Unser suostui, ja Penske päätti laittaa hänet tiimin vara-autoon, sillä Pensken uusi PC16-auto oli ollut epäluotettava. Vara-auto, vuoden 1986 March-Cosworth, oli kuitenkin esillä Sheraton-hotellissa Readingissä, Pennsylvaniassa. Tiimi otti auton hotellin aulasta ja valmisteli sen kilpailua varten. Unser starttasi 20. sijalta ja raivasi tiensä kisan kärkeen ja nousi johtoon 183. kierroksella. Hän voitti tämän neljännen Indy 500 -kilpailun vain viisi päivää ennen 48-vuotissyntymäpäiväänsä. Unser liittyi A.J. Foytin seuraan ainoana kuljettajana, joka on voittanut neljä Indy 500 -kilpailua. Vuonna 1991 Rick Mears liittyi tähän eksklusiiviseen joukkoon. Laskemme viimeiset 100 päivää Indy 500 -kilpailun 100. osakilpailuun ja esittelemme joka päivä yhden klassisen hetken kilpaurheilun suurimmasta spektaakkelista. Lue kaikki viestit sitä mukaa, kun lisäämme niitä virallisella Indy 100 -sivullamme.

Tämän sisällön on luonut ja ylläpitänyt kolmas osapuoli, ja se on tuotu tälle sivulle, jotta käyttäjät voivat antaa sähköpostiosoitteensa. Saatat löytää lisätietoja tästä ja vastaavasta sisällöstä osoitteesta piano.io