4 moduri de a te debloca pe WhatsApp – GB WhatsApp & Clone App

Dacă ești blocat de cineva pe WhatsApp, poți urma aceste metode de mai jos pentru a te debloca:

 • Metoda 1: Dacă ești blocat pe WhatsApp, poți folosi aplicația Twilio și poți folosi API-ul pentru a rula WhatsApp în spatele unui număr ascuns.
 • Metoda 2: GBWhatsApp este o altă opțiune care este MOD de WhatsApp real și puteți fi deblocat cu ea.
 • Metoda 3: O altă opțiune pentru a vă debloca folosind aplicația Clone care creează un al doilea cont WhatsApp pentru a discuta cu acea persoană.

Pentru a vă debloca din lista de blocaj WhatsApp a altei persoane, puteți intra în grupul WhatsApp comun pentru dumneavoastră & acea persoană sau puteți folosi o alternativă la Spațiul paralel pentru un nou cont WhatsApp pentru a discuta.

Citește în legătură: Când blocați pe cineva pe WhatsApp, ce vede acea persoană?

Definitiv, acest ghid vă va ajuta să vă deblocați și să trimiteți un mesaj pe care îl transmiteți inițial acelei persoane. Tocmai am contactat echipa de dezvoltatori WhatsApp pentru a cere un răspuns legal la o astfel de situație și am găsit-o pe Antonia de la echipa de suport WhatsApp care mi-a lămurit îndoiala.

Potrivit WhatsApp, după cum vedeți în imaginea pe care WhatsApp mi-a trimis-o, indică doar că puteți vedea mesajele altora și puteți răspunde acelei persoane într-un grup WhatsApp dacă dvs. și persoana care v-a blocat, amândoi sunteți prezenți acolo.

Rețineți că dacă WhatsApp vă blochează contul din cauza unor activități suspecte, nu veți putea accesa profilul dvs. de WhatsApp. Cu toate acestea, dacă doriți să vă deblocați pe cea mai recentă versiune WhatsApp în alte moduri, puteți face acest lucru prin câțiva pași simpli pe care îi veți învăța în acest articol. Acest lucru vă deblochează WhatsApp 100% garantat. Procesul poate fi efectuat atât pe PC (WhatsApp web), cât și pe mobil.

Ai la dispoziție mod-ul pentru WhatsApp precum GBWhatsApp 🔗 care poate face astfel de lucruri cu ușurință.

Dacă te blochezi pe WhatsApp business, iată cea mai bună soluție pentru tine.

Utilizarea Twilio API pentru contul de WhatsApp Business:

Am găsit o altă tehnică API care vă poate ajuta să trimiteți mesaje oamenilor dacă contul dvs. de bază a fost blocat. Acest API este pus la punct cu un software și care vă poate ajuta să trimiteți mesaje către oameni.

Ca și altele, această metodă are și un dezavantaj, cum ar fi că dacă cineva vă blochează contul de WhatsApp integrat Twilio, nu veți putea trimite mesaje către abonații dvs. Le-am cerut ajutorul în astfel de condiții și mi-au sugerat să le permit oamenilor să se dezaboneze în loc să blocheze numărul, astfel încât aceștia să se poată abona din nou dacă doresc.

Deblocarea cuiva de pe WhatsApp Messenger

Dacă doriți să deblocați pe cineva de pe WhatsApp, trebuie doar:

 1. Deschideți WhatsApp și căutați „pictograma cu trei puncte”. Apăsați.
 2. Acolo trebuie să apăsați pe ‘Settings’.
 3. Deschideți secțiunea de profil. Acolo veți obține opțiunea ‘Cont’. Trebuie doar să apăsați pe ea.
 4. Acum faceți clic pe ‘Privacy’. Acolo veți vedea lista ‘Contacte blocate’.
 5. Apăsați pe numărul pe care doriți să îl deblocați.
 6. Vă veți vedea opțiunea de deblocare, trebuie doar să apăsați pentru a debloca. Trebuie doar să apăsați butonul Înapoi & închideți.

Obțineți deblocarea pe WhatsApp de la cineva

În primul rând, trebuie să identificați dacă sunteți blocat și apoi să procedați cu aceste metode de deblocare.

Cum să efectuați această acțiune: Dacă sunteți blocat pe WhatsApp și doriți să vă deblocați că persoana respectivă v-a blocat sau pur și simplu și-a șters profilul, trebuie să aflați mai întâi. Acum procesul începe prin a identifica dacă persoana v-a blocat, apoi aveți mai multe modalități de a vă debloca.

Metode Prioritate Taxă de deblocare
Terț.party Installer 1 100%
GBWhatsApp 2 80%
Reinstalarea WhatsApp 3 2.9%

În mod cert, acest lucru va dezvălui numărul dvs. de prieten persoanei, așa că este mai bine dacă puteți folosi numere false de Whatsapp pentru a efectua această acțiune. Ascultați, Așa cum am experimentat pe un grup WhatsApp că cineva încerca să facă spam pe un grup WhatsApp în care eu nu eram administrator. Când am blocat persoana și câteva momente mai târziu pot vedea persoana din nou vizibil trimiterea aceluiași tip de mesaje pe grup. Și am verificat din nou lista de blocaj, persoana era acolo. Asta înseamnă că acesta a fost un defect de care puteți profita în cazul dvs. de deblocare WhatsApp.

