{Nu se coace.} Batoane cu unt de arahide Reese’s Pieces

 • Facebook601
 • Pinterest153471

Batoanele cu unt de arahide Reese’s Pieces sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au exact gustul unui Reese’s! Adăugați câteva mini bucățele de Reese’s pentru cel mai tare desert cu ciocolată & și unt de arahide.

Reese's Pieces Peanut Butter Bars sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au exact gustul unui Reese's! Adăugați câteva mini bucățele Reese's pentru cel mai tare desert cu ciocolată și unt de arahide.

Ați văzut noile bomboane Reese’s în magazine? Este o cupă clasică de unt de arahide Reese’s care este umplută cu bucățele Reese’s Pieces! În primul rând, chiar ar putea fi ceva mai bun? Eu cred că nu. În al doilea rând, sunt foarte bune și acum puteți să vi le faceți singuri acasă.

Caramela de la casierie nu m-a tentat niciodată cu adevărat. Nu știu sigur de ce, dar nu le cumpăr niciodată. Copiii mei se pricep să se milogească pentru ele 🙂 Reese’s Pieces umplute cu Reese’s Pieces este, serios, prima care mă tentează la standul de la casă. De obicei, sfârșesc prin a cumpăra una pentru că și fetița mea le adoră. Sunt foarte, foarte, foarte, foarte bune!

Barele cu unt de arahide Reese's Pieces sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au exact gustul unui Reese's! Adăugați niște mini bucățele de Reese's pentru cel mai tare desert cu ciocolată și unt de arahide.

Locuim la o oră sau cam așa ceva de Fabrica de ciocolată Hershey și când am fost acolo în urmă cu aproximativ un an dădeau mostre din această bomboană. Ne-am furișat câteva și apoi am cumpărat câteva. De atunci sunt dependentă.

Ar trebui să-ți iei una data viitoare când ești la magazin sau pur și simplu să faci aceste bomboane fără coacere acasă. Pentru că acestea au exact același gust ca și îndrăgitele Reese’s.

Barele cu unt de arahide Reese's Pieces sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au exact același gust ca și Reese's! Adăugați niște mini bucățele de Reese's pentru cel mai tare desert cu ciocolată și unt de arahide.

Sunt și atât de simplu de făcut! Combinați 5 ingrediente; zahăr pudră, unt de arahide, unt topit, firimituri de biscuiți graham și zahăr brun într-un castron. Se amestecă pentru a se combina. Veți obține un amestec de tip nisip umed. Adăugați niște Reese’s Pieces Baking Pieces (se găsesc lângă chipsurile de ciocolată la magazin) și combinați totul.

Presați într-o tavă de copt căptușită cu folie de staniol (face curățenia o briză și face batoanele mai ușor de tăiat) și apoi faceți toppingul de ciocolată din 2 ingrediente. Chipsuri de ciocolată + unt de arahide topite împreună în cuptorul cu microunde. Se toarnă deasupra batoanelor cu unt de arahide și se netezește.

Batoanele cu unt de arahide Reese's Pieces sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au un gust exact ca al unui Reese's! Adăugați câteva mini bucățele de Reese's pentru cel mai tare desert cu ciocolată și unt de arahide.

Nu uitați să presărați deasupra mai multe bucățele de Reese’s. Pentru că, să fim realiști, nu poți avea niciodată prea multe din aceste lucruri 🙂 Puneți tava în frigider timp de 1-2 ore pentru a lăsa să se întărească și să se întărească.

Scoateți batoanele de folia de aluminiu și apoi tăiați-le. Sunt parcă prea ușoare pentru a nu le încerca, nu-i așa?!

Barele cu unt de arahide Reese's Pieces sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au exact gustul unui Reese's! Adăugați câteva mini bucățele de Reese's pentru cel mai tare desert cu ciocolată și unt de arahide.

Vreți să le păstrați în frigider. Cu cât stau mai mult timp la temperatura camerei, cu atât devin mai moi. Ceea ce este în totalitate în regulă pentru că sunt delicioase reci direct din frigider sau când sunt mai moi după ce au stat la temperatura camerei.

Această rețetă poate fi, de asemenea, înjumătățită cu ușurință pentru o rețetă mai mică. Dacă înjumătățiți rețeta, folosiți doar o tavă de copt de 8×8.

Barele cu unt de arahide Reese's Pieces sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au exact gustul unui Reese's! Adăugați câteva mini bucățele de Reese's pentru cel mai tare desert cu ciocolată și unt de arahide.

Reese's Pieces Peanut Butter Bars sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au exact gustul unui Reese's! Adăugați câteva mini bucățele de Reese's pentru cel mai tare desert cu ciocolată și unt de arahide.

Barele cu unt de arahide Reese's Pieces sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este încărcat cu ciocolată și unt de arahide. Au un gust exact ca al unui Reese's! Adăugați niște mini bucățele de Reese's pentru cel mai tare desert cu ciocolată și unt de arahide.

Distracție plăcută! Dacă vă place untul de arahide + ciocolată, atunci știu că o să vă placă acestea.

Calorii

1407 cal

Grăsimi

.

35 g

Carbohidrați

277 g

Proteine

12 g

Click aici pentru nutriția completă, Schimburi și informații despre farfuria mea

 Logo-ul ESHA

Dă naștere la 16-24 de batoane

{fără coacere} Batoane cu unt de arahide Reese’s Pieces

Batoanele cu unt de arahide Reese’s Pieces sunt un deliciu ușor, fără coacere, care este plin de ciocolată și unt de arahide. Au exact gustul unui Reese’s! Adăugați câteva mini bucățele de Reese’s pentru cel mai tare desert cu ciocolată & și unt de arahide.

Salvați rețetaSalvați rețeta
Imprimați rețeta

4.7 based on 3 review(s)

Ingrediente

  batoane cu unt de arahide
 • 1 cană (2 bețișoare) de unt sărat, topit
 • 2 cești de firimituri de biscuiți graham
 • 1 3/4 ceașcă de zahăr pudră
 • 1 ceașcă de unt de arahide
 • 1/4 ceașcă de zahăr brun
 • 1/2 ceașcă de mini bucățele Reese’s
 • strat de ciocolată

  .

 • 1 1/2 cești de chipsuri de ciocolată cu lapte
 • 2 linguri de unt de arahide
 • 1/4 cești de mini bucățele de Reese’s

Instrucțiuni

 • Pregătiți o tavă de copt de 9×13, căptușind-o cu folie de aluminiu. Dați deoparte.
 • Combinați untul topit, firimiturile de biscuiți graham, zahărul pudră, untul de arahide și zahărul brun. Amestecați până când se combină.
 • Adaugați bucățile Reese’s Pieces și amestecați.
 • Aruncați în tava de copt căptușită cu folie de aluminiu și presați uniform în tavă. Folosiți mâinile sau o spatulă pentru a face acest lucru.
 • Pentru a face toppingul de ciocolată: combinați chipsurile de ciocolată și untul de arahide într-un castron rezistent la cuptorul cu microunde și încălziți la cuptorul cu microunde timp de 1 minut de fiecare dată, amestecând după 1 minut (al meu a durat 2 minute).
 • Vărsați deasupra batoanelor cu unt de arahide și neteziți. Presărați cu câteva Reese’s Pieces.
 • Refrigerați timp de 1-3 ore. Ridicați batoanele din tavă de folia de staniol și tăiați-le în pătrate.

Note

Această rețetă poate fi înjumătățită cu ușurință. Folosiți o tavă de copt de 8×8.

Cu cât batoanele stau mai mult timp la temperatura camerei, cu atât devin mai moi. Păstrați-le în frigider pentru cele mai bune rezultate. Lăsați-le pe tejghea câteva minute pentru a se înmuia dacă doriți sau consumați-le direct din frigider.

Puteți găsi mini Reese’s Pieces la raionul de copt lângă chipsurile de ciocolată.

7.8.1.2
78

https://togetherasfamily.com/no-bake-reeses-pieces-peanut-butter-bars/

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.