Cum mă deblochez pe WhatsApp de la alții?

Dacă nu puteți discuta cu persoana blocată prin intermediul grupului WhatsApp, atunci puteți folosi în schimb această metodă.

Nu contează dacă sunteți pe iPhone sau Android, această metodă va funcționa 100% garantat păstrând ambele conturi WhatsApp active pe același telefon mobil.

i) Dual Space: Unblock Yourself on iPhone

Dual Space este disponibil pe Apple Store pentru dispozitivele iPhone care pot clona până la 24 de aplicații.

Să urmați pașii pentru a utiliza Dual Space pe iPhone pentru a vă debloca,

 1. Veți în magazinul de aplicații Apple și instalați: Dual Space.
 2. Înregistrează-te pe Dual Space și clonează WhatsApp.
 3. Înregistrează-te cu un nou număr pe acel WhatsApp.
 4. Întoarce un mesaj către acea persoană și așteaptă până când mesajul primește o bifă dublă.
 5. După ce primești bifă dublă pe mesajele trimise, ești deblocat pe WhatsApp.

Acum poți începe să discuți cu persoana care te-a blocat.

Iată ghidul pas cu pas pentru a utiliza Dual Space pentru deblocarea WhatsApp de pe contul altcuiva:

Pasul 1:
Pentru a utiliza Dual space, trebuie doar să mergeți la magazinul de aplicații Apple și să instalați aplicația pe dispozitivul iPhone.

Pasul 2:
Acum înregistrați-vă pe Dual space și clonați WhatsApp pe Dual space Cloner.

Pasul 3:
După ce Dual space este gata să folosească versiunea clonată a WhatsApp, trebuie doar să vă înregistrați cu un nou număr pe acel WhatsApp. Puteți încerca numere virtuale care sunt disponibile online sau puteți cumpăra unul.

Pasul 4:
Acum, odată ce noul dvs. WhatsApp este gata, puteți începe să discutați cu persoana din contactele iPhone care v-a blocat înainte. Sunteți absolut deblocat pentru a discuta cu acea persoană fără nici o restricție.

Asta este tot ce trebuie să faceți pentru a vă debloca din WhatsApp pe iPhone.

Personal folosesc un tip de numere gratuite ori de câte ori am nevoie să mă înregistrez pentru o alternativă. Același lucru vă va debloca WhatsApp cu siguranță. Puteți utiliza orice numere locale sau internaționale pentru a vă înregistra noul WhatsApp.

ii) Spațiul paralel: Unblock Yourself on Android

Dacă folosiți un dispozitiv Android, spațiul paralel poate fi prima dvs. alegere.

Pentru a vă debloca pe Android, urmați acest lucru:

 1. Veți la magazinul de jocuri și instalați: Parallel Space.
 2. Clonează WhatsApp acolo.
 3. Înregistrează-te cu un număr nou pe acel WhatsApp clonat.

Acum ești deblocat.

Pasul 1

La început, instalează aplicația Parallel Space pe dispozitivul tău Android.

Pasul 2

Apoi doar porniți aplicația făcând clic pe butonul „START”.

Pasul 3

Acum permiteți accesul la notificare.

Pasul 4

Acum selectați WhatsApp și „Add to Parallel Space” pentru a-l copia.

Pasul 5

Acum aveți un nou WhatsApp. Doar deschideți-l pentru a înregistra noul număr de mobil.

Pasul 6

Click pe ‘AGREE AND CONTINUE’.

Pasul 7

Acum introduceți numărul dvs. de mobil și faceți clic pe ‘NEXT’ pentru a finaliza procesul de verificare.

Pasul 8

Acum puteți discuta din nou cu acea persoană din lista dvs. de contacte. De asemenea, și alte persoane vor primi mesaje dacă le trimiteți acum.

NOTA: Folosind acest proces puteți discuta din nou cu acea persoană și îi puteți trimite o cerere de deblocare și pentru a vă debloca. Acest proces va debloca cu siguranță limitarea dvs. pentru a ajunge la acea persoană blocată.

Unblock WhatsApp APK: GBWHATSAPP

Dacă folosiți cea mai recentă versiune 2.20 de WhatsApp și sunteți blocat de altcineva, atunci cu siguranță nu aveți acest drept de a vă debloca din WhatsApp-ul altcuiva. Dar, ceea ce puteți face, dacă vă puteți debloca folosind un truc care vă va debloca cu siguranță din WhatsApp-ul acelei persoane.

Acest truc trebuie să instalați GBWhatsApp care este o alternativă la WhatsApp, îl puteți descărca de pe site-urile terțe și puteți instala APK-ul.

GBWhatsApp este absolut gratuit și funcționează în 4 pași simpli, haideți să discutăm:

➟ Ștergeți profilul WhatsApp & Dezinstalați

➟ Instalarea oricărei alternative i.e. GBWHATSAPP

➟ Schimbarea numărului în GBWhatsApp

➟ Dezinstalarea GBWHATSAPP & reinstalarea WhatsApp original

Descrierea detaliată începe aici:

 1. Începeți prin a urma metoda care vă cere să vă ștergeți profilul WhatsApp și apoi dezinstalați-l de pe dispozitivul Android sau iOS.
 2. Acum, după ce ați finalizat pasul, mergeți pentru instalarea unei alternative la WhatsApp precum GBWhatsApp de pe web. Puteți să o descărcați în fișier apk și apoi să o instalați pe dispozitivul dvs. Android. GBWhatsApp este disponibil pentru dispozitivele Android.
 3. În GBWhatsApp, nu trebuie să vă înregistrați cu numărul pe care doriți să îl deblocați, ci mai degrabă să vă înregistrați cu un număr diferit sau cu orice alt număr virtual pentru o înregistrare unică. Odată ce înregistrarea este finalizată, schimbați numărul de WhatsApp din fila de setări unde trebuie să puneți numărul actual înregistrat și apoi puneți numărul original de WhatsApp cu care doriți să vă deblocați.
 4. În acest proces, odată ce schimbarea numărului este finalizată, trebuie doar să dezinstalați GB-WhatsApp de pe telefonul mobil. Acum, în cele din urmă, instalați WhatsApp Messenger original din magazinul Google Play și înregistrați-vă cu numărul dvs. original. Veți vedea că numărul dvs. este deblocat de pe WhatsApp-ul acelei persoane, deoarece veți putea să discutați cu acea persoană și să îi transmiteți mesajele dvs. persoanei respective.

Defecte:

# Această metodă funcționează în 4 pași, dar pașii durează mult timp pentru a fi finalizați, acesta fiind cel mai vizibil defect al acestei metode.

# Acest pas trebuie să vă instalați WhatsApp la început care va forța cu siguranță toate datele să fie curățate de pe mobilul dvs. pierzând astfel toate datele importante de pe WhatsApp. Deci, luați în considerare efectuarea unei copii de rezervă a datelor WhatsApp actuale.

# Trebuie să permiteți instalarea terților pe dispozitivul mobil care poate fi o amenințare la adresa securității dispozitivului dvs. Android. Dar nu vă faceți griji GBWhatsApp nu este atât de problematică și veți avea nevoie de ea doar pentru câteva minute, apoi o puteți dezinstala odată ce pasul 3 este finalizat.

Pot fi deblocat automat de pe WhatsApp?

După cum știți, puteți face două lucruri pe WhatsApp. fie vă puteți dezinstala WhatsApp, fie vă puteți șterge complet profilul. Amintiți-vă că ștergerea profilului dvs. nu va șterge instantaneu toate detaliile dvs. din WhatsApp. Acest lucru va dura ceva timp pentru ca datele dvs. să fie șterse complet de pe serverul WhatsApp, dar timpul este necunoscut. Dar când datele dvs. vor fi șterse, vă puteți reînregistra pe WhatsApp pentru a continua să utilizați serviciul.

Verdict final:

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă debloca pe WhatsApp, atunci puteți alege oricare dintre metodele din acest articol. Înregistrarea WhatsApp folosind spațiul Paralel sau spațiul Dual de pe telefonul mobil, fie că este vorba de iPhone sau Android, puteți efectua această acțiune. În timp ce vă aflați pe un PC prin intermediul opțiunii web WhatsApp, nu trebuie să vă întoarceți la mobil, deoarece puteți apela la ajutorul unui grup WhatsApp adăugând acea persoană care v-a blocat. Veți putea să îi arătați mesajele dvs. acelei persoane prin intermediul acelui grup.

Citește și:

:

 • WhatsApp Photos, Videos Location | Save to iPhone/Android
 • Citește mesajele WhatsApp fără a fi văzut
 • Best WhatsApp Mods Download 2021 – Hide Online
 • Ascundeți „Online Status” pe WhatsApp
 • Create fake văzut ultima dată pe WhatsApp
 • Știți dacă apelul video WhatsApp este înregistrat de cineva
 • Dezactivați notificarea „WhatsApp Web is Currently Active”
 • 4 Ways to Unblock Yourself on WhatsApp – GB WhatsApp & Clone App
 • Când blocați sau deblocați pe cineva pe WhatsApp
 • Refaceți mesajele șterse de pe WhatsApp fără copie de rezervă
 • Vezi statusul WhatsApp blocat sau ascuns
 • Întră din nou în grupul WhatsApp – fără permisiunea administratorului
 • Faceți cardul SD ca stocare implicită pentru toate datele WhatsApp
 • Generator de text colorat pentru WhatsApp
 • Verificați dacă cineva vă citește WhatsApp-ul – Precauții

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